Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą 2018 m

Pavargote nuo savo Facebook profilio ir norite jį ištrinti? „Facebook“ naudojasi ne visi, kad ir kiek anketos savo dieną buvo sukurtos ir netgi priimtos su tam tikra simpatija. Socialiniai tinklai skirti ne kiekvieno kaimyno vaikui, o jei jais nesinaudojame, kartais geriausia mūsų puslapio prenumerata. Todėl šiandienos pamokoje pamatysime, kaip visam laikui ir visam laikui ištrinti Facebook paskyrą.

iki šiol Marko Zuckerbergo įmonė ne todėl, kad jis mums tai padarė tiksliai mūsų profilio prenumeratos atsisakymo metu. „Facebook“ visais įmanomais būdais stengsis to išvengti. Bet jei jau aišku ir apsisprendėme, kimbame prie darbo!

„Facebook“ paskyros išjungimo ir ištrynimo skirtumai

Prieš pradedant svarbu atskirti paskyros išjungimą ir ištrynimą Iš Facebook. Kai išjungiame „Facebook“ paskyrą:

  • Tai laikina priemonė: galime iš naujo suaktyvinti, kada tik norime.
  • Žmonės nemato mūsų biografijos ir nerodome paieškos rezultatuose.
  • Tam tikra informacija vis tiek gali būti matoma (pvz., mūsų siunčiami pranešimai).

Kita vertus, jei mes norime jį visiškai pašalinti su visa informacija, nuotraukomis ir vaizdo įrašais, kuriuos paskelbėme, tada viskas šiek tiek komplikuojasi. Na, taip buvo anksčiau, nes su nauju duomenų apsaugos įstatymu atrodo, kad Facebook įdėjo baterijas ir dabar viskas daug paprasčiau.

Be to, šiek tiek žemiau aš perduosiu jums nedidelį saugų elgesį. Tiesioginė nuoroda, iš kurios galite pateikti užklausą dėl atšaukimo ir visiško ištrynimo. Bet eikime dalimis...

Kai ištriname „Facebook“ paskyrą:

  • Vieną kartą pašalinus niekada negalėsime atgauti prieigos. Tai yra galutinė ir negrįžtama priemonė.
  • „Facebook“ užtrunka 14 dienų, kad apdorotų galutinę prenumeratos atsisakymo užklausą.
  • Gali užtrukti iki 90 dienų, kol „Facebook“ pašalins visą mūsų informaciją iš savo duomenų bazės.
  • Bendrovė įspėja, kad kai kurie duomenys ar informacija gali būti saugomi jos duomenų bazėse, tačiau be mūsų asmens duomenų.
  • Yra informacijos, kuri ir toliau bus pateikta, pvz., kitiems vartotojams išsiųsti pranešimai.

Dabar, kai viskas yra šiek tiek labiau apibrėžta, pereikime prie reikalo esmės.

Kaip visam laikui ištrinti Facebook paskyrą

Jei jau esame apsisprendę ir norime visam laikui ištrinti savo Facebook paskyrą, pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, bus rasti šią parinktį socialiniame tinkle. Kad neišprotėtumėte, čia pateikiamas nedidelis žingsnis po žingsnio vadovas:

  • Spustelėkite bet kurio „Facebook“ puslapio viršuje dešinėje esantį išskleidžiamąjį meniu.
  • Mes paspaudžiame "Nustatymas”.

  • Mes paspaudžiame "Jūsų Facebook informacija“ Kairiajame stulpelyje.
  • Spustelėkite "Ištrinkite paskyrą ir informaciją”.
  • Galiausiai patvirtiname ištrynimo užklausą spustelėdami "Ištrinti mano paskyrą”.

Pastaba: prieš tęsiant trynimą, „Facebook“ suteikia mums galimybę atsisiųsti atsarginę kopiją su visais per tam tikrą laiką sukauptais duomenimis. Praktiška ir rekomenduojama.

Po 14 dienų prasidės galutinio paskyros ištrynimo procesas. Šiuo metu paskyra liks išjungta ir mums bus leista atšaukti ištrynimą.

Norėdami atšaukti galutinį ištrynimą, turėsime tik vėl prisijungti ir pasirodžiusiame pranešime spustelėkite "Atšaukti ištrynimą”.

Kaip ištrinti Facebook paskyrą iš mobiliojo telefono

Jei naudojame mobilųjį telefoną, nesvarbu, ar tai Android, iOS ar Windows Phone, paprasčiausias būdas visam laikui atšaukti mūsų Facebook profilį yra toks:

  • Iš naršyklės pasiekiame šią tiesioginę nuorodą: //www.facebook.com/help/delete_account
  • Tiesiog spustelėkite "Ištrinti mano paskyrą„Prašyti galutinai ištrinti mūsų Facebook paskyrą.

Taip pat galime naudoti šią nuorodą norėdami ištrinti paskyrą iš asmeninio ar stalinio kompiuterio.

Kaip išjungti savo Facebook profilį

Gali būti, kad mums ne visai aišku, kaip atsisakyti savo Facebook profilio prenumeratos. Turime daug nuotraukų, vaizdo įrašų, prisiminimų, o galų gale, tai gali būti ne kas kita, kaip akimirkos įdomybė. Galbūt vėliau pasigailėsime ir tada kelio atgal nebebus.

Tokiais atvejais galime apsiriboti savo Facebook paskyros išjungimu atlikdami šiuos veiksmus:

  • Spustelėkite bet kurio „Facebook“ puslapio viršutiniame dešiniajame kampe esantį išskleidžiamąjį meniu.
  • Spustelėkite "Nustatymas”.
  • Kairiajame stulpelyje spustelėkite "bendras", ir mes ketiname"Tvarkyti paskyrą”.
  • Čia mes pasirenkame "Deaktyvuoti paskyrą"Ir mes atliekame patvirtinimo veiksmus.

Turėkite omenyje, jei išjungsime Facebook paskyrą, bet turime Messenger, pastarasis dirbs ir toliau. Tai reiškia, kad mes vis dar galime kalbėtis naudodami „Messenger“, kad mūsų profilio nuotrauka ir toliau bus rodoma pranešimų siuntimo programoje, o kiti vartotojai taip pat galės mūsų ieškoti „Messenger“.

Kaip išjungti „Messenger“.

Todėl, jei iki šiol naudojome ir Messenger, patogiausia vis tiek jį išjungti:

  • Atidarome „Messenger“.
  • Paspaudžiame savo profilio nuotrauką viršutiniame kairiajame kampe “Privatumas ir sąlygos -> Išjungti „Messenger“.
  • Mes parašome savo slaptažodį ir spustelėkite "Tęsti”.
  • Baigdami palietėme „Išjungti”.

Dabar, kai paskyra yra išjungta, jei vieną dieną norėsime ją atkurti, turėsime prisijungti tik naudodami įprastą vartotojo vardą ir slaptažodį.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės