Įdėkite hologramas realiu laiku ir įrašykite jas vaizdo įraše naudodami šią programą

Vis daugiau dalykų galima padaryti, kai reikia redaguoti vaizdo įrašus ir specialiuosius efektus. Papildyta realybė, nors ji vis dar laukia, kad atskleistų visą savo potencialą, jau leidžia mums nuveikti tikrai įdomių dalykų. Idėja yra daugiau ar mažiau ta pati, kurią matėme tokiuose žaidimuose kaip Pokémon Go: įterpti hologramas ar trimačius objektus į realų pasaulį.

Būtent tai daro „Holo“ – įdomi programa, skirta „Android“, kuri gana protingai žaidžia su šia koncepcija. Naudodami šį 8i LTD sukurtą įrankį galime pasirinkti iš dešimčių žinomų personažų ir asmenybių ir padaryti juos mūsų fotoaparato objektyve taip, tarsi jie iš tikrųjų būtų su mumis.

Holo: naudojant papildytąją realybę, kuriant montažus su įžymybėmis ir juokingais personažais

Programos siūlomų hologramų kataloge, be daugelio kitų, galime rasti Žmogų-vorą, PewDiePie, Donaldą Trumpą, ukulele žaidžiančią gorilą, zombius, pokštas darantį šunį ir net Einšteiną.

„Holo“ valdymas yra tikrai paprastas. Atidarome programą, sufokusuojame vietą, kur norime, kad būtų rodoma atitinkama holograma, ir apatiniame meniu pasirenkame vieną iš galimų simbolių.

Gorila, žaidžianti ukulele, ir linksmintojas mano kambaryje džiugina mane. Taigi malonu rašyti įrašą.

Kai turėsime norimą kadrą, spustelėkite ekraną, ir mes automatiškai pamatysime mygtuką, kuris leis mums įrašyti sceną vaizdo įraše arba nufotografuoti. Iš čia mes galime atsisiųskite vaizdo įrašą arba pasidalykite juo socialiniuose tinkluose, siųsti per WhatsApp ir pan. Visa tai be nekenčiamų vandens ženklų, kurių taip gausu tokio tipo nemokamose programose.

Be standartinių hologramų, programa leidžia mums atsisiųsti naujus priedus, kurie pridedami prie katalogo, taip sudarydami sąrašą, kuris suteikia daug galimybių kurti montažus ir įvairius pokštus.

Simbolių paketų yra dešimtys, ir kiekvienas turi savo hologramų rinkinį.

Jei mus domina, „Holo“ galime atsisiųsti tiesiai iš „Play Store“ čia:

Atsisiųskite QR kodo Holo – hologramas vaizdo įrašams papildytoje realybėje Kūrėjas: 8i LTD Kaina: Nemokamas

Kitos papildytos realybės programos, skirtos „Android“, kurios vertos jūsų laiko

„Holo“ yra programa, leidžianti žaisti su papildyta realybe, tačiau ji nėra vienintelė, kuri žino, kaip pasinaudoti šia technologija.

  • Google Lens: Anksčiau žinomas kaip Google Googles, naudodamiesi objektyvu galime nufotografuoti fotoaparatu ir identifikuoti joje pasirodančius objektus. Sistema atlieka paiešką internete ir rodo panašius rezultatus. Labai įdomi programa. (Atsisiųskite jį ČIA)
  • Žiūrėti Ranger: Vienas didžiausių pranašumų, kurį galime gauti iš papildytos realybės, yra tada, kai realų gyvenimą sujungiame su virtualiu gyvenimu, kad gautume praturtesnę mus supančio pasaulio viziją. Kaip tik tai daro „View Ranger“, padėdamas mums identifikuoti kalnus, viršūnes, upes ir kelius. Idealiai tinka žygiams. (Atsisiųskite jį ČIA)
  • Wallame: Tai viena iš mano mėgstamiausių papildytos realybės programų. WallaMe leidžia mums palikti pranešimus ant sienų ir objektų realiame pasaulyje. Puikiai tinka palikti užrašus, daryti grafičius ir kt., Viešose vietose ir kad juos matytų tik kas norime. Koncepcija tiesiog puiki. (Atsisiųskite jį ČIA)

Jei norite sužinoti kitas programas, kuriose naudojama ši technologija, nedvejodami peržiūrėkite šį įrašą su 10 geriausių „Android“ skirtų papildytosios realybės programų. Skaitysime kitame įraše!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found