Geriausios „Android“ svetainės ispanų kalba – „The Happy Android“.

Aš norėjau sudaryti sąrašą su geriausi „Android“ tinklalapiai yra ispanų kalba. Kaip daugelis iš jūsų jau žino -pilines- tinklalapių ir tinklaraščių, apimančių platų Android spektrą Cervanteso kalba, ekosistema yra gana plati. Čia randame visko: nuo labai gerų dalykų iki portalų, pilnų klaidinančių skelbimų ir nuorodų.

Žinau, kad 99% mano skaitytojų apie technologijas sužino ir kitose svetainėse, todėl šiandien parašysiu šiek tiek savižudišką įrašą: papasakosiu apie savo „konkursą“ – na, kabutėse, nes tai yra kuklus dienoraštis, tikrai mažai konkurencijos. Eime ten! Kokie yra geriausi „Android“ portalai ispanų kalba 2018 m.?

7 geriausios „Android“ svetainės ispanų kalba

Jei ieškote informacijos apie technologijas apskritai ir konkrečiai apie „Android“, čia rasite didelį tikrai įdomių svetainių pasirinkimą.

Nemokama Android

Ilgam laikui Nemokama Android yra svarbiausias ispaniškai kalbantis naujienų portalas, kurio specializacija yra „Android“. Naujienos, mokymo programos ir daug daugiau išmaniųjų telefonų. Jie turi gerą rašytojų armiją ir tiesa ta, kad jie atlieka gana gerą darbą.

„Free Android“ buvo sukurtas kaip tinklaraštis 2009 m., kai jo įkūrėjas Paolo Alvarez pateko į dviračio avariją, kuri sunaikino jo mobilųjį telefoną. Praėjusiais metais tinklalapį įsigijo „El Español“, prisijungdama prie „Omicrono“ – vertikalaus portalo, orientuoto į technologijas iš Pedro J. Ramirezo įmonės. Ją aplanko daugiau nei 5 milijonai apsilankymų per mėnesį.

Engadget Android

Engadget Tai dar vienas iš didžiųjų. Jie iš pirmų rankų išbando praktiškai bet kurį rinkoje pasirodantį aukščiausios klasės mobilųjį telefoną ir pateikia išsamesnes apžvalgas nei britų enciklopedija. Puikus šaltinis išsiaiškinti, ar naujausias 800 USD vertės dabartinės bendrovės flagmanas vertas to, ar ne.

Pro Android

Pro Android 2012 m. jis gimė kaip „YouTube“ kanalas Eduardo Estelerio rankose, o dėl didžiulės sėkmės 2014 m. jie atidarė to paties pavadinimo svetainę. Jie turi nedidelę rašymo komandą, tačiau jie skleidžia labai gerą nuotaiką ir malonu skaityti jų atsiliepimus.

Android žinynas

Kaip rodo jo pavadinimas, esame priešais svetainę, kurioje yra daug „Android“ skirtų vadovėlių ir gudrybių. Kaip ir daugelis kitų puslapių, Android žinynas tai yra didesnio konglomerato, šiuo atveju ADSL zonos grupės, dalis.

Kompiuterių mėtytojas

Tiesa ta, kad „botched“ turi gana mažai. Jie kalba ne tik apie mobiliuosius telefonus, bet ir apie technologijas apskritai, su naujienomis ir daugybe lustų bei informacijos apie visus naujus įrenginius ir aparatinę įrangą, kuri ateina į rinką. Reklama užlieja visą žiniatinklį, tačiau paslaptingai ji vargina mažai arba visai nieko. Kompiuterio bėda, visais atžvilgiais labai gerai sutepta svetainė.

Andro4all

Nors tai nėra viena iš mano mėgstamiausių svetainių, negalime palikti šio sąrašo nepaminėdami vieno iš svarbiausių puslapių apie „Android“ ispanų kalba šiandien. Jie visada yra kanjono apačioje su kiekviena nauja informacija, kuri skelbiama apie naujus mobiliuosius telefonus ir programas. Rašytojų komandai Andro4All ne vienas (gerąja to žodžio prasme) jo nepabėga. Tačiau norint patekti į komentarų sritį, tenka su mačete prasibrauti per tikras reklamų džiungles.

Androidpit.es

Tai yra ispaniška versijaAndroidpit.com. Man labiau patinka angliška versija, bet jos ispaniškas atitikmuo taip pat nėra blogas. Jame skelbiama daug mažiau turinio nei „Xataka“ ar „El Androide Libre“, tačiau tai gera vieta rasti paskutinės minutės pasiūlymų ir perskaityti kitą įdomią „Android“ mokymo programą.

Android.com

Oficiali Android svetainė. Tai labiau produktų ir paslaugų katalogas nei bet kas kitas, tačiau jis turi puikų dizainą. Tai nėra svetainė, kurią reikia aplankyti kiekvieną dieną, tačiau tai geras būdas sužinoti operacinės sistemos, pvz., „Android“, taikymo sritį.

Esu tikras, kad pakeliui palikau kokį kitą portalą, bet iš esmės tai yra. Kituose įrašuose kalbėsiu apie geriausius Android tinklaraščius, kad jų yra nemaža krūva ir taip pat yra daug audinio, kurį reikia kirpti.

Blogas dalykas tam skirtose „Android“ svetainėse, kaip ir kitose temose, yra tai, kad turint didelę darbo jėgą ir pavaldumą daug didesnėms įmonėms, negalima išvengti reklamų (su kai kuriomis garbingomis išimtimis). Deja, atrodo, kad reikia mokėti žinoti kiekvieną detalę, kuri šiandien sklinda specializuotoje spaudoje.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found