WhatTheFont, „Shazam“ šriftus identifikuoti

WhatTheFont yra nemokama programa, skirta „Android“ ir „iOS“, kuri naudojama nustatyti bet kokį šriftą. Tai panašu į „Shazam“ šriftus. Iki šiol „WhatTheFont“ buvo gerai žinoma žiniatinklio programa, priglobta „MyFonts“, kuri džiugino dizainerius iš viso pasaulio ir pagaliau padarė šuolį prie programos formato.

Kaip veikia WhatTheFont? Šriftų identifikavimas

WhatTheFont gali atpažinti iki 130 000 skirtingų šriftų mašininio mokymosi dėka. Taip paprasta, kaip fotografuoti mobiliuoju telefonu, o programėlė mums nurodo vardą ir šeimą, kuriai ji priklauso.

Praktikoje įprasta mums parodyti įvairūs šriftai atsakant, visi jie kuo panašesni į ekrane rodomą originalą. Tai ne visada teisinga, tačiau tiesa ta, kad jei vaizdas yra gerai apšviestas, jo efektyvumas yra tikrai nuostabus.

Ekrano kopijose, kurias matome aukščiau, aš nufotografavau CHUWI logotipą ir tiesa ta, kad jis jį priklijavo. Kituose bandymuose jis nebuvo toks tikslus, bet jis tikrai nurodo būdus.

WhatTheFont leidžia tame pačiame paveikslėlyje atpažinti daugiau nei vieną šriftą, o kiekvienam šriftui suteikia galimybę jį įsigyti iš MyFonts parduotuvės, jei susidomėtume.

Atsisiųskite QR kodą WhatTheFont Kūrėjas: MONOTYPE Kaina: Nemokamas

Programa veikia su vaizdais iš žurnalų, laikraščių, kompiuterių ekranų, mobiliųjų telefonų ir kt. tikrai, bet koks šriftas, atspausdintas ant lygaus paviršiaus. Turėsime pamatyti šios programos evoliuciją, tačiau bent jau paleidimo versijoje ji siūlo tikrai gerus pojūčius.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found