100 populiariausių „Android“ programų, surūšiuotų pagal tipą – laimingas „Android“.

Dvejus su puse metų rašant „Happy Android“ pateikiama daug atsiliepimų ir daug programų. Per visą šį laiką turėjau galimybę įdiegti ir atrasti daug puikių Android programėlių, kurių iki šiol nežinojau. Ar norite sužinoti kai kuriuos iš jų?

100 geriausių „Android“ įrenginių programų reitingas

Į šį 100 geriausių „Android“ skirtų programų sąrašą vengiau įtraukti programas, kurias visi jau žino, pvz., WhatsApp, Facebook, Spotify arba Instagramas. Taip, tai visame pasaulyje žinomos programėlės ir jos vaidina svarbų vaidmenį „Android“ programų ekosistemoje, tačiau Naujųjų metų dieną jos žiūrimos labiau nei Harrisono Fordo filmai ir nemanau, kad apie jas atrasiu ką nors naujo. milijoną kartą.

Čia yra mano asmeninis sąrašas 100 geriausių „Android“ programų, suskirstytų pagal tipą - Laikykitės už kėdės, tai bus ilgas įrašas! -.

„WhatsApp“ priedai

Geras pasirinkimas suteikti pokalbiams gyvybės

1 - Šriftas

Programėlė Fontsy, galima tiek „Android“, tiek „iOS“, leidžia pakeisti šriftą arba šriftą „WhatsApp“ pranešimai kitiems yra daug spalvingesni.

Atsisiųskite iš Uptodown

2 - WhatsLock

Vienas iš dalykų, kurie mane labiausiai erzina „WhatsApp“, yra tai, kad pranešimai be atodairos šokinėja telefono ekrane ir kad juos gali matyti bet kas. WhatsLock mums leidžia apsaugoti mūsų pokalbius nuo kitų žmonių, naudodami slaptažodį.

Atsisiųskite QR kodo apsaugą ir programų blokavimą (WhatsLock) Kūrėjas: Mobisec Kaina: Nemokamas

3- WhatReply už WhatsApp

„WhatReply“ yra „Android“ skirta programa, kuri siunčia anksčiau nustatytą atsakymą visiems žmonėms ar grupėms, siunčiantiems mums pranešimą, jei po iš anksto nustatyto laiko mes jiems neatsakome. Iš esmės automatinis atsakymų siuntimas WhatsApp.

Atsisiųskite QR kodo automatinį atsakymą, skirtą „WhatsApp“ kūrėjui: Bilbo Soft Kaina: Nemokama

4- WhatsApp planuoklis

yra situacijų, kai galėtume panaudoti perlus suplanuokite pranešimą, kuris bus išsiųstas datą ir laiką ko tik norime. Tam yra tokių programų kaip „WhatsApp“ planuoklis.

Atsisiųskite „WhatsApp“ kūrėjo QR kodo planuoklį: Infinite_labs Kaina: Nemokama

5- Kaboom

„Kaboom“ yra trečiosios šalies programa, leidžianti siųsti pranešimus per „WhatsApp“. jie po tam tikro laiko susinaikina (arba po X peržiūrų).

Registruokis QR kodo Kaboom – savaime naikinantis įrašas Kūrėjas: AnchorFree GmbH Kaina: Bus paskelbta

Norėdami klausytis transliuojamos muzikos

6- Deezer

Vienas iš dalykų, kurie man patinka Deezer yra tai, kad pirmą kartą paleidus, pateikiama nedidelė anketa apie jums patinkančias grupes ir muzikos stilius, todėl pirmą kartą įėję jau turėsite daug naujos muzikos, kurią galėsite atrasti ir klausytis.

Atsisiųskite QR kodą Deezer Music Kūrėjas: Deezer Mobile Kaina: Nemokama

7 - SoundCloud

Jis turi labai elegantišką dizainą ir labai patogus naudoti. Man patinka sąsaja. Kitas jos pranašumas yra tai, kad jis leidžia perduoti takelius į priekį ir juos praleisti, taip pat galite juos pažymėti ir pridėti prie jų komentarų. Kaip neigiamą dalyką sakyčiau, kad jame dar nėra daug dainų ir gali būti, kad kažko ieškote, o jo nėra. Bet ei, jai atleista, kad ji tokia miela.

Atsisiųskite QR kodą „SoundCloud“ – muzika, garsas, mišiniai ir tinklalaidės Kūrėjas: SoundCloud Kaina: Nemokama

8- MixerBox

„MixerBox“ yra programa, kuri prasideda nuo labai geros pagrindinės idėjos. Naudokite „Spotify“ formatą ir užuot siūlę naudoti garso įrašų repertuarą rinkti visas dainas ir vaizdo įrašus iš Youtube. Žinoma, puikiai sutvarkyta pagal stilių. Jame siūlomi dabartinių hitų grojaraščiai, rekomendacijos ir susiję stiliai ir kt.

Atsisiųskite QR kodą Atsisiųskite nemokamą muzikos MP3 grotuvo „Lite“ kūrėjo programą: MixerBox © - Muzikos ir MP3 grotuvo programa Nemokamas atsisiuntimas Kaina: Nemokamas

9- TuneIn

TuneIn yra programa, skirta klausytis aukščiausio lygio internetinio radijo. Tai leidžia klausytis visų vietinių stočių, taip pat ... likusių pasaulio stočių. Jame yra radijo stotys, suskirstytos pagal muzikos stilius, taip pat naujienų kanalai, sporto kanalai ir net podcast'ai.

Atsisiųskite QR kodo „TuneIn Radio“: sportas, naujienos, muzika, tinklalaidės Kūrėjas: TuneIn Inc Kaina: Nemokamas

Programos, kurios turėtų būti standartinės „Android“.

10- Žalinti

Fone veikiančių programų akumuliatoriaus energijos suvartojimas visada man kelia nerimą. Nelabai prasminga naudoti programas, kurių nenaudoju, kad sunaudotų išteklius savo telefone tiesiog būdamas ten. Greenify yra programa, kuri leidžia įjungti visas fone veikiančias programas į užmigdymo režimąir taip sutaupysite daugiau akumuliatoriaus.

