Tronsmart Element T2 ir T1 apžvalga: „Bluetooth“ garsiakalbiai su TWS ir atsparūs vandeniui – „Happy Android“

Nešiojamieji CD grotuvai išstūmė „Walkman“.. Mp3 ir iPod pakeitė nešiojamus kompaktinius diskus, o juos savo ruožtu pakeitė išmanieji telefonai, kaip pageidaujamas įrenginys, skirtas klausytis muzikos ar podcast'ų, kad ir kur mus nuves likimas.

„Išmaniųjų telefonų eros“ pradžioje buvo įprasta naudoti ausines arba vidinius telefono garsiakalbius mėgstamai muzikai leisti. Bet nuo to laiko praėjo daug laiko dėka Bluetooth technologijos ir naujos kartos garsiakalbių, klausymo patirtis patyrė svarbią, bet tylią revoliuciją. Šiandienos apžvalgoje apžvelgsime 2 puikius nešiojamus „Bluetooth“ garsiakalbius Tronsmart Element T1 ir T2.

Tronsmart Element T2, tvirtas Bluetooth garsiakalbis su TWS

Tronsmart Element T2 garsiakalbis yra nešiojamas įrenginys, leidžiantis klausytis muzikos ir geros nuotaikos, kad ir kur eitume. Deja, kliūtis, kurią dažniausiai turi tokio tipo įtaisai, yra ta, kad nors galime jas neštis „kur norime“, visada yra ypač subtilių vietų, kur turime būti labai atsargūs: pavyzdžiui, vonios kambarys, paplūdimys ar kalnai.

IPX56 atsparumas vandeniui

Viena iš „Tronsmart Element T2“ privalumų yra ta, kad taip yra atsparus vandeniui, jūsų dėka IPX56 sertifikatas, kuri leidžia mums įveikti visus tuos barjerus ir klausytis muzikos kur ir kada norime, nebijant geresnio gyvenimo. Be to, susiduriame su lengvu mažesnių matmenų įrenginiu, taip pabrėžiant jų nešiojamumą. garsiakalbiai.

TWS technologija su tikra beviele stereofonine sistema

Dar viena iš pagrindinių „Element T2“ savybių yra ta turi TWS technologiją, Tikra belaidė stereofoninė įranga, kuri leidžia sinchronizuoti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį su 2 garsiakalbiais vienu metu, suformuojant sistemą su kairiuoju kanalu ir dešiniuoju kanalu be laidų su tikru stereo garso efektu.

Kitos funkcijos

Įrenginyje yra belaidis „Bluetooth 4.2“ ryšys, užtikrinantis greitesnį ir stabilesnį ryšį, aiškų ir tikslų žemųjų dažnių atkūrimą ir garso galia 10W. Jis suderinamas su „Android“ ir „iOS“, turi 3,5 mm papildomą įvestį ir įkraunamas per „micro USB“. Visa tai nepamirštant jo savarankiškumo, leidžiančio su pilnai įkrauta baterija (1700mAh) naudotis apytiksliai 12 valandų.

Kaina ir prieinamumas

„Tronsmart Element T2“ belaidžio „Bluetooth“ garsiakalbio kaina 35,99 USD „Geekbuying“., keisti apie 33 eurus. Jei norime įsigyti vieną iš šių naujausios kartos garsiakalbių, galime panaudoti šį nuolaidos kuponą, kuris padės pritaikyti įdomią 6 USD nuolaidą. Tai visai neblogai!

Geekbuying | Pirkite Tronsmart Element T2

Jei norite atidžiau pažvelgti į šį Element T2 ir pamatyti, kokius pojūčius jis jums perduoda, čia yra vaizdo įrašas apie šiuos labai įdomius Tronsmart prekės ženklo garsiakalbius:

Tronsmart Element T1 geresniam aukštajam tonui

Kitas garsiakalbis iš Tronsmart namų, kurį šiandien peržiūrime, yra Elementas T1. Šis prietaisas dalijasi didžiąja dauguma Element T2 funkcijų, nors randame tam tikrų skirtumų.

TWS ir Bluetooth 4.2, kurių negalima praleisti

Šis modelis nėra atsparus vandeniui, tačiau, kita vertus, jei „Element T2“ buvo ypatingai atsidavęs boso atkūrimui, T1 yra labiau orientuotas į aukštųjų dažnių atkūrimą. Jame taip pat yra „Bluetooth 4.2“ ir „TWS“ ryšys, todėl jį galima sinchronizuoti su kitu garsiakalbiu, kad būtų užtikrinta tikra stereofoninė patirtis.

Dizaino prasme jie praktiškai vienodi (Element T1 šoninis kablys yra kiek didesnis), yra suderinamas tiek su Android, tiek su iOS. Baterijos veikimo laikas yra apie 10 valandų, jis turi 3,5 mm papildomą įvestį ir mikro USB prievadą įkrovimui. Dabartinė jo kaina „Geekbuying“ yra 36,99 USD, pakeisti reikia apie 34 eurus.

Geekbuying | Pirkite Tronsmart Element T1

Ką manote apie „Tronsmart“ „Bluetooth“ garsiakalbius „Element T1“ ir „Element T2“? Norėdami pasikalbėti šia ir bet kuria kita susijusia tema, nedvejodami peržiūrėkite komentarų laukelį.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found