„Redmi Note 8 Pro“ apžvalgoje – vidutinės klasės su žaidimų troškimais

Per kelerius metus „Xiaomi“ sugebėjo įsitvirtinti kaip viena geriausių alternatyvų tarp vidutinės klasės išmaniųjų telefonų. Jo terminalai visada pasižymi geromis funkcijomis už prieinamą kainą, o vidutiniame diapazone – kur praktiškai visi mobilieji telefonai kažkur šlubuoja – yra kaip žaisti pokerį su pažymėtomis kortomis: kad ir kas nutiktų, dažniausiai beveik visada laimi.

Šiandienos apžvalgoje apžvelgiame „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“., mobilusis, kuris rinkoje pasirodė maždaug prieš 5 mėnesius ir šiandien tapo vienu geidžiamiausių „Android“ vartotojų mobiliųjų telefonų. Geras to ženklas yra tai, kad jis ilgą laiką buvo vienas geriausiai parduodamų „Amazon“ telefonų. Pažiūrėkime, kur slypi jo magija.

„Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ – elegantiškas terminalas su skysčio aušinimu, 6 GB RAM ir keturių kamerų

„Note 8 Pro“ yra išmanusis telefonas, kuris, kaip ir dauguma „Xiaomi“ telefonų, moka parduoti save kaip kažką kitokio. Šiuo atveju kompanija mums jį pristato kaip idealų telefoną žaidėjams su aušinimo sistema, daug RAM, baterija ir stebėtinai galinga 64MP kamera.

Dizainas ir ekranas

„Redmi Note 8 Pro“ montuojamas IPS ekranas su Full HD+ raiška ir 6,53 colio dydis su 396ppi pikselių tankiu. Ekranas, kurį vainikuoja klasikinė įpjova viršuje, suteikianti 84% liečiamąjį paviršių. Jei pažvelgtume vien į dizainą, pamatytume, kad gamintojas pasirinko kristalizuotą korpusą, kuris, nors ir vis dar džiugina akį, yra pirštų atspaudų žymių magnetas.

Bet kokiu atveju susiduriame su nemažo, beveik 200 gramų, išmaniuoju telefonu (ko reikia tikėtis, atsižvelgiant į talpią bateriją). Dėl kitų įdomu paminėti, kad jis turi Corning Gorilla Glass stiklą smūgiams ir IP52 sertifikatą nuo dulkių ir vandens. Nešiodami kišenėje tai pastebėsime, bet bent jau žinosime, kad jis gerai apsaugotas.

Galia ir našumas

Aparatinė įranga buvo vienas iš daugiausiai ginčų sukėlusių aspektų. „Xiaomi“, įpratusi naudoti „Snapdragon“ procesorius savo vidutinės klasės terminaluose, šį kartą pasirinko „Mediatek“ lustą, Helio G90T. Tačiau SoC, kurio 8 branduoliai veikia 2,05 GHz dažniu, Mali-G76 grafika 800 MHz dažniu, 6 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, našumas yra puikus.

Sprendimas pasirinkti šį lustą slypi būtent dėl ​​to, kad Helio G90T siūlo naudoti aušinimo skysčiu sistemą, leidžiančią kelias valandas žaisti su mobiliuoju be perkaitimo. Kad suprastume jo galią, „Redmi Note 8 Pro“ „Antutu“ lyginamosios analizės įrankyje surinko apie 280 000 taškų.

Operacinė sistema savo ruožtu naudoja „Xiaomi“ tinkinimo sluoksnį MIUI11, kuris yra įdiegtas „Android 9.0“. Tai gali sugrąžinti tuos, kurie nenori naudoti įprastų programų, kurios yra šio sluoksnio pagrindas, tačiau tiesa ta, kad tai suteikia gerą sklandumą, kai reikia tvarkyti mobilųjį telefoną.

Kamera ir baterija

Mes naudojame kitą „Note 8 Pro“ pranašumą – fotografijos skyrių. Viena vertus, įrenginys montuojamas 20 MP asmenukių kamera su f / 2.0 diafragmataip pat galinė keturkampė kamera su pagrindiniu jutikliu 64 MP ir diafragma f / 1.9. Prie šio jutiklio pridedami 3 kiti objektyvai, kurių kiekvienas turi tam tikrą funkciją.

  • 8MP 120 laipsnių plataus kampo objektyvas panoraminėms nuotraukoms.
  • 2 MP makro jutiklis, skirtas fotografuoti labai arti objektyvo (2 cm).
  • Ir galiausiai, 2 MP gylio jutiklis, skirtas optimizuoti portreto režimą.

Tiesa ta, kad tai labai subalansuotas fotoaparatas, pasižymintis dideliu detalumo lygiu ir išsiskiriantis gerais rezultatais naktinėje aplinkoje arba esant silpnam apšvietimui. Jo makro režimas ir panoraminis režimas taip pat sulaukė kritikos, tačiau tai netrukdo kamerai būti vienu ryškiausių šio terminalo aspektų.

Kalbant apie akumuliatorių, „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ turi bateriją 4500 mAh su 18 W greitu įkrovimu (100 % per pusantros valandos) per USB tipo C ir autonomija, kuri normaliomis situacijomis gali trukti apie 2 dienas.

Jame taip pat yra NFC jungtis, 3,5 mm ausinių lizdas, Bluetooth 5.0, WiFi AC ir infraraudonųjų spindulių jutiklis.

Kaina ir prieinamumas

Rašant šią apžvalgą „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ buvo apytikslė kaina 208,89 euro tokiose svetainėse kaip „Amazon“. Taip pat galima įsigyti 128 GB versiją už maždaug 258 eurus.

Trumpai tariant, tobulas mobilusis tiems, kurie ieško galingo mobiliojo, kuris neįkaista, kai įdedame šiek tiek botagą, su gera baterija ir megapikseliais pakrauta kamera, kuri taip pat labai sėkmingas nuotraukas daro naktį. Kalbant apie neigiamus aspektus, turime mobilųjį, kurio svoris viršija vidutinį, gražų, bet šiek tiek slidų ir ant galinio stiklo gali palikti pirštų atspaudus. Bet kokiu atveju, labai mielas prietaisas, jei norime mobilaus su raumenimis, kuris siūlo gerą kainos ir kokybės santykį.

Amazon | Pirkite Xiaomi Redmi Note 8 Pro

* „Happy Android“ bendradarbiauja pagal priklausomybę. Tai neturi įtakos redakciniam turiniui, nors padeda mums finansuoti internetą gaudami komisinius už produktų pardavimą per filialų nuorodas.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found