Atsisiųskite QR kodą Greenify Kūrėjas: Oasis Feng Kaina: Nemokama

11- Biuro objektyvas

Galimybė nuskaityti vaizdą ar dokumentą bet kuriuo metu ir vietoje yra prabanga, būtent tai leidžia Microsoft Office Lens programėlė. Paverskite savo išmanųjį telefoną mažu kišeniniu skaitytuvu. Tiesiog nufotografuokite dokumentą ir „Office Lens“ pasirūpins jo ištiesinimu ir formatavimu.

Atsisiųsti QR kodą Microsoft Office Lens – PDF skaitytuvas Kūrėjas: Microsoft Corporation Kaina: Nemokamas

12- Teamviewer

Teamviewer yra programa, iš pradžių skirta darbalaukiui, kuri leidžia jums valdyti kompiuterį nuotoliniu būdu taip, lyg būtumėte priešais ekraną. Na, „Teamviewer“ taip pat turi savo „Android“ skirtą programą ir tai puiku. Jis turi tas pačias funkcijas kaip ir kompiuterio versija ir yra visiškai nemokamas asmeniniam naudojimui.

Atsisiųskite „TeamViewer“ QR kodą, skirtą nuotolinio valdymo pultui, kūrėjui: TeamViewer Kaina: Nemokama

13 – miegokite kaip „Android“.

Turiu pripažinti, kad turiu labai subtilius pabudimus. Jei pabundu išsigandęs, likusią dienos dalį būsiu blogos nuotaikos. Todėl kaip žadintuvą naudoju nemokamą „Sleep“ programėlę. Jis turi labai atpalaiduojančius garsus ir periodinius įspėjimus, jei neišgirsite pirmojo įspėjimo. Mažiausiai skausmingas būdas anksti keltis.

Atsisiųskite QR kodo „Sleep“ kaip „Android“ 💤 Miego ciklo stebėjimas Kūrėjas: Urbandroid (Petr Nálevka) Kaina: Nemokamas

14- ASTRO

ASTRO yra puikus Android failų tvarkyklė arba naršyklė. Daugelyje terminalų vis dar nėra jokios standartinės naršyklės, todėl jei norime daugiau valdyti aplankus ir failus savo telefone ar planšetiniame kompiuteryje, tokio tipo programėlė yra būtina.

Atsisiųskite QR kodo failų tvarkyklę ASTRO Kūrėjas: App Annie Basics Kaina: Nemokama

15- „AirDroid“.

Su AirDroid galite keistis failais per WiFi tarp telefono ir kompiuterio ir valdyti daugybę aspektų, pvz., kontaktus, SMS ir net programų pašalinimą. Viena iš mano geriausių „Android“ programų, be jokios abejonės.

Atsisiųskite QR kodą AirDroid: nuotolinė prieiga Kūrėjas: SAND STUDIO Kaina: Nemokama

16- MX grotuvas

Galimybė tinkamai žiūrėti vaizdo įrašus mobiliajame telefone turėtų būti privaloma. „Google Play“ yra daug grotuvų, tačiau dažnai kyla problemų, nes jis nepaleidžia tam tikro kodeko arba jums reikia papildomo priedo. Iki šiol vienintelis medijos grotuvas, su kuriuo neturėjau problemų, buvo MX grotuvas. Nuryk viską!

Atsisiųskite QR kodo MX grotuvą Kūrėjas: MX Media (anksčiau J2 Interactive) Kaina: Nemokama

Geriausi paleidimo įrenginiai

17- Nova paleidimo priemonė

„Nova“ yra viena populiariausių paleidimo priemonių „Play“ parduotuvėje. Jis gali būti toks subtilus arba perkrautas, kaip norime. Atsinešti didelis piktogramų, temų ir konfigūravimo parinkčių asortimentas kad pakeistume pagrindinį ekraną, kad jis patiktų mums.

Atsisiųskite QR kodo Nova Launcher Kūrėjas: TeslaCoil programinė įranga Kaina: Nemokama

18- Veiksmų paleidimo priemonė

„Action Launcher“ yra minimalistinė paleidimo priemonė su materialaus dizaino dizainu ir daugybe funkcijų. Vieni iš žymiausių yra langinės arba žaliuzės, leidžiančios peržiūrėti programą neatidarius jos; Quicktheme, kuri pritaiko mūsų namų temą pagal tapetų spalvas; arba sparčiąją juostą – valdiklį, leidžiantį pridėti nuorodų į klasikinę „Google“ paieškos juostą.

Atsisiųskite QR kodo veiksmų paleidimo priemonę Kūrėjas: Action Launcher Kaina: Nemokama

19- GO paleidimo priemonė

Tai yra temų paleidimo priemonė. Jame yra daugiau nei 10 000 tinkinamų temų, skirtų mūsų darbalaukiui, taip pat 25 ekrano animacijos efektai ir apie 15 papildomų valdiklių.

Atsisiųskite QR kodo GO Launcher EX: tema ir fonas Kūrėjas: GOMO Live Kaina: Nemokamas

20- Strėlių paleidimo priemonė

Arrow yra „Microsoft“ paleidimo priemonė. Skirtingai nuo daugelio šio tipo programų, atrodo, kad „Arrow“ yra labiau „biuro“ naudotojas. Kodėl? Dizainas labai paprastas, jame yra 2 meniu „Kontaktai“ ir „Priminimai (pastabos)“, todėl išvengiama bet kokių papildymų, kurie gali atitraukti dėmesį. Ideali programėlė darbui.

Atsisiųsti QR kodą Microsoft Launcher Kūrėjas: Microsoft Corporation Kaina: Nemokama

21- 8 paleidimo priemonė

Jei ieškote kažko tikrai kitokio ir nepanašaus į „Android“, tuomet turite išbandyti „Launcher 8“. Vienintelis jo tikslas – paversti mūsų telefoną „Windows Phone“.. Jei norime pajusti, ką reiškia naudoti „Microsoft“ sistemą mobiliesiems įrenginiams, bet „Android“ telefone, tereikia atsisiųsti ir išbandyti šią programėlę.

Atsisiųskite QR kodo WP paleidimo priemonę ("Windows Phone Style") Kūrėjas: XinYi Dev Team Kaina: Nemokamas

22- Atomo paleidimo priemonė

„Atom“ yra programa su keliais gana šauniais dalykais. Turi temos kūrėją, be daugelio kitų temų, kurias galite atsisiųsti iš „Google Play“. Jame taip pat yra valdymas gestais, papildoma paslėpta juosta su daugiau nustatymų, valdiklių, piktogramų ir kt. Labai rekomenduojama.

