5 geriausios darbo programos – „The Happy Android“.

Pastaruoju metu jie nenustoja rodyti „Jobtoday“ skelbimo per televiziją: „Darbas tau, darbas tau, darbas šiandien!, "Motina! Aš jau virėja!"Oi! Nors „Jobtoday“ toli gražu nėra klaidinga, norėjau pasinaudoti šios dienos įrašu, kad šiek tiek praplėsčiau spektrą, pamatyčiau, kad yra kitų daug veiksmingesnių portalų ieškant darbo iš savo mobiliojo telefono, ir galų gale peržvelgti kai kuriuos geriausios programos, kurios ieško darbo su „Android“.. Platformas, kurias išvardinsiu toliau, galiu patikinti, kad išbandžiau visas, todėl kalbu žinodamas faktus, bet jei žinote kokių nors, kurios taip pat yra geros ir vertos aplankyti, nedvejodami palikite savo komentarą įrašo pabaigoje.

Informaciniai darbai

„Infojobs“ yra viena didžiausių svetainių ispanų kalba, skirta darbo paieškai. Turėdamas didžiulę vartotojui prieinamą duomenų bazę, ji taip pat turi savo mobiliąją programėlę. Jame yra pasiūlymų iš visų gildijų ir galima filtruoti pagal vietą ir kategoriją. Vienintelis trūkumas – vis dar neturite daug pasiūlymų dirbti iš namų. Jei dar nebandėte, raginu išbandyti. Tiesą sakant, čia radau savo dabartinį darbą, kuriame dirbu jau beveik 8 metus.

Apdirbimas

Jei jūsų prekyba yra susijusi su technologijomis ar žurnalistika, „Upwork“ yra puiki galimybė gauti šiek tiek papildomų pinigų. Jie siūlo platų trumpalaikių darbų pasirinkimą, gamina ir pristato. Pareiškėjas pateikia savo skelbimą „Upwork“ ir pasirenka iš kandidatų. Tada jie susitaria dėl kainos nuo 2 iki pristatymo datos, visa tai iš Upwork svetainės ar programos. Yra ir ilgesnės trukmės darbų, tačiau jie paprastai neviršija 3-6 mėnesių. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad už visus „Upwork“ darbus taikomas komisinis procentas. Jei esate programuotojas, žiniatinklio kūrėjas, publicistas, rašytojas, vertėjas ar tinklaraštininkas, turėtumėte apsilankyti „Upwork“ jau dabar.

Technodarbas

Gerai žinoma svetainė, panaši į Infojobs, taip pat turi savo programėlę darbo paieškai. Šiuo atveju Tecnoempleo daugiau dėmesio skiria darbo pasiūlymams, susijusiems su technologijomis: programuotojams, technikai, kompiuterių inžinieriams, analitikams ir apskritai kūrėjams, tai yra jūsų svetainė. Kaip ir „Infojobs“, tiesioginiai darbai vis dar nepasiūlo daug nuotolinio darbo (nors tai nėra „Tecnoempleo“ problema, kuri tiesiog skirta įmonės pasiūlymų sklaidai).

Laisvai samdomas darbuotojas

Kartu su „Upwork“, pirmaujančia laisvai samdomo darbo paieškos platforma. Visi dirbantys nuotoliniu būdu ir orientuoti į profesijas, susijusias su technologijomis, žurnalistika ar menu (grafikos dizaineris, braižytojas ir kt.). Iki šiol jis teikė labai panašų pasiūlymą kaip „Upwork“, tačiau dėl naujų komisinių tarifų, kuriuos „Upwork“ pradės taikyti 2016 m. vasarą, „Frelancer“ gali suvalgyti pyragą. Jei vis dar nežinote jų programos, raginu ją išbandyti.

Darbas šiandien

„Jobtoday“ – tai mobilioji programėlė, kuri, nors ir dar neilgai rinkoje, jau siūlo daugybę darbo pasiūlymų (atsargiai, tik Ispanijai). Vienintelis trūkumas yra tai, kad jie vis dar nėra labai įvairūs. Iš to, ką mačiau, bent jau pasiūlymuose šalia mano miesto, beveik viskas yra su svetingumo pramone susiję darbai. Programėlė turi švarią, lengvai naudojamą sąsają ir skatina tiesioginį darbdavio ir darbuotojo kontaktą per pokalbius ir greitus atsakymus. Vienas iš didelių trūkumų, kurį matau, yra tai, kad atlyginimas nenurodytas jokiame pasiūlyme, o jūs žinote, kad kai kažkas panašaus paslepiama, blogas ženklas ...

Papildomas kamuolys: Jobandtalent

Jobandtalent yra neseniai išleista programa. Dar neišbandžiau, bet „Google Play“ ji smarkiai smogia ir jau yra daugiau nei milijonas atsisiuntimų. Kaip ir „Jobtoday“, ji siūlo kandidato ir darbdavio pokalbių galimybę, o bendras įvertinimas yra 4 žvaigždutės. Kas visai nėra blogai. Iš žmonių išsakytų nuomonių atrodo, kad dar yra ką tobulinti, tačiau tai jauna programėlė, o programėlės savininkai atrodo gana imlūs. Jei kas jau išbandė, palikite savo nuomonę komentaruose ir taip susidarysime aiškesnę nuomonę :)

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found