Tai yra geriausi „GearBest“ pasiūlymai Valentino dienai

Mums liko dvi savaitės nuo DienaValentino diena, data, kalendoriuje pažymėta meilės, aistros raudona spalva. Jei esate iš tų, kurie niekada nežino, ką dovanoti, ir norite išbandyti savo laimę naudodami tam tikras technologijas, jums pasisekė.

GearBest Kitos Valentino dienos proga ji ką tik pradėjo kampaniją ir savo ispaniškame puslapyje, ir pagrindinėje svetainėje. Pasiūlymai nuo nuolaidos 40% ant įvairių gaminių, iki papildomos 8% nuolaidos tiesiog mokant per Paypal.

Skirtingai nuo kitų progų, renginys Ispanijos svetainėje yra daug galingesnis ir įvairesnis nei GB pagrindiniame puslapyje, todėl jei lankotės iš Ispanijos, nedvejodami apsilankykite tėvynės svetainėje.

Čia pažvelgsime į kai kuriuos įdomesnius įrenginius ir pasiūlymus.

Padovanok techniką: parduodami mobilieji telefonai

GearBest ES Valentino dienos kampanijoje gausu visų tipų ir spalvų išmaniųjų telefonų pasiūlymų. Kai kurie iš ryškiausių yra tie, kurie atitinka Xiaomi Mi6 (333.32€), Vienas plius 5T (416.65€), LeEco Le S3 X626 (107,49 €) arba Vernee Mix 2 (133.32€).

Išmaniuosius telefonus, kuriuos galime turėti savo namuose per porą dienų dėl vietinių siuntų iš Ispanijos sandėlių, taip išvengdami tipiškų išgąsčių, kurias karts nuo karto sulaukiame dėl muito mokesčių, kai užsisakome produktus iš Kinijos. Greitai ir lengvai.

Planšetiniai kompiuteriai ir ultrabooks už gerą kainą

Jei ieškome planšetinio kompiuterio, mums gali būti įdomu pasidomėti pasiūlymais, skirtais tam tikriems nešiojamiesiems kompiuteriams, ultrabooks ir 2-in-1, kuriuos randame planšetinio kompiuterio skiltyje. Tokie įrenginiai kaip Xiaomi Notebook Air 13,3 colio (633,31 €), populiarus Teclast Master T10 (183,32 €), Cube Mix Plus 2 viename (283,32 EUR) arba YEPO 737A su 6 GB RAM (174,99 €)

Be to, GearBest Spain Valentino kampanijoje yra daug pasiūlymų dėl kitų tipų įrenginių, tokių kaip TV dėžutės, pelės ir klaviatūros, ausinės, valymo robotai, elektriniai paspirtukai ir kt. | Žr. daugiau informacijos

Dienos „Flash“ pasiūlymai ir papildomos 8% nuolaidos GearBest.com

Vartotojams, perkantiems per pagrindinę „GearBest“ svetainę, parduotuvė paruošė sultingą 8% papildomą nuolaidą, pasinaudojus kuponu “PAYPALGB8 %”(Be kabučių) visiems pirkiniams per Paypal. Galioja iki vasario 28 d.

Be to, pasiūloje rasime ir kasdien atnaujinamų produktų pasirinkimą. Prietaisai, kurie gali tapti puikia dovana, jei žinosime, kaip rasti tinkamą raktą. Daiktai tokie nuostabūs kaip YRA praktika nešiojamas kišeninis kavos virimo aparatas (24.16€).

//youtu.be/Kb0sc5Eu-sk

Toliau galite gauti daugiau informacijos ir pamatyti likusius šios akcijos „Flash“ pasiūlymus, atlikdami kitą šuolį.

GearBest | Speciali Valentino dienos akcija

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found