Kaip atsisiųsti „Tumblr“ atsarginę kopiją (ZIP arba WordPress.com)

Vienas iš didžiausių informatyvių šių 2018 m. sprogimų buvo Tumblr pranešimas apie ketinimą uždrausti bet kokį suaugusiesiems skirtą turinį savo socialiniame tinkle. Nuo gruodžio 17 d. (šį pirmadienį) visas jautrus turinys su nuogais vaizdais ir panašiai bus ištrintas iš Tumblr – ir daugelis kitų „teisėtų“ įrašų taip pat pateks į pragarą, žinote, kaip sugadinti tokio tipo filtrai.

Reikalas tas, kad yra daug paveiktų fandomų ir bendruomenių, neturinčių nieko bendra su pornografija, kurių susitikimo vieta yra čia, o kačių nėra tiksliai keturių. Labai didelė dalis „Tumblr“ nueis į kanalizaciją, o tai daugelis jau vadina „epochos pabaiga“.

Kaip sukurti visų vaizdų, pakartotinių dienoraščių, juodraščių, garso įrašų ir turinio atsargines kopijas iš „Tumblr“.

Jei turite „Tumblr“ paskyrą ir norite „išsaugoti netvarką“ atsisiųsdami viso to, ką per daugelį metų įkėlėte į „Tumblr“, atsarginę kopiją, dar turite laiko.

Puslapis turi savo mokymo programą, kaip eksportuoti tinklaraščius, tačiau jis yra gana paslėptas tarp šimtų puslapių pagalbos centre. Kad nesijaudintume, greitai paaiškiname 5 paprastais žingsniais.

  • Eikite į „Tumblr“ paskyros nustatymus (arba spustelėkite tiesiogiai ČIA).

  • Dešinėje pusėje pamatysite sąrašą su visais savo tinklaraščiais. Spustelėkite tą, kurio atsarginę kopiją norite sukurti.

  • Ką tik pasirinktuose tinklaraščio nustatymuose eikite į skyrių „Eksportuoti“ ir spustelėkite „Eksportuokite savo tinklaraštį”.

  • Dabar pamatysite pranešimą, kuriame nurodoma, kad vykdoma atsarginė kopija.

  • Kai kopija bus paruošta, pasirodys mygtukas, skirtas atsisiųsti atsarginę kopiją. Spustelėkite jį, kad atsisiųstumėte. Jame rasite suspaustas failas ZIP formatu su visu tinklaraščio turiniu.

Atminkite, kad, atsižvelgiant į tinklaraščio dydį, „Tumblr“ atsarginės kopijos kūrimas gali užtrukti visą dieną (ar daugiau). Tuo tarpu mums nereikia laikyti Tumblr puslapio atidaryto, tiesiog retkarčiais jį patikrinkite.

Atsisiuntę atsarginę kopiją, atidarę suspaustą failą rasime kelis aplankus:

  • Aplankas su visus savo įrašus HTML formatu. Tai apima pakartotinius tinklaraščius, juodraščius, privačius įrašus, pranešimus ir bet kokius kitus paslėptus įrašus.
  • Kitas aplankas su visidaugialypės terpės failus. Visi vaizdai, vaizdo įrašai, garso įrašai ir kiti, kuriuos paskelbėme, originaliu įkėlimo formatu (GIF, JPG, MP4 ir kt.).
  • Žinutės ir pokalbiai, XML formatu.
  • Visų paskelbtų pranešimų vaizdas, taip pat XML formatu.

Jei Tumblr turėsime daugiau nei vieną tinklaraštį, turėsime pakartokite tą patį atsarginės kopijos kūrimo procesą su kiekvienu iš jų.

Dabar, kai artėja „Tumblr“ armagedonas, tai gali būti vienas geriausių laikų apsaugoti visas platformoje praleistas valandas. Jei turite tinklaraštį, net jei manote, kad jie nepraneš apie jūsų piešinius ar nuotraukas – Tumblr algoritmas yra beprotiškas – nedvejokite ir bent jau pasidarykite kopiją. Jei tik atsargumo dėlei.

Kaip eksportuoti savo tinklaraštį iš Tumblr ir įkelti jį į WordPress.com

Faktas yra tas, kad mes taip pat mažai uždirbame, jei norime, kad viskas, kas iki šiol buvo paskelbta, ir toliau būtų pasiekiama internete. Daugelis „Tumblr“ vartotojų rekomenduoja eksportuoti visą tinklaraštį ir talpinti jį „WordPress.com“, ką mes greitai paaiškinsime, kaip tai padaryti.

  • Sukurkite paskyrą WordPress.com (ČIA).

  • Kurdami tinklaraštį būtinai pasirinkite nemokamą planą ir domeną.
  • Užsiregistravę ir sesijai prasidėję, spustelėkite „importuoti“, šoninio administravimo meniu.

  • Jei „Tumblr“ nerodomas importuojamų svetainių sąraše, spustelėkite „Kitas importas”.
  • Taip, mes pasirenkame "Įdiegti dabar"Tumblr. Sistema paprašys mūsų įvesti savo prieigos duomenis prie Tumblr, kad užmegztume ryšį.

  • Galiausiai, „WordPress“ parodys mums visus tinklaraščius, susijusius su mūsų „Tumblr“ paskyra. Spustelėkite "Importuoti šį tinklaraštį"Norimame tinklaraštyje.

Nuo čia „WordPress“ pradės importuoti visus mūsų tinklaraščio įrašus į „Tumblr“ ir sukurs kopiją naujame tinklaraštyje, kurį ką tik sukūrėme WordPress.com.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found