„Android“ temos: „Hacker Society“ – tinkinkite savo mobilųjį telefoną! - Laimingas Android

Šiandien dieną baigiame su nauja Android tema. Ar norėtumėte savo mobiliajam telefonui suteikti ypatingą atspalvį nauja tema, kurią paruošėme šiai savaitei? Šiame įraše išsamiai aprašysiu visas būtinas instrukcijas, kaip suasmeninti mėgstamą Android įrenginį pagal temą "Hakerių visuomenė“. Geriausia: jai nereikia šaknų, o jo komponentai yra 100% nemokami.

Tinkinkite savo „Android“ naudodami temą „Hacker Society“.

Šis pavyzdys, kurį matote aukščiau, atitinka minėtą „Hakerių draugiją“, tamsią temą su įsilaužėlių elementais, sumaišytą su kai kuriomis kitomis detalėmis, primenančiomis TV serialą „Mr. Robotas". Visa tema paremta raudona, juoda ir balta spalvomis – deriniu, kuris puikiai tinka beveik bet kurioje situacijoje.

Paleidimo priemonė

Kaip ir praėjusios savaitės temoje, naudojama paleidimo priemonė yra „Nova Launcher“. Pritaikėme darbalaukio nustatymus, suaktyvindami begalinį slinkimą, sumažindami pranešimų juostą ir suaktyvindami vertikalų slinkimą iš doko, kad atidarytumėte ir uždarytumėte programų stalčių.

Atsisiųskite QR kodo Nova Launcher Kūrėjas: TeslaCoil programinė įranga Kaina: Nemokama

Piktogramos

Naudojamos piktogramos priklauso Deino Icons piktogramų paketui. Nemokamas piktogramų paketas, suderinamas su mūsų paleidimo priemone ir kurio dizainas yra labai elegantiškas ir ypač šaunus.

Parsisiųsti QR kodą Deino Icons Kūrėjas: Lokesh Saini Kaina: Nemokama

Tapetai

„Matrix“ tipo ekrano užsklanda yra nemokama tiesioginė ekrano užsklanda, kurią galime atsisiųsti iš „Google Play“. Pritaikėme Bitfall spalvą į raudoną, kad atitiktų piktogramas ir valdiklius.

Atsisiųskite QR kodo „Hacker Live Wallpaper“ Kūrėjas: Gulshan Singh Kaina: Nemokama

Valdikliai

Šiai įsilaužėlių temai naudojome 3 valdiklius:

  • „Google“ paieškos „FSociety“.: yra valdiklis, įtrauktas į „Ocea KWGT“ valdiklių paketą, skirtą KWGT valdiklių redaktoriui.
  • Žiūrėti: darbalaukio datos ir laiko valdiklis taip pat yra „Ocea KWGT“ paketo dalis.
Atsisiųskite QR kodo „Ocea“, skirtą KWGT Kūrėjas: Uqi programos Kaina: Nemokama
  • Pastabos– „Google Keep“ užrašų darymo valdiklis.

Labai įdomi tema, jei norime savo mobiliajam telefonui suteikti įsilaužėlių technologinį prisilietimą. Tiesa ta, kad man prireikė kelių dienų, kol radau tobulą raktą, bet dabar manau, kad jis pasirodė gana gerai. Jei turite idėjų naujoms temoms, nedvejodami užsukite į komentarų sritį. Padarykite mano Android!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found