MPOW D6 Smart Fitness Tracker, geriausia nebrangi aktyvumo apyrankė

Man sunku rasti originalesnį šios apžvalgos pavadinimo pavadinimą. The MPOW D6 Tai patenkinama išmanioji apyrankė, kaip ir kelios kitos. Ne tik todėl, kad daro tai, ką žada už beveik juokingą kainą – nesiekia 10 eurų – bet ir todėl, kad tai daro labai gerai.

MPOW D6 Smart Fitness Tracker apžvalga, sportinė apyrankė, kuri išlieka ir išlieka...

MPOW D6 Smart Fitness Tracker yra sportinė apyrankė Su kuria galime matuoti pulsą, turi žingsniamačio funkciją, leidžiančią matuoti žingsnius ir nuvažiuotus atstumus bei porą gana įdomių funkcijų.

Per praėjusias Kalėdas išbandžiau šią apyrankę ir ne tik „dainuosiu“ įrenginio specifikacijas, bet ir paaiškinsiu 5 pagrindinius, mano nuomone, šios išmaniosios apyrankės veiksnius.

Šiandien yra daug tokio tipo apyrankių labai konkurencingomis kainomis, todėl nieko geriau, kaip pamatyti taškus, kuriais išsiskiria šis MPOW D6, kad susidarytumėte supratimą apie tai, ką turime.

Kiek laiko laiko baterija?

Labiausiai mano dėmesį patraukė MPOW D6 jo baterija. Po pirmos naudojimo savaitės ruošiausi jį įkrauti pirmą kartą ir labai nustebau, kai pamačiau, kad jis vos išeikvojo pusę baterijos.

Keletas tokio tipo apyrankių perėjau per mano rankas ir nors apskritai jos turi daugiau nei priimtiną savarankiškumą, MPOW neabejotinai yra tas, kuris man pasiūlė daugiausiai laiko tarp įkrovimų. Praktiniais tikslais jame yra 90 mAh talpos baterija.

Ar galima panardinti po vandeniu?

MPOW D6 apyrankė turi IP67 sertifikatą. Tai reiškia, kad jis turi apsaugą nuo dulkių, antikorozijos ir vandens nepraleidžiančią apsaugą. Iš esmės tai reiškia, kad galime vaikščioti lietingą dieną nebijodami sugadinti. Mano atveju įsitikinau, kad su apyranke taip pat galime nusiprausti be jokių problemų. Gerai!

Fitneso stebėjimo priemonės susiejimas su telefonu

Tokio tipo įrenginiuose mane labiausiai gąsdina bendravimas su telefonu. Apyrankė be atitinkamos mobiliosios programėlės duomenų rinkimui ir analizei yra labai menka. Tai reiškia, kad jei kiekvieną kartą bandydami susieti apyrankę su mobiliuoju išgyvename nedidelį pragarą, patirtis labai nukenčia.

Taip man nutiko su paskutine išmaniąja apyranke ir galiausiai iš nuobodulio nustojau ją naudoti. Kita vertus, MPOW D6 jungiasi be jokių problemų ir maloniu greičiu. Stebina. Turite naujausią „Bluetooth“ 4.2 versiją.

Duomenų rinkimas ir statistika

„MPOW Smart Android“ programa yra gana paprasta programa ispanų kalba ir ja naudotis labai paprasta. Viena vertus, turime 3 slenkamus skydelius su metu atliktą fizinį aktyvumądieną (žingsniai, kilometrai ir sudegintos kalorijos), miego žurnalas, ir kitą skydelį su mūsų širdies ritmo duomenis.

Jame taip pat yra statistikos meniu, kuriame galima matyti surinktų duomenų raidą, ir apyrankės nustatymų meniu.

Atsisiųskite QR kodą Mpow Smart Developer: yoshop1 Kaina: Nemokama

Papildomos funkcijos

MPOW D6 siūlo keletą papildomų funkcijų, kurios visai neblogos, pavyzdžiui, galimybę nuotoliniu būdu skambinti mobiliuoju telefonu galimo praradimo atveju. Jis taip pat leidžia suaktyvinti sėslumo priminimus ir turi galimybę įjungti ekraną, kad pamatytumėte laiką kiekvieną kartą, kai pakeliame ranką.

Šiuo metu šios veiklos apyrankės kaina 9,99 USD, keisti apie 8,45 euro, GearBest.

MPOW D6 Smart Fitness Tracker nuomonė ir galutinis įvertinimas

Ar verta pirkti MPOW D6? Didžiausias jo patrauklumas neabejotinai yra jo kaina, tačiau tiesa ta, kad jis gali kainuoti dvigubai daugiau ir vis tiek būtų vertas. Jis turi kokybišką dizainą ir apdailą, bet geriausia, kad jis veikia neslysdamas nė vienoje atkarpoje, o galų gale tai yra svarbiausia. Žvaigždė nebrangių aktyvumo apyrankių skliaute.

GearBest | Pirkite MPOW D6

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found