Haier U55H7000 apžvalga, 55 colių 4K Ultra HD išmanusis televizorius

Daugelis iš jūsų žinos prekės ženklą Haier jūsų indaplovėms, skalbimo mašinoms ar kitiems prietaisams. Tai Kinijoje gerai žinoma įmonė, kurios įkūrimo data siekia 1920 m., kai jie buvo skirti tik šaldytuvų gamybai. Laikai, kurie jau seniai praėjo vienai iš pirmaujančių pasaulyje tarptautinių buitinės technikos ir oro kondicionavimo įrenginių pardavimo įmonių – 10,2 % rinkos užima tik baltos etiketės gaminius.

„Haier U55H7000“, 55 colių 4K LED televizoriaus ir ypatingo kainos ir kokybės santykio analizė

Šiuo metu Haier taip pat lažinasi dėl kitų tipų namų įrenginių, tokių kaip šis išmanusis televizorius Haier U55H700055 colių įstrižainės išmanusis televizorius, galintis atkurti 4K raiška, kurio kaina šviesmečiais lenkia kitus panašias charakteristikas turinčius įrenginius. Pažiūrėkime?

Ekranas ir išdėstymas

Haier U55H7000 turi ekraną su D-LED foninis apšvietimas, su rezoliucija 3840 x 2160 ir kraštinių santykis 16:9. Jis turi atnaujinimo dažnį F2R 800 FULL MOTION ir a 178º žiūrėjimo kampas. Jame taip pat yra dinaminis 12 000 000: 1 kontrastas ir 350 ryškumas (cd / m2).

Kai kurios tikrai geros specifikacijos, su kuriomis galime matyti turinį 4K – Pavyzdžiui, „Netflix“, kuris yra iš anksto įdiegtas kaip standartas – su failais, kuriuos atkuriame per USB, pvz., vaizdo žaidimus PS4 Pro arba Xbox One X, arba bet kurį televizijos kanalą, kuris transliuoja tokia vaizdo kokybe ( Ispanijoje turime TVE 4K bandomąjį kanalą).

Kalbant apie dizainą, čia nėra ko rašyti, bet bent jau jis yra nuoseklus, jį lengva įdiegti ir taip, vartotojui yra daug prievadų.

Techninės specifikacijos

Kalbant apie kitas „Haier U55H7000“ charakteristikas, jis visų pirma išsiskiria Smart TV funkcija, leidžiantis įdiegti daugybę programų ir srautinio turinio platformų.

Kaip galėtų būti kitaip, taip pat turi WiFi ryšys ir medijos grotuvas su kodeku HEVC (H.265), kartu su šiomis bendromis charakteristikomis:

  • Nemokama naršyklė.
  • Tiesioginė prieiga prie „YouTube“.
  • HbbTV (papildomas turinys internetu).
  • DLNA ir Smart Share funkcija.
  • DTS TruSurround HD garsas.
  • Integruota garso juosta su 2 10 W garsiakalbiais.
  • Dolby Digital ir erdvinio garso efektas.
  • Apsauga nuo vaikų.
  • Viešbučio režimas (klonuojamas per USB).
  • Atkūrimas per USB ir garso / nuotraukos / vaizdo įrašas.
  • Energijos efektyvumo klasė A+.
  • Matmenys be stovo (mm): 1248 x 86 x 730 (P * A * A).
  • Matmenys su pagrindu (mm): 1248 x 276 x 785 (P * A * A).
  • Grynasis svoris su pagrindu: 14,5 kg.

Prievadai ir jungtys

Kalbant apie ryšį, be jau minėto WiFi, jis taip pat turi 4 HDMI įėjimai – Jei turime keletą pultų, televizoriaus dėžutę ir pan. tai nuostabu-, 3 USB 2.0 prievadai, uostas Ethernet, įvestis, skirta Scart, ausinių išvestis ir skaitmeninė garso išvestis. Be jokios abejonės, „Haier“ televizoriaus prievadai ir jungiamumas yra vienas svarbiausių jo akcentų.

Kaina ir prieinamumas

Šis televizorius Haier U55H7000 šiuo metu kaina 469,00 eurų Ispanijos „GearBest“ svetainėje, pakeisti apie 546,06 USD. Didelė nuolaida oficialiai jo kainai dėl „flash“ pasiūlymo, kuris bus aktyvus pirmosiomis sausio dienomis.

Tiesa ta, kad mes susiduriame su televizorius, kurio neturi ko pavydėti kitiems daug žinomesnių prekių ženklų televizoriams bet jie kainuoja du kartus ar daugiau. Galbūt ten, kur jis buvo paaukotas daugiausia, yra apdaila, kuri gali būti ne tokia aukščiausios kokybės kaip kituose brangesniuose televizoriuose. Bet galų gale, jei tai, ko ieškome, yra vaizdo kokybė ir platus prievadų bei funkcijų asortimentas, tai yra šiek tiek mažiau nei anekdotinis dalykas.

GearBest | Pirkite Haier U55H7000 televizorių

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found