30% nuolaida CHUWI Android planšetiniams kompiuteriams ir Windows nešiojamiesiems kompiuteriams

CHUWI yra planšetinių kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių gamintojas su kai kuriais įdomiausiais pasiūlymais pagal prieinamiausius vidutinės klasės ir geros kokybės standartus. Jei ketinate įsigyti šio prekės ženklo Android planšetinį kompiuterį arba Windows nešiojamąjį kompiuterį, skaitykite toliau, nes tai gali jus labai sudominti.

„AliExpress“ švenčia 3,28 metų sukaktį šią savaitę su daugybe nuolaidų ir akcijų. Vienas iš įdomiausių yra tas, kurį CHUWI siūlo šiuo metu su 30% nuolaidomis ir kuponais iki 10 USD.

CHUWI Hi9 Plus

Tarp siūlomų įrenginių, kuriuos rasime kovo 28–31 dienomis, turime šį CHUWI Hi9 Plus – planšetinį kompiuterį du viename su Android 8.0 operacine sistema. Jame sumontuotas 10,8 colio IPS ekranas su 2,5K raiška, „Helio X27 Deca Core“ procesorius, 4G LTE ryšys, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties. Visa tai su 2 8MP objektyvais priekyje ir gale bei daugiau nei atsparia 7000 mAh baterija su įkrovimu per C tipo USB.

Yra apie nebrangi „Microsoft Surface“ alternatyva, su pritvirtinama magnetine klaviatūra ir slėgiui jautriu rašikliu, kuris tam tikrais atvejais yra daug patogesnis nei pele.

CHUWI Hi10 Air

Dėl „Windows“ planšetinių kompiuterių modelių, CHUWI Hi10 Air yra geras pavyzdys, ką prekės ženklas gali pasiūlyti. Šia proga susiduriame su įrenginiu, kuriame sumontuotas 10,1 colio laminuotas ekranas su Full HD raiška, kuris gali sukurti stereoskopinį efektą dėl 0,7 mm didelio tankio LCD pikselių, kuriuos turi Hi10 Air.

Planšetinis kompiuteris taip pat turi prie doko prijungtą klaviatūrą ir Hipen H2 rašiklį, kad padidėtų produktyvumas. Visa tai naudojant „Windows 10“, iš anksto įdiegtą kaip pagrindinę operacinę sistemą, puikiai tinkančią biuro automatizavimo užduotims atlikti.

CHUWI herojų knyga

Galiausiai turime CHUWI herojų knygą, nešiojamasis kompiuteris su dideliu 14,1 colio ekranu, 38 Wh ličio polimero baterija, pilna klaviatūra be paraščių ir atskiru M.2 SSD išplėtimo lizdu. Šiuo metu „AliExpress“ jį galima įsigyti už 199,99 USD, pakeisti kainuoja apie 180,50 euro.

CHUWI | Žr. 3.28 reklamą „AliExpress“.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found