Atsisiųskite QR kodo „Atom Launcher“ kūrėją: DLTO Kaina: Nemokama

Geriausios programos fotografuoti su fotoaparatu

23- Atidarykite fotoaparatą

Open Camera yra atvirojo kodo fotoaparato programa. Jo funkcijų kiekis pagirtinas: fokusavimo režimai, baltos spalvos balansas, ISO, ekspozicijos kompensavimas / užraktas, veido aptikimas ir netgi galimybė suaktyvinti nuotrauką balso komandomis ar garsais (kadras daromas, jei triukšmaujame, švilpiame ar mes pasakyti „bulvė“).

24- Geresnis fotoaparatas

Ši programa renka daugybę kitų specializuotų fotoaparato programų, tokių kaip HD Panorama +, HDR Camera + ir Night Camera + funkcijų.. Nors jis turi mokamą „Pro“ versiją, jos nemokamos funkcijos yra didžiulės: baltos spalvos balansas, ekspozicijos reguliavimas, ISO, blykstės režimas, spalvų efektai, atgalinis skaičiavimas, kadro tipas ir net objektų ar žmonių pašalinimas iš nuotraukos. Neįtikėtina!

Atsisiųskite QR kodą A Better Camera Developer: Almalence Kaina: Nemokama

25- Fotoaparatas FV-5

Camera FV-5 yra dar viena profesionali programa, skirta fotografijos mėgėjams imituoja rankines DSLR fotoaparato funkcijas. Su juo galime reguliuoti kompensaciją ir ekspozicijos laiką, ISO, valdyti šviesos matavimą, turi fokusavimo režimą, ekspozicijos gretinimą ir daugybę kitų tipinių DSLR fotoaparatams funkcijų.

Atsisiųskite QR kodo kamerą FV-5 Lite Kūrėjas: FGAE Kaina: Nemokamas

26- Pixlr

„Autodesk“ nemokama fotografavimo programa „Pixlr“, tai daugiau vaizdo redaktorius, o ne fotoaparatas kaip toks, tačiau kadangi juose yra fotoaparato funkcija, galime fotografuoti ir jas redaguoti su daugybe papildomų funkcijų. Nuo tipiškų ryškumo, kontrasto, fokusavimo ir spalvų korekcijos koregavimų iki sėkmingesnių filtrų, lipdukų, efektų ir kitos atributikos.

Atsisiųsti QR kodą Pixlr Kūrėjas: 123RF Ribota kaina: Nemokamas

27- Retrica

„Retrica“ yra labai populiari nemokama fotografijos programa „Google Play“. Turėdami daugiau nei 100 milijonų vartotojų, „Retrica“ turi daugiau nei 100 filtrų arsenalą kad galime kreiptis realiu laiku ir lengvai dalytis savo socialiniuose tinkluose.

Atsisiųskite QR kodą Retrica – Original Filter Chamber Kūrėjas: Retrica, Inc. Kaina: Nemokamas

Programėlės ROOT vartotojams

28- Super SU

Jei turime terminalą su root, svarbu, kad jį valdytume ir valdytume geriausiu įmanomu būdu leidimus, kuriuos suteikiame įdiegtoms programoms. Geras būdas tai padaryti yra tvarkymas naudojant tokias programas kaip SuperSU – nemokama programa, kuri labai efektyviai centralizuoja leidimų tvarkymą „Android“.

Atsisiųskite QR kodą SuperSU Kūrėjas: Kodavimo kodas Kaina: Nemokama

29- Flashify

Su Flashify gausime palengvinti mirksėjimo procesus neįtikėtinu būdu. Galime suplanuoti blyksnius neperkraunant įrenginio. Užtrauktukai, modifikacijos, branduoliai, atkūrimo vaizdai, ROM ir daug daugiau.

Atsisiųsti QR kodą Flashify (root vartotojams) Kūrėjas: Christian Göllner Kaina: Nemokama

30- Sistemos programų šalinimo priemonė

„System App Remover“ yra programa, skirta root vartotojams, leidžianti pašalinti bet kurią programą iš „Android“ terminalo, net sistemos ar gamyklos programėlės, kurie yra standartiškai iš anksto įdiegti.

Atsisiųskite QR kodo programų šalinimo priemonę Kūrėjas: Jumobile Kaina: Nemokama

31- Titanium Blackup

Geriausia programa atsarginėms kopijoms kurti ir tvarkyti iš mūsų Android sistemos. Jei turime root teises, tai yra viena iš tų programų, kurios niekada neturėtų trūkti mūsų programų stalčiuje.

Atsisiųskite QR kodo titano atsarginę kopiją ★ reikalinga šaknis Kūrėjas: Titanium Track Kaina: Nemokamas

32- Makroroidas

Ar kada nors pagalvojote apie sukurti automatizmą savo mobiliajam telefonui ar planšetiniam kompiuteriui? Naudodami Macrodroid galime priversti mobilųjį telefoną įsijungti tiesiog perkeldami ranką per ekraną, žibintuvėlį – papurtydami įrenginį ir dar tūkstantį neįtikėtinų dalykų. Nuostabus Peržiūrėkite šią mokymo programą.

33- Link2SD

Su šia programa galime atlaisvinti vietos vidinėje terminalo atmintyje programų perkėlimas į SD. Labai naudingas ir funkcionalus. Žinoma, SD priglobtos programos visada veiks šiek tiek lėčiau.

Atsisiųsti QR kodą Link2SD Kūrėjas: Bülent Akpinar Kaina: Nemokamas

34- Įrenginio valdymas

Įrenginio valdymas yra labai galinga programa, skirta vartotojams, turintiems supervartotojo teises. Su ja mes galime peršokti CPU, mažesnė įtampa, kad sumažėtų baterijos suvartojimas ir daug daugiau.

Atsisiųskite QR kodo įrenginio valdymą [root] Kūrėjas: Alexander Martinz Kaina: Nemokama

35- SD tarnaitė

Puiki programėlė, skirta pašalinti vaiduoklio failus, dublikatus ir visų rūšių likusius failus kurie be reikalo užima vietos mūsų „Android“ įrenginyje.

