Geriausios saugyklos nemokamai atsisiųsti paveikslėlius

Vaizdų bankai yra saugyklos, iš kurių galima atsisiųsti vaizdus mūsų projektams ir kūriniams. Daugelyje šių tinklalapių rasime jūsų turimų vaizdų, kuriuos galime atsisiųsti ir naudoti be jokių apribojimų, tačiau kituose (dažniausiai aukštesnės kokybės) turime atsižvelgti į teisių ar licencijos rūšį kiekvienu atveju siūlo šių vaizdų savininkai.

Tačiau nesijaudinkite, dauguma šių saugyklų veikia su tokio tipo licencijomis Kūribingi panašumai. Bet kuriuo atveju jie visi siūlo sąžiningą sandorį, todėl jei ketinate įsigyti kurį nors iš jų, būtinai perskaitykite smulkiu šriftu.

Creative Commons licencijų tipai

Naršydami toliau nurodytas svetaines tikrai susidursite su įvairių tipų Creative Commons licencijomis. Čia yra nedidelis kiekvieno šio tipo licencijos varianto aiškinamasis vadovas:

Be papildomų rūpesčių, čia yra nedidelis kokybiškų svetainių sąrašas, iš kurių galite nemokamai ir legaliai atsisiųsti vaizdus.

Pixabay

Tai viena iš populiariausių ir plačiausiai naudojamų nemokamų nuotraukų ir vaizdų saugyklų internete. Daugumai čia pateikto turinio nereikia patvirtinimo ir jį galima nemokamai atsisiųsti komerciniam naudojimui. Nepaisant to, jos stiprioji pusė yra drabužių spinta, kuri yra viena didžiausių nemokamų vaizdų ir vaizdo įrašų saugyklų su milijonais atsarginių vaizdų.

Asmeniškai Pixabay yra vienas iš mano mėgstamiausių šaltinių, nors jis taip pat turi savo neigiamą pusę. Būdami taip gerai žinomi, pamatysite, kad jos atvaizdai pasirodo daugelyje interneto tinklalapių, todėl naudojant jo turinį prarandamas tam tikras originalumas.

Įeikite į „Pixabay“.

Atskleiskite purslą

Prieš kelis mėnesius atradau kitą vaizdų saugyklą pavadinimu Unsplash ir tiesa ta, kad dabar ją naudoju dažniausiai. Tai nėra tokia gerai žinoma svetainė, todėl jūsų turinys vis dar šviežias ir originalus. Jis turi didelį vaizdų repertuarą visomis temomis. Tinklalapis orientuotas į fotografiją, tad paspaudę prie kiekvienos nuotraukos pasirodžiusį mygtuką „Info“ galėsime pamatyti menininko naudojamą objektyvą, fotoaparatą ir kitas technines detales.

Kalbant apie licenciją, visas Unsplash nuotraukas galima nemokamai atsisiųsti tiek komerciniais, tiek nekomerciniais tikslais, ir joms nereikia priskirti. Viena geriausių svetainių, kuriose galite gauti nemokamus savo tinklaraščio vaizdus.

Įveskite Unsplash

Kiti nemokami vaizdų bankai

Be šių, yra ir kitų vaizdų saugyklų, kuriose galime rasti nemokamos medžiagos savo projektams.

morguefile.com
gratisography.com
en.freeimages.com
search.creativecommons.org
flickr.com
openphoto.net
photorack.net
stockvault.net
freepik.es
stocksnap.io
commons.wikimedia.org
picdrome.com
freedigitalphotos.net

Ir viskas! Jei turite kokių nors rekomendacijų, nedvejodami užsukite į komentarų sritį.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found