Kaip klausytis „YouTube“ išjungus ekraną Naujas metodas!

„YouTube“ yra daugybė muzikinių vaizdo įrašų ir gyvų pasirodymų. Tai puiki platforma peržiūrėti ir klausytis visų tų dainų savo mobiliajame telefone, kurių negalime rasti kitose svetainėse, pvz., „Spotify“. Blogas dalykas yra tai, kad jei norime tik klausytis muzikos, o einame iš vaizdo įrašo, privalome visą laiką turėti įjungtą ekraną.

Kai išjungiame ekraną, „YouTube“ supranta, kad nenorime toliau žiūrėti vaizdo įrašų, todėl nustoja veikti fone, o atkūrimas sustoja. Iki šiol tai buvo galima išvengti tik vienu būdu: naudojant programą Juodu mane.

Black Me – daugiau ar mažiau praktiškas leidimas klausytis „YouTube“ išjungus ekraną

„Black Me“ yra išorinė programa ir ji negali sukurti „YouTube“ programos toliau leiskite garsą išjungę ekraną. Ką galite padaryti, tai sutaupyti šiek tiek baterijos, uždėję juodą skydelį, kuris užima visą mūsų terminalo ekraną.

Tai neišsprendžia pagrindinės problemos, bet praktiniais tikslais tarsi būtume ją išjungę. Žinoma, kad šis triukas pasiteisintų turime retušuoti „Android“ ekrano nustatymus kad jis bet kuriuo metu nebūtų sustabdytas dėl neveiklumo.

Šis metodas geriausiai veikia su AMOLED ekranais, tačiau jis yra nemokamas, todėl bet kas gali jį įdiegti ir išbandyti.

Atsisiųskite QR kodą „Black Me – Screen Off“, skirtą „YouTube“ kūrėjui: „AZ-Apps“ Kaina: Nemokama

Kaip iš tikrųjų klausytis „YouTube“ išjungus ekraną: Ei, „YouTube Premium“!

„YouTube“ ką tik pristatė aukščiausios kokybės srautinio perdavimo platformos versiją. Ir žinai ką? Jei mes jį samdysime, vienas iš privalumų, kurį jie mums suteikia, yra galimybė klausytis vaizdo įrašų išjungus ekraną. Puiku, a?

Panašu, kad „YouTube“ turėjo šį asą savo rankovėje ir, užuot pasiūliusi jį kaip nemokamą atnaujinimą, nusprendė jį panaudoti kaip kabliuką savo naujame mokėjimo modelyje.

Fono atkūrimo funkcija galima naudoti tiek „YouTube Premium“, tiek profesionalioje „YouTube Music“ versijoje. Šiuo metu jo kaina yra atitinkamai 11,99 € / mėn. ir 9,99 € / mėn. Abi paslaugos siūlo vieno mėnesio nemokamą bandomąją versiją.

Jei visą dieną būsime „YouTube“, tai tikrai amortizuosime, bet jei ne, tai ne tai, kad tai per pigi paslauga už siūlomus patobulinimus.

Trumpai tariant, jei norime naudoti „YouTube“ mobiliajame įrenginyje, norėdami leisti muziką per garsiakalbius ar panašiai, privalome sumokėti už „YouTube Premium“ paketą. Arba tai, arba atliekame Black Me triuką, kuris taip pat veikia neblogai ir taip sutaupome keletą dolerių.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found