Atsisiųskite QR kodo SD Maid - Sistemos valymas Kūrėjas: tamsinti Kaina: Nemokama

Šiame kitame įraše galite pamatyti daugiau root naudotojams rekomenduojamų programų.

Programos darbo paieškai

36- Atsargiai

Jei jūsų prekyba yra susijusi su technologijomis ar žurnalistika, „Upwork“ yra puiki galimybė gauti šiek tiek papildomų pinigų. Pasiūlyti platus trumpalaikių darbų spektras, pagaminti ir pristatyti. Pareiškėjas pateikia savo skelbimą „Upwork“ ir pasirenka iš kandidatų. Tada jie susitaria dėl kainos nuo 2 iki pristatymo datos, visa tai iš Upwork svetainės ar programos.

Atsisiųsti QR kodą Upwork (pasenęs) Kūrėjas: Upwork Global Inc. Kaina: Nemokama

37- Infodarbas

Infojobs yra viena didžiausių svetainių ispanų kalba, kurioje galima ieškoti darbo. Turėdamas didžiulę vartotojui prieinamą duomenų bazę, ji taip pat turi savo mobiliąją programėlę. Jame yra pasiūlymų iš visų gildijų ir galima filtruoti pagal vietą ir kategoriją.

Atsisiųskite QR kodo informacijąJobs - Work and Employment Kūrėjas: Adevinta Spain, S.L.U. Kaina: Nemokama

38- Technodarbas

Šiuo atveju Tecnoempleo daugiau dėmesio skiria su technologijomis susijusių darbo pasiūlymų: Programuotojai, technikai, kompiuterių inžinieriai, analitikai ir apskritai kūrėjai – tai jūsų svetainė.

39- Laisvai samdomas darbuotojas

Kartu su „Upwork“ – pirmaujančia laisvai samdomo darbo paieškos platforma. Visi dirbantys nuotoliniu būdu ir orientuoti į profesijas, susijusias su technologijomis, žurnalistika ar menu (grafikos dizaineris, braižytojas ir kt.).

Atsisiųsti QR kodą Freelancer – samdyti ir rasti darbą Kūrėjas: Freelancer.com Kaina: Nemokama

40- Darbo diena

„Jobtoday“ yra mobilioji programa, kuri Nors rinkoje jis nebuvo per ilgai, tačiau jau turi pakankamai darbo pasiūlymų (akis, tik Ispanijai). Vienintelis trūkumas yra tai, kad jie vis dar nėra labai įvairūs. Iš to, ką mačiau, bent jau pasiūlymuose šalia mano miesto, beveik viskas yra su svetingumo pramone susiję darbai.

Geriausi „Android“ vertėjai

41- „Google“ vertėjas

Jei fokusuosite fotoaparatu gali išversti tekstus ir vaizdus, ​​kuriuos matote ekraneJame yra labai geras balso vertėjas, kuris taip pat garsiai perskaito, ką verčia realiuoju laiku, taip pat galite rankiniu būdu įvesti verčiamą tekstą. Taip pat turi vertimas neprisijungus daugiau nei 50 kalbų. Nagi, jis turi viską.

Atsisiųsti QR kodą Google Translate Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokama

42- Microsoft vertėjas

„Microsoft Translator“ turi 3 vertimo būdus: balsu, tekstu arba pokalbiu. Pokalbio režimu, ką jis daro padalinkite ekraną į 2, po vieną kiekvienam pašnekovui, ir verčia iš vienos kalbos į kitą mums kalbant. Elegantiška ir aiški sąsaja.

Atsisiųsti QR kodą Microsoft Translator Kūrėjas: Microsoft Corporation Kaina: Nemokama

43- Japonų kalba kalbantis vertėjas

Geriausias japonų kalbos vertėjas, skirtas Android. Tekstą galime įvesti balsu arba raštu ir parodo vertimą, suteikiantį galimybę klausytis vertimo.

Atsisiųskite QR kodo japonų kalbėjimo vertėją Kūrėjas: GreenLife Apps Kaina: Nemokama

Geriausias mokantis kalbų

44- Duolingo

tai yra ideali priemonė mokantis kalbų- Sudėtyje yra mažų mokomųjų dozių su paprastais klausimais, daug paveikslėlių ir pratimų, skirtų žodynui padidinti ir tobulinti.

Atsisiųskite QR kodą Duolingo – mokykitės anglų ir kitų kalbų nemokamai Kūrėjas: Duolingo Kaina: Nemokamas

45- Memrise

Kartu su Duolingo – geriausia programa, skirta nemokamai mokytis kalbų iš mobiliojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Su Memrise galime mokytis Anglų, vokiečių, prancūzų, japonų, korėjiečių, portugalų, italų ir rusų kalbomis. Apdovanojimas už geriausią programą „Google Play Awards 2017“.

Atsisiųskite QR kodą Mokykitės kalbų nemokamai su Memrise: anglų kalba ir daugiau Kūrėjas: Memrise Kaina: Nemokamas

Vaizdo grotuvai

Be anksčiau minėto „MX Player“, „Android“ taip pat randame šiuos siūlomus medijos leistuvus:

46- KODI

„Kodi“ yra programa, kuri yra daugiau nei vaizdo grotuvas tikras žiniasklaidos centras. Be to, kad galime leisti vietinius failus, „Kodi“ siūlo galimybę žiūrėti serialus, filmus ir kt. transliacijoje.

Atsisiųskite QR kodą Kodi Kūrėjas: XBMC Foundation Kaina: Nemokama

47- VLC, skirta „Android“.

Kaip ir darbalaukio versijoje, VLC gali atkurti viską, kas į jį metama: nuo šlykščių mp4 ar mkv failų iki mažiau paplitusių formatų, tokių kaip flac.

Atsisiųskite QR kodo VLC, skirtą Android Kūrėjas: Videolabs Kaina: Nemokama

48- AC3 grotuvas

AC3 kodekas paprastai yra tikra problema daugeliui Android vartotojų. Taigi kodėl gi nesukūrus grotuvo, kuris jį skaito savaime?

Programėlė parduotuvėje nerasta. 🙁 Eikite į parduotuvę „Google“ žiniatinklio paieška

49- Allcast

AllCast yra vaizdo grotuvas, kurio specializacija yra failų siuntimas ir atkūrimas nuotoliniu būdu „Chromecast“, „Roku“, „Apple TV“, „Xbox 360“ / „One“. ir bet kuris kitas palaikomas įrenginysDLNA.

Atsisiųsti QR kodą AllCast Kūrėjas: ClockworkMod Kaina: Nemokama

50- BSPlayer

Kitas puikus vaizdo grotuvas, skirtas „Android“. Jis palaiko begalybę vaizdo formatų dėl aparatinės ir programinės įrangos dekodavimo, taip pat gali skaityti subtitrus (ir ieškoti jų internete, jei jų neturite) ir siūlo įvairius tinkinamus apvalkalus.

Atsisiųsti QR kodą BSPlayer Kūrėjas: BSPlayer media Kaina: Nemokamas

Konsolės emuliatoriai, skirti Android

51- Nostalgija NES

Geriausias pirmojo 8 bitų „Nintendo“ emuliatorius. Jis puikiai suderinamas su dauguma žaidimų ir kitomis funkcijomis, tokiomis kaip virtualaus valdymo tinkinimas, žaidimų pulto palaikymas, „atsukimo“ funkcija, apgaulės palaikymas, duomenų atsarginė kopija ir kt.

Atsisiųskite QR kodą Nostalgia.NES (NES emuliatorius) Kūrėjas: Nostalgia Emulators Kaina: Nemokamas

52- PPSSPP

Tai yra dažniausiai naudojamas PSP emuliatorius „Android“., su daugiau nei 50 milijonų atsisiuntimų ir 4,3 žvaigždutės įvertinimu. Jis suderinamas su daugeliu žaidimų, tačiau, kaip visada, viskas priklausys nuo mūsų įrenginio galios, kad išnaudotumėte visas šio puikaus emuliatoriaus galimybes.

Atsisiųskite QR kodą PPSSPP – PSP emuliatorius Kūrėjas: Henrik Rydgård Kaina: Nemokamas

53- Snes9x EX +

Tai emuliatorius, kurį naudoju savo televizoriaus dėžutėje, leisdamas „Super Nintendo“ ROM. Jis veikia tikrai gerai, labai panašus į Nostalgia NES. Tai taip pat yra atvirojo kodo.

Atsisiųskite QR kodą Snes9x EX + Kūrėjas: Robert Broglia Kaina: Nemokama

54- Matsu PSX emuliatorius

Nors pagal pavadinimą galėtume manyti, kad tai PS1 emuliatorius, tiesa ta, kad jis gali mėgdžioti tą ir daugelį kitų sistemų: SNES, NES / Famicom Disk System, Game Boy Advance, Game Boy Color, Wonderswan Color, PCE (TurboGrafx). - 16), „MegaDrive“, „Sega Master System“ ir „Game Gear“. Neblogai vienam emuliatoriui.

55- MAME4droidas

Kaip rodo jo pavadinimas, mes susiduriame su klasikinio MAME emuliatorius. Jis suderinamas su daugiau nei 8000 ROM ir puikiai veikia, ypač su senesnėmis arkadomis (naujesnėms rekomenduojamas bent 1,5 GHz CPU).

Programos užsidirbti pinigų iš savo mobiliojo telefono

56- CashPirate

Ši programa susideda išišbandyti programas, žaidimus, dalyvauti apklausose ar žiūrėti reklaminius vaizdo įrašus mainais į grynuosius pinigus. Mokama per PayPal nuo 2,5 USD (2500 taškų), o vidutinis mokėjimas už programos testavimą yra nuo 50 iki 100 taškų. Atlikite skaičiavimus.

Atsisiųskite QR kodą „CashPirate“ – užsidirbkite / užsidirbkite pinigų Kūrėjas: ayeT-Studios Kaina: Nemokamas

57 – „Google“ apdovanojimai už nuomonę

Turbūt geriausiai žinoma programėlė pagal atlygį už naudojimą. Su šia programėle galime atsakyti į mažas apklausas (dažniausiai į porą klausimų) ir mainais gauname kreditą, kurį galime išleisti Google Play parduotuvėje.

Atsisiųsti QR kodą Google Opinion Rewards Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokama

58 - Kvaok! Messenger

Katalonų sukurta momentinių pranešimų programa, labai panaši į „WhatsApp“, bet su skelbimais. Už kiekvieną matomą skelbimą programėlė mums sumoka nedidelę sumą Per paypal.

Atsisiųskite QR kodo quack! messenger Kūrėjas: Betrovica SL Kaina: Nemokamas

59- Dovanų piniginė

Viena iš labiausiai vartotojų vertinamų programų, leidžiančių užsidirbti pinigų. Jis mažai kuo skiriasi nuo kitų, tačiau juo paprasta naudotis ir galima išpirkti taškus tiek už pinigus PayPal, tiek už kreditą Google Play, iTunes ar Amazon. Ji turi filialų sistemą, kad gautų daugiau pajamų.

Atsisiųskite QR kodo dovanų piniginę – nemokama atlygio kortelė Kūrėjas: WellGain Tech Kaina: Nemokama

60- Pinigai už programas

„Cash for Apps“ siūlo kreditą tokiose parduotuvėse kaip „Google Play“, „iTunes“, „Amazon“, „GameStop“, „StarBucks“, „eBay“ ir kt. mainais į naujų programų atsisiuntimą ir išbandymą savo mobiliajame telefone. Kad suteiktų mums idėją,300 taškų yra 1 USD, ir nuo pat pradžių mes gauname 20 taškų + 90 taškų už pirmąjį atsisiuntimą.

Atsisiųskite QR kodo grynuosius pinigus programoms – nemokamos dovanų kortelės Kūrėjas: Mobvantage Kaina: Nemokama

Programos, skirtos gauti nemokamą „Wi-Fi“ gatvėje (nemokami viešosios interneto prieigos taškai ir prieigos taškai)

61- Pagrindinis WiFi raktas

WiFi pagrindinio rakto pasiūlymai daugiau nei 400 milijonų nemokamų prieigos taškų ir viešosios interneto prieigos taškų, išplito visoje planetoje. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įdiegti programą ir nuskaityti, prie kurių belaidžių tinklų galime prisijungti. Nereikia slaptažodžio.

Užsiregistruokite QR kodo „WiFi Master“ – sukūrė wifi.com Kūrėjas: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. RIBOTA kaina: bus paskelbta

62- „Avast Wi-Fi Finder“.

