„Sony“ pristato PS5: konsolės dizainą ir pirmuosius žaidimus

Konferencija buvo atidėta dėl pastarosiomis dienomis JAV vykstančių antirasistinių protestų, vakar Sony pristatė, kas pagaliau bus PS5. Jau turime pirmuosius žaidimus ir netgi galėjome pamatyti tiek konsolės, tiek valdiklių ir jų periferinių įrenginių dizainą.

Pristatymas, kuris truko ilgiau nei daugelis iš mūsų tikėjosi – apie valandą ir ketvirtį – ir kuriame buvo laiko pristatyti įvairiausius naujus žaidimus, ilgai lauktus žinomų sakmių tęsinius, naujus IP ir gerą saują indie. stiliaus pavadinimai.

PlayStation 5 daro šuolį į baltą: tai yra galutinis naujos Sony naujos kartos konsolės dizainas

Po kelių mėnesių informacijos nutekėjimo, kuris pasirodė esąs klaidingas, pagaliau galėjome pamatyti naujojo PS5 dizainą. Jums gali patikti daugiau ar mažiau, bet neabejotina, kad tai mus visus pakišo ne ta koja. Tu tai padarei, Sony.

Konsolės dizainas atsisako ankstesnių PS2, PS3 ir PS4 juodos spalvos ir apima baltą apdailą su neabejotinai futuristiniais atspalviais, lenktomis linijomis ir centrine juoda šerdimi, kartu su mėlynu foniniu apšvietimu, kuris apibrėžia mašinos paraštes.

Kitas akcentas buvo konsolės pristatymas vertikaliai, nors iki šiol nežinoma, ar ji galės „gulėti“ horizontaliai. Tai, kas daugeliui galėtų reikšti svetainės baldų atnaujinimą dėl paprasčiausio vietos trūkumo; kad arba nuneškite pultą į kitą kambarį, kur jį būtų galima lengviau sutalpinti arba pritraukti mažiau dėmesio... kokia priemonė. ATNAUJINTA: Panašu, kad pagaliau „Sony“ ką tik patvirtino, kad konsolę galima pastatyti ir horizontaliai, kaip matote paveikslėlyje žemiau.

Be to, buvo pristatyti du konsolės modeliai: vienas su diskų skaitytuvu ir kitas „Digital Edition“ versija be lizdo fiziniams žaidimams pristatyti. Aiškus žvilgsnis, rodantis į ateitį visiškai skaitmeninis kur fizinė parama turi vis mažiau svorio ir daugiau, jei atsižvelgsime į tai, kad daugeliui žaidimų šiais laikais paprastai reikia atsisiųsti pataisas ir papildomą turinį nuo pirmosios jų išleidimo į rinką dienos.

Kartu su naujuoju aparatu, kuris jau turi pirmuosius memus, lyginant jį su maršrutizatoriumi arba su pačiu Saurono akies bokštu, taip pat galėjome pamatyti šiek tiek daugiau naujų „Dual Sense“ valdiklių ir kitų priedai, tokie kaip valdiklių įkrovimo stotelė, Pulse 3D belaidės ausinės, HD internetinė kamera ir nuotolinio valdymo pultas, orientuotas į daugialypės terpės turinio atkūrimą.

Žaidimai: kiekis ir kokybė lygiomis dalimis

Didžioji PS5 pristatymo dalis buvo skirta parodyti kai kuriuos pirmuosius konsolės žaidimus. Konferencija prasidėjo stipriai paskelbus apie Žmogus-voras: Milesas Moralesas, vieno iš geriausių pastarųjų metų PlayStation išskirtinumo tęsinys. Pavadinimas, kuris bus pasiekiamas arba beveik, nes vis dar nėra tikslios pristatymo datos, nuo šių metų Kalėdų.

Taip pat galėjome pamatyti kitų labai lauktų žaidimų anonsus, kinematografiją ir žaidimo eigą, pvz., Resident Evil 8: Village, Horizontas Draudžiami Vakarai („Horizon Zero Dawn“ tęsinys) Gran Turismo 7, naujas Ratchet & Clank skirtas PS5 ir perdarymui Demonų sielos. Be naujų NBA 2K21 su hiperrealistiška grafika, kuri neabejotinai sukels šaltą prakaitą ne vienam.

Iš „Square Enix“ rankos galėjome pamatyti pirmuosius vaizdus Projektas Athia, naujas išskirtinis, kuris bus išleistas PS5 datos, kurios bus nustatytos (nors atrodo, kad žaidimas vis dar yra labai ankstyvoje kūrimo stadijoje). Grąžinimas yra trečiojo asmens šaudyklė, kurioje susimaišo siaubo ir kosmoso mokslinė fantastika Kena: Dvasių tiltas yra atviro pasaulio žaidimas, kuris stipriai primena „Nintendo“ „Zelda: Breath of The Wild“.

Įspūdinga detalė yra ta, kad nė vienoje pristatymo vietoje nebuvo užsiminta apie daug komentuojamus ir laukiamus dalykus atgalinis suderinamumas su PS4. Viskas rodo, kad tam tikrus konsolės pavadinimus galima žaisti su patobulintomis charakteristikomis, nors tai yra veiksnys, kuris akivaizdžiai bus visiškai atmestas tiems, kurie stato už skaitmeninę versiją be fizinio PS5 skaitytuvo.

Trumpai tariant, pristatymas su daugybe turinio ir daug žaidimų, kuris nepaliko abejingų ir kuris neabejotinai suteiks daug ką pakalbėti artimiausiais mėnesiais iki oficialaus konsolės pristatymo per šių 2020 metų Kalėdas, kurią mes, prisiminti, kol kas nežinoma. paskelbė, kokia bus kaina arba oficiali išvykimo data.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found