Nauja apgaulė: „WhatsApp“ vėl mokama (ir jie jau yra...) - „El Android Feliz“.

Labiausiai veteranų vartotojai prisimins, kaip pirmaisiais WhatsApp gyvenimo metais reikėjo sumokėti nedidelę sumą, kuris paprastai neviršydavo euro ar dolerio, kad būtų galima naudotis šia fantastiška susirašinėjimo programėle.

Laikui bėgant ir daugiausia nuo tada, kai „Facebook“ įsigijo įmonę 2014 m., „WhatsApp“ tapo visiškai nemokama.

Tai nereiškia, kad karts nuo karto sukčiai ir blogai gyvenantys žmonės naudojasi galimybe paviešinti su tuo susijusias apgaules ir apgaulę. ilgametė apmokėjimo už paslaugas praktika.

Nauja apgaulė: WhatsApp vėl mokama

Naujausia plėtra šiuo atžvilgiu yra nauja sukčiavimo forma pranešimą, raginantį atnaujinti WhatsApp prenumeratą Už nedidelę kainą.

Nagrinėjama SMS, kurią tariamai atsiuntė pati „WhatsApp“ įmonė, daugiausia pradėjo plisti Jungtinėje Karalystėje, o pranešime galima perskaityti taip:

„Jūsų prenumerata baigėsi. Norėdami patvirtinti paskyrą ir gauti prenumeratą visam gyvenimui tik už 0,99 GBP, tiesiog spustelėkite šią nuorodą "

Antra didelė apgaulė, tik gegužės mėnesį

Apgaulė, sukčiai ir sukčiai per WhatsApp yra nerimą keliantys dažni. Ne prieš dvi savaites kalbėjome apie apgaulę netikras WhatsApp direktorius, kuriame tam tikras Karelis Hernándezas informavo, kad „WhatsApp“ liko tik 530 laisvų paskyrų ir kad mes turime iš naujo išsiųsti grandininį pranešimą, kad mūsų paskyra nebūtų atšaukta. Mačiau!

Šios naujos aferos atveju sukčiai ieško vienintelio dalyko surinkti kuo daugiau pinigų, todėl jei gausime šį pranešimą savo terminale, atminkite: WhatsApp vis dar nemokama ir jokiu būdu neturėtume spausti prie pranešimo esančios nuorodos.

Kaip visada, galiausiai prisimename, kad WhatsApp, kai tik turės ką pasakyti savo vartotojams, tai padarys atnaujindama, pranešdama oficialiame programos tinklaraštyje arba per žiniasklaidą. Jei gauname bet kokį tokio tipo pranešimą, geriausia, ką galime padaryti, tai ištrinti ir, svarbiausia, nespauskite jokios pridedamos nuorodos.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found