„Avast“ yra prekės ženklas, žinomas dėl puikios antivirusinės paslaugos, tačiau jame taip pat yra programa, skirta nemokamo „WiFi“ mėgėjams. Šiuo atveju „Avast Wi-Fi Finder“ naudoja „Avast“ bendruomenės pateiktus „WiFi“ slaptažodžius. Milijonai nemokamų prieigos taškų.

Atsisiųskite QR kodą Avast Wi-Fi Finder Kūrėjas: Avast programinė įranga Kaina: Nemokama

63- WiFi žemėlapis

„WiFi Map“ yra programa, panaši į „WiFi Master Key“, turinti daugiau nei 100 milijonų nemokamų „WiFi“ ir prieigos taškų. Atidarome programą, matome žemėlapį ir pasirenkame vieną iš pasiekiamų belaidžių tinklų. Mes automatiškai pamatysime prieigos slaptažodį.

Geriausios tapetų programos

64- Walli

Walli programėlėje siūlomas didelis tapetų pasirinkimas sukurta tikrų menininkų. Jo kolekcija yra šiek tiek ribota, tačiau visi vaizdai ir tapetai yra aukštos kokybės ir nemokami.

Atsisiųsti QR kodą Walli – HD tapetai ir ekrano užsklandos Kūrėjas: Shanga Kaina: Nemokamas

65- Garų gaminių tapetai

Jei jums patinka retro estetika, sumaišyta su elektronine muzika ir ryškiomis spalvomis, tai jūsų programa. Čia siūlomas didelis pasirinkimas – ir platus – geriausių šios vaizdinės ir įspūdingos meninės tendencijos tapetų. Tikrai vienas iš mano mėgstamiausių.

Atsisiųskite QR kodo Vaporwave Wallpapers 🌴 (Vaporwave Fonai) Kūrėjas: M.A.A For Apps 🌊 Kaina: Nemokamas

66- Google Wallpapers

„Google“ turi savo tapetų programą. Programa, kurioje randame daugybę nuotraukų fonų, susijusių su gamta ir kraštovaizdžiais. Jame taip pat yra vaizdų iš „Google“ žemės.

Atsisiųskite QR kodo fono paveikslėlius Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokamas

67- Muzei Live Wallpaper

„Muzei“ yra tiesioginių ekrano užsklandų programa, siūlanti fono paveikslėlius, kurie paprastai atnaujinami visą dieną su įvairiais meno kūriniais. Galime pasirinkti iš jau turimų vaizdų arba sukurti savo derliaus vaizdų ciklus.

Atsisiųskite QR kodą „Muzei Live Wallpaper“ Kūrėjas: Romanas Nurikas ir Ianas Lake Kaina: Nemokamas

Geriausi vaizdo redaktoriai

68- Prizmė

Prisma yra vaizdo redaktorius, kurio koncepcija yra paversti nuotraukas meno kūriniais. Nufotografuokite ir pažiūrėkite, kaip tai tampa Mondriano, Pikaso ar Muncho kūriniu.

Jame yra įspūdingas filtrų kiekis, o dabar jis taip pat leidžia atskirti vaizde pasirodžiusio asmens foną, kad būtų pritaikyti efektai atskirai.

Atsisiųskite QR kodo Prisma Photo Editor Kūrėjas: Prisma Labs, Inc. Kaina: Nemokama

69- Adobe Photoshop

„Adobe“ nuotraukų redagavimo programos yra profesionaliausios, kurias šiuo metu galime rasti „Android“. „Adobe Photoshop Express“, „Adobe Lightroom“, „Adobe Photoshop Fix“, „Adobe Photoshop Sketch“. ir Adobe Photoshop Mix Yra 5 programos kaip didelis namas, kiekviena iš jų turi savo aspektą.

Atsisiųsti QR kodą Adobe Photoshop Express: nuotraukos ir koliažai Kūrėjas: Adobe Kaina: Nemokama

70 - Pixlr

„Pixlr“ yra vienas iš mano antraščių redaktorių ir visada turiu jį įdiegęs savo mobiliajame telefone. Puikiai tinka pritaikyti filtrus ir paprastai retušuoti vaizdus.

Atsisiųsti QR kodą Pixlr Kūrėjas: 123RF Ribota kaina: Nemokamas

71–8 bitų fotolaboratorija

Senosios mokyklos grafika su daugiau nei 40 skirtingų spalvų palečių: GameBoy, GameBoy Advance, NES, TO7 / 70, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 and 64, VIC 20, CGA, EGA, SAM Coupe, VGA ir kt.

Atsisiųsti QR kodo 8 bitų fotolaboratoriją, retro efektų kūrėjas: Ilixa Kaina: Nemokamas

72- Foto direktorius

„Photo Director“ yra tinkama programa tiems, kurie išlaiko filtrus olimpinėse žaidynėse ir nori retušuoti rankomis. Tai leidžia reguliuoti daugybę aspektų, tokių kaip HSL, RGB kanalai, baltos spalvos balansas, ryškumas, tamsumas, ekspozicija ir kontrastas ir kt.

Atsisiųskite QR kodo „PhotoDirector“ – redaguokite nuotraukas ir paskyros istorijas Kūrėjas: „Cyberlink Corp“ Kaina: Nemokamas

73- Airbrush

„AirBrush“ yra tobula programa pozuotojai ir žmonės, kurie mėgsta daryti asmenukes. Tarp jos įrankių yra funkcijos, skirtos pašalinti spuogus, dantų balinimą, šviesesnes akis, pertvarkyti figūrą ir įvairūs pataisymai.

Atsisiųskite QR kodo „AirBrush“ – PRO nuotraukų kameros kūrėjas: „Meitu“ (Kinija) ribota kaina: nemokama

Antivirusinės ir antimalware programos

74- ESET Mobile Security & Antivirus

Puiki antivirusinė programa su nemokama apsauga realiuoju laiku nuo kenkėjiškų programų apima paprastą vedlį, kenkėjiško kodo analizę, apsaugą nuo žvejybos, GPS vieta terminale siunčiant SMS ir galimybė priversti įrenginį skambėti taip pat siunčiant SMS.

Atsisiųskite QR kodą ESET Mobile Security & Antivirus Kūrėjas: ESET Kaina: Nemokamas

75 – kenkėjiškų programų, skirtų „Android“.

Malwarebytes kompiuterio versija yra geriausia kovos su kenkėjiška programa, su kuria teko susidurti. Naudoju jau daugelį metų ir niekada manęs nenuvylė. Jo mobilioji versija, skirta „Android“, taip pat yra puikios sveikatos ir tokia pat veiksminga. Jis nenaudoja daug resursų, todėl yra ideali antivirusinė seniems telefonams ar su mažai chicha. Nuskaitymas ir apsauga realiuoju laiku.

Atsisiųskite QR kodą „Malwarebytes Protection“: Antivirusinė ir anti-kenkėjiška programa Kūrėjas: „Malwarebytes“ Kaina: Nemokamas

76- AVAST

AVAST Antivirus yra daug daugiau nei tik skaitytuvas. Daugiau nei 100 milijonų atsisiuntimų, 4,5 žvaigždutės įvertinimas ir tikrai platus funkcijų spektras: antivirusinis variklis, skambučių blokatorius, apsauga nuo vagysčių, programų blokatorius, ugniasienė (root), WiFi greičio testas ir kt.

Atsisiųskite QR kodo „Avast Antivirus 2020“ – „Android Security“ | Nemokamas kūrėjas: Avast programinė įranga Kaina: nemokama

77- AVG antivirusinė sauga

AVG yra dar viena klasika su dažnai atnaujinama duomenų baze, apsauga nuo vagystės, nuotolinio įrenginio nuvalymo, programų blokavimo ir „WiFi“ saugos analizės ir kt.

Atsisiųskite QR kodo AVG antivirusinę programą ir saugą, skirtą „Android Free 2020“, Kūrėjas: AVG Mobile Kaina: Nemokamas

Geriausi vaizdo įrašų redaktoriai

78- Adobe Premiere

Adobe Premiere Clip yra puiki programa, kai kalbama apie vaizdo įrašų redaktorius. Jame yra daug įrankių, efektų ir garso, be to, jis gali automatiškai generuoti vaizdo įrašus iš vaizdų, muzikos ir vaizdo įrašų.

Atsisiųsti QR kodą Adobe Premiere Clip Kūrėjas: Adobe Kaina: Nemokamas

79- Magisto

„Magisto“ yra labai paprasta naudoti ir leidžia kurti vaizdo įrašus iš vaizdų, vaizdo įrašų ir muzikos. Galime pridėti efektų, filtrų ir valdyti apšvietimą, kad suteiktume kūrybai įdomesnio prisilietimo.

Atsisiųskite QR kodą Magisto: Vaizdo įrašų ir skaidrių demonstravimo kūrėjas ir redaktorius Kūrėjas: Magisto by Vimeo Kaina: Nemokamas

80- Energijos direktorius

Kalbėti paprastai ir paprastai, „Power Director“ yra vienas galingiausių ir išsamiausių „Android“ redaktorių. Jame yra daug profesionalių įrankių, galinčių patenkinti daugumą vartotojų.

Atsisiųskite QR kodą „PowerDirector“ – vaizdo įrašų rengyklė ir kūrėjas Kūrėjas: „Cyberlink Corp“ Kaina: Nemokamas

81- Quik

„Quik“ sukūrė „GoPro“ komanda ir yra viena greičiausių programų, leidžiančių kurti nuostabius vaizdo įrašus. Pridėjome keletą nuotraukų ir vaizdo įrašų ir tik ji yra atsakinga už geriausių akimirkų atranką, pridedant perėjimų, efektų ir viską priderinant prie muzikos ritmo.

Atsisiųskite QR kodo „Quik“ - „GoPro“ vaizdo įrašų rengyklė nuotraukoms ir klipams Kūrėjas: „GoPro“ Kaina: Nemokamas

Saugumas ir išgyvenimas

82- Safe365 („Alpify“)

Alpify yra viena iš populiariausių programų susirūpinęs šeimos saugumas. Tai leidžia mums realiu laiku žinoti, kur yra visi šeimos nariai, ir, aptikus pavojingą situaciją, susisiekti su pagalbos tarnybomis.

Atsisiųskite QR kodo Safe365❗Programėlę vyresnio amžiaus žmonėms ir dar daugiau Kūrėjas: Safe365 Kaina: Nemokamas

83- Pirmosios pagalbos vadovas

Kaip rodo jos pavadinimas, tai pirmosios pagalbos programėlė, kuriai nereikia interneto ryšio ir kuri sveria tik 2 MB.

Atsisiųskite QR kodo pirmosios pagalbos vadovą – OFFLINE Kūrėjas: Ferdari Studios Kaina: Nemokama

84- Pasitikėjimo ratai

„Trusted Circles“ yra labai gerai apgalvota programa. Viena vertus, kai grįžtame namo naktį arba po pamokų, nusiųskite mūsų GPS vietą šeimai ar draugams, jei pradedame kitu maršrutu nei įprastai, taip pat leidžia mums su jais bendrauti SMS žinutėmis.

Parsisiųsti QR kodą Circles of Trust Kūrėjas: Gustavo Iñiguez Goya Kaina: Nemokama

Geriausios programos serialams ir filmams žiūrėti iš mobiliojo telefono

85 – HBO

HBO serialų ir filmų katalogas nėra toks didelis kaip „Netflix“, tačiau jame yra „Game of Thrones“, „The Sopranos“, „Silicon Valley“, „The Wire“ ir daugybė kitų puikių serialų. Pirmas mėnuo nemokamas.

Atsisiųskite QR kodą HBO España Kūrėjas: HBO Europe Kaina: Nemokamas

86 – „Netflix“.

Aukštos kokybės paslauga, daugybė serialų ir filmų, pačių sukurtas turinys, žanrų įvairovė, daugybės įrenginių palaikymas – „Netflix“ turi viską. Pirmas mėnuo nemokamas ir nuo 7,99 € iki 11,99 € nuo antro mėnesio.

Atsisiųskite QR kodą „Netflix“ Kūrėjas: Netflix, Inc. Kaina: Nemokama

87 – trūkčiojimas

Visiškai susikoncentravęs į vaizdo žaidimus, Jame yra begalė kanalų, kuriuos galime prenumeruoti ir žiūrėti mėgstamų žaidėjų vaizdo įrašus labai intuityvioje programėlėje su tikrai patikima paslauga.

Atsisiųskite QR kodą Twitch Kūrėjas: Twitch Interactive, Inc. Kaina: Nemokama

88- „YouTube“.

Negalime užbaigti šio sąrašo nekalbėdami apie „YouTube“. Nuolat tobulėjanti platforma, kuri šiandien turi keletą įdomių dalykų: kažkas panašaus į „Twitch“. Youtube žaidimai, Youtube vaikai su turiniu vaikams (iš esmės tai yra viso gyvenimo YouTube, bet su tam tikrais apribojimais) arba Youtube raudona.

Atsisiųsti QR kodą YouTube Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokama

Programos, skirtos atsisiųsti torrentus

89- BitTorrent

BitTorrent yra oficiali programa, taip pat viena geriausių alternatyvų rinkoje atsisiųsti torrentus. Jame yra naujausių torrentų valdymo ir atsisiuntimo pasiekimų, taip pat lengviau naudoti magnetines nuorodas, taip pat siūloma daug muzikos ir vaizdo įrašų, kurių atsisiuntimas yra visiškai legalus.

Atsisiųskite QR kodą BitTorrent®-Torrent Downloader Kūrėjas: BitTorrent, Inc. Kaina: Nemokamas

90-µTorrent

µTorrent yra paprasta ir lengvai naudojama torrent atsisiuntimų tvarkyklė: ekranas, kuriame galime peržiūrėti ir tvarkyti atsisiuntimus, galimybė pasirinkti, kur norime išsaugoti failus, ir WiFi režimas, kuris atsisiunčia failus tik tada, kai esame prisijungę prie bevielis tinklas.

91- Vuze

„Vuze“ „Android“ versija leidžia valdyti atsisiuntimo ir įkėlimo greitį, turi „WiFi“ režimą ir įspėjimus, kurie praneš, kai atsisiuntimas bus baigtas.Dar viena puiki galimybė atsisiųsti torrentus iš Android.

Atsisiųskite QR kodą Vuze Torrent Downloader Kūrėjas: Azureus Software, Inc. Kaina: Nemokama

92- Frostwire

Be pagrindinių funkcijų, turi torrent paieškos variklį, medijos leistuvą ir mažą aplankų tvarkyklę.

Atsisiųskite QR kodo „FrostWire Downloader“: „Torrents“ klientas + kūrėjo grotuvas: „FrostWire.com“ Kaina: Nemokamas

93- Transdronas

Ši Android programa leidžia nuotoliniu būdu valdykite torrentus iš savo namų kompiuterio ar asmeninio serverio. Įdiegę šią programėlę į savo mobilųjį įrenginį galėsime pradėti atsisiuntimus, pridėti torrentų, nustatyti prioritetus ir visa tai nuotoliniu būdu iš savo terminalo.

94- tTorrent

„tTorrent“ yra puikus „Torent“ tvarkytuvas, turintis integruotą „torrent“ paieškos variklį, palaikantis magnetines nuorodas ir RSS funkcijas, be kita ko. Labai rekomenduojama.

Atsisiųskite QR kodą „tTorrent Lite“ – „Torrent“ klientas Kūrėjas: tagsoft Kaina: Nemokama

Atsisiųskite tvarkykles ir greitintuvus

95- Atsisiųskite „Accelerator Plus“ (DAP)

Jo funkcijos apima:

  • Atsisiųskite vienu metu su keliomis gijomis arba siūlai už atsisiuntimą.
  • Palaiko atsisiuntimą fone ir išjungus ekraną.
  • Tai leidžia peržiūrėti atsisiuntimus pagal kategorijas ir datą, todėl lengviau rasti konkretų atsisiuntimą.
  • Jis turi automatinį nuorodų fiksavimą, kai nukopijuojate nuorodą arba spustelėsite atsisiuntimo mygtuką.

96- Išplėstinė atsisiuntimų tvarkyklė (ADM)

Viena geriausių „Android“ atsisiuntimo tvarkyklių. ADM siūlo daugiau nei 10 milijonų atsisiuntimų ir gerai įvertintų vartotojųDaugialypis sriegis atsisiuntimams, iš naujo atsisiųskite klaidos atveju, suplanuoti atsisiuntimus ir dar.

Atsisiųskite QR kodo išplėstinę atsisiuntimo tvarkyklę ir torrent atsisiuntimo programą Kūrėjas: AdvancedApp Kaina: Nemokamas

97- „Turbo Download Manager“ (TDM)

TDM atlieka labai įdomią funkciją ir tai leidžia pasirinkti atsisiuntimo šaltinį. Taigi, jei pasirinksime artimiausią šaltinį, galime pagerinti atsisiuntimo greitį. Programėlės kūrėjai Point Blank nurodo, kad ji padidina atsisiuntimo greitį x5.

Atsisiųskite QR kodo Turbo atsisiuntimo tvarkyklę (ir naršyklę) Kūrėjas: Taškas tuščias Kaina: Nemokama

Kitos įdomios programos

98- Shazam

Shazam yra programa, kuri klausykite ir atpažinkite, kokia daina groja tą akimirką gatvėje, televizoriuje ar galvoje (jei galite tai niūniuoti). Jis susietas su kitomis paslaugomis, pvz., „Spotify“, todėl tos pačios dainos galite klausytis tiesiai savo mobiliajame telefone.

Atsisiųsti QR kodą Shazam Kūrėjas: Apple, Inc. Kaina: nemokama

99- WhatTheFont

Mašininio mokymosi dėka WhatTheFont gali atpažinti iki 130 000 skirtingų šriftų. Taip paprasta, kaip fotografuoti mobiliuoju telefonu, o programėlė mums nurodo vardą ir šeimą, kuriai ji priklauso. Šriftų Shazam.

Atsisiųskite QR kodą WhatTheFont Kūrėjas: MONOTYPE Kaina: Nemokamas

100- Musixmatch

Musixmatch atpažįsta ir rodo ekrane grojamos dainos žodžiai, tiek jūsų aplinkoje, tiek išmaniajame telefone. Tai savotiškas dainų tekstų „Shazam“, kuris anksčiau buvo integruotas į „Spotify“, o dabar yra nemokamas.

Atsisiųskite QR kodą Musixmatch - Music Player Dainų žodžiai Kūrėjas: Musixmatch Kaina: Nemokama

Ką jūs sakote? Kokios yra jūsų mėgstamiausios „Android“ programos?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found