Rašalo erdvė: padarykite eksperimentinius piešinius naudodami šį mažą trimatį brangakmenį

Man patinka programos, kurios leidžia išnaudoti savo meninę pusę. Viskas, kas susiję su piešimu, vaizdo redagavimu, muzika ar bet kokia meno forma, visada turės savo vietą Laimingas Android. Jei tas kanalas ar įrankis taip pat susijęs su naujais meno matymo būdais, mano pristatymo lygis šaudo iki maks .

Būtent taip man atsitiko, kai vos neatsimušiau „InkSpace“., „Android“ skirta programa, leidžianti papuošti logotipus kitu būdu. Ir pabrėžiu „kitokį“, nes, kaip nurodo jos autorius programėlės aprašyme „Google Play“, „InkSpace“ yra 100% eksperimentinė programa.

Ką galiu padaryti su „InkSpace“?

Sunku paaiškinti viską, ką ši programa gali pati duoti, nes jos veikimas yra toks paprastas, kad iš pradžių gali atrodyti, kad tai ne kas kita, kaip gana elegantiška nesąmonė. Naudodami „InkSpace“ galime rašyti ant drobės. Padaryta.

Bet atkreipkite dėmesį, nes mūsų piešinys judės pagal įrenginio akselerometrą, o tai reiškia jei perkelsime terminalą, brėžinys atitinkamai pakeis savo perspektyvą. Žinoma, su šiuo mažu vaizdo įrašu jūs daug geriau suprasite ...

Tai suteikia visiškai kitokį drobės vaizdą: galime piešti objektus priekyje, gale ir į šonus. Be to, programa turi funkciją, kuri leidžia suteikti judesio mūsų smūgiams, padidindamas įrankio kūrybines galimybes iki netikėto lygio.

Kai piešinys arba „meninė koncepcija“ bus baigta (vadinkime tai taip), programa suteikia mums galimybę dalytis savo kūryba per WhatsApp, Facebook ir tt arba įkelkite jį į Vairuoti, Dropbox ir taip toliau, todėl galite pasilikti monstro kopiją. Sukurtas failas išsaugomas GIF formatu.

Ši maža galaktika, kurią matote čia, yra pats padoriausias dalykas, kurį šiuo metu galiu padaryti naudodamas šią programą, bet esu įsitikinęs, kad su planšete ir geru rašikliu detalumo lygis ir linijos laisvė gali padaryti didelį šuolį.

Padarykite savo 3D brėžinius

Jei mėgstate piešti ir norite patirti ką nors naujo, nedvejokite ir išbandykite šią programą. Labai rekomenduojama ir patiems mažiausiems namams. Tiems iš jūsų, kurie nori tai išbandyti, žemiau palieku „InkSpace“ atsisiuntimo nuorodą iš „Google Play“. Pasinaudoti!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje. Atsisiųskite QR kodo rašalo erdvę Kūrėjas: Zach Lieberman ir Molmol Kuo Kaina: Nemokama

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found