Analizė „Xiaomi Mi A2“, „Mi A1“ su geresnėmis kameromis ir daugiau procesoriaus

„Xiaomi Mi A1“ įpėdinis ką tik išvydo šviesą. Šį kartą Azijos milžinas nusprendė parduoti kelis naujojo modelius Xiaomi Mi A2. Viena vertus, turime „Xiaomi Mi A2 Lite“ – lengvesnę versiją su mažesniu procesoriumi ir kuklesnėmis kameromis (bet su įpjova ir daug daugiau akumuliatoriaus). Kita vertus, standartinė Mi A2 versija, kuri yra 3 variantai: 32 GB, 64 GB ir 128 GB atminties.

Šiandienos apžvalgoje kalbame apie naująjį „Xiaomi Mi A2“. Naujausias „Xiaomi“ pasiūlymas dėl aukščiausios klasės vidutinės klasės. (Pastaba: versija Lite, kadangi modelis turi daug skirtumų, palyginti su standartiniu M2, skirsime atskirą apžvalgą)

Analizuojant „Xiaomi Mi A2“, natūrali „Xiaomi Mi A1“ raida yra 20 MP priekinėje ir galinėje kameroje.

Pirmasis „Xiaomi Mi A1“, kai „Xiaomi“ įrenginyje pirmą kartą pristatoma „Android One“, tai buvo didžiulė naujiena ir praėjusiais metais sulaukė didelio dėmesio.

Viena iš A1 dorybių, kurią labiausiai pabrėžė vartotojai, buvo gera kamera, kurią jis pritvirtino, nes tai nėra aukščiausios klasės, todėl ¿kodėl nesutelkus dėmesio į fotografijos skyrių kitam modeliui? Jei taip, šie „Xiaomi“ nepraleidžia...

Dizainas ir ekranas

„Xiaomi Mi A2“ turi 5,99 colio ekranas su Full HD+ raiška (2160x1080p), o pikselių tankis 427 ppi. Šia prasme matome, kad ekranas užima daugiau vietos nei A1, yra mažiau kadrų, taip pat įgavo raišką, o tai visai neblogai.

Dizaino lygmenyje nėra daug pakeitimų. Mes ir toliau turime blaivų, ploną ir elegantišką terminalą. Pirštų atspaudų detektorius lieka gale, o keičiasi kameros vieta, pereinant iš horizontalios į vertikalus darinys su blykste tarp 2 objektyvų.

„Xiaomi Mi A2“ yra 15,80 x 7,54 x 0,73 cm matmenų, 168 gramų svorio ir yra juodos, auksinės ir džinsinio mėlynos spalvos.

Galia ir našumas

„Mi A2“ turi daugiau nei patenkinamą techninę įrangą, kurią galime tikėtis iš aukščiausios klasės vