„Redmi Note 7“ yra naujas vidutinės klasės „pavyzdinis žudikas“.

Xiaomi Redmi Note 7 arba „Redmi Note 7“, kad išdžiūtų. Nesvarbu, nesvarbu. Nuo šiol „Xiaomi“ vidutinės klasės prekės ženklas laikomas visiškai nepriklausomu prekės ženklu. Kažkas panašaus į Huawei „Honor“ telefonus. Ir tai ne mažiau, nes susiduriame su išmaniuoju telefonu, kuris šviečia savo šviesa, kaip komentavome šiame naujausiame įraše apie geriausius 2019 m. Kinijos mobiliuosius telefonus.

Šiandienos apžvalgoje analizuojame Xiaomi Redmi Note 7, naujasis flagmanas, kuriame nuo šiol bus matomi ir kiti asortimento konkurentai. Ar jis yra aukštyje?

„Redmi Note 7“ apžvalga, aukščiausios klasės vidutinės klasės su „Snapdragon 660“, 48 MP kamera ir 4 000 mAh baterija

Kaip jau įprasta, didžiausia šio terminalo trauka – jo kaina. Už 200 subraižytų eurų ar mažiau turime tikrai pastovų telefoną, kuris užtikrina tiek našumą, tiek fotoaparatą ir autonomiškumą. Bet eikime dalimis...

Dizainas ir ekranas

„Redmi Note 7“ pritvirtina ekraną 6,3 colio su Full HD+ raiška (2340 x 1080p) o pikselių tankis 409ppi. Jis tvirtinamas prie korpuso su metaliniu korpusu ir stiklu, kurie suteikia jam gana aukščiausios kokybės įspūdį vidutinės klasės modeliams, ir apskritai galima nustatyti, kad jo išvaizda yra patraukliausia. Iš dalies dėka beveik be rėmelio ekrano, kuris užima didžiąją dalį priekio. Skydas, kurį taip pat sustiprina dabar įprasta įpjova, suformuota kaip vandens lašas.

Dizaino lygmenyje nėra daug trūkumų, kuriuos galime įdėti į terminalą: jis atrodo elegantiškas ir jo svoris yra pakankamas. Turėdami 186 gramus, 6,3 colio mobiliojo telefono atveju galime sakyti, kad susiduriame su lengvu – ir šiek tiek dideliu – terminalu, kuris netrikdo kišenės.

Jo matmenys yra 75,2 x 159,2 x 8,1 mm ir yra juodos, fuksijos ir metalo mėlynos spalvos.

Galia ir našumas

Jei pasigilinsime į „Note 7“ gilumą, rasime labai mielą aparatūrą. Mes turime SoC „Snapdragon 660 Octa Core“ 2,2 GHz dažniu su 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties plečiamas per SD. Kombinacija, kurią sunku įveikti, kai kalbama apie įperkamus mobiliuosius telefonus. Reikia paminėti, žinoma, kad yra ir variantų su 3GB + 32GB ir dar vienas su 128GB vidinės vietos (su atitinkamu kainos padidėjimu ar sumažėjimu). Operacinė sistema yra Android 9.0 Pie su MIUI 10 tinkinimo sluoksniu.

Veikimo tikslams prieš gerai suteptus įrenginius, kurių galios daugiau nei pakanka kasdieniam darbui ir sklandžiam naudojimui. Kad galėtume įsivaizduoti, antutu lyginamasis rezultatas yra 144 599 taškai. Skaičius, kuris savo našumu šiek tiek pranoksta Xiaomi Mi A2, kitą puikų Azijos milžino vidutinį diapazoną. Tai visai neblogai.

Kamera ir baterija

Nors „Redmi Note 7“ našumas yra gana panašus į „Mi A2“, tai, kuo jie visai neprimena, yra kameroje. Ten Note 7 suteikia suverenią A2 plakimą. Viena vertus, jame yra galinė kamera su 48 MP pagrindinis objektyvas su f / 1,8 diafragma ir pikselių dydis 0,800 µm, kartu su antriniu 5MP objektyvu su 1,120 µm. Savo ruožtu asmenukės fotoaparato skiriamoji geba yra 13 MP su diafragma f / 2,2 ir pikselių dydžiu 1 120 µm.

Kalbant apie autonomiją, terminalas montuojamas 4000 mAh baterija su greitu įkrovimu 4.0 per USB tipo C jungtį. Akumuliatorius, kurio naudojimo trukmė yra nuo 1 iki 2 dienų.

Ryšys

„Xiaomi Redmi Note 7“ turi dvigubą SIM lizdą (nano + nano), 3,5 mm mini lizdą ausinėms ir Bluetooth 5.0 ryšį. Jame taip pat yra dviejų juostų WiFi (2.4G / 5G), WiFi AC ir USB OTG, FM radijas. Be infraraudonųjų spindulių ir VoLTE jutiklio.

Kaina ir prieinamumas

Šiuo metu „Redmi Note 7“ standartinėje 4 GB + 64 GB versijoje tokiose svetainėse kaip „Amazon“ kainuoja maždaug 199,00 EUR. Taip pat galite rasti pigesnių modelių lengvoje 3GB + 32GB versijoje apie 170 eurų (apie 190 USD pakeisti) kitose svetainėse, pvz., AliExpress.

[P_PERŽIŪRA post_id = 13753 visual = 'pilnas']

Apskritai, terminalas su puikiu kainos ir kokybės santykiu ir specifikacijomis, kurios, nors ir kviečia sutelkti dėmesį į fotografijos skyrių, neatsilieka nuo to, kas iš tikrųjų svarbu, ty baterijos našumas ir veikimo laikas. Todėl, jei prie viso to pridėsime gerą ekraną ir modernų bei elegantišką dizainą, turime vieną svarbiausių metų pasiūlymų vidutinės mobiliosios telefonijos srityje.

Amazon | Pirkite „Redmi Note 7“ (mėlyna, 4 GB + 64 GB)

Amazon | Pirkite „Redmi Note 7“ (juodas, 4 GB + 64 GB)

AliExpress | Pirkite „Redmi Note 7“ (juodas, 3 GB + 32 GB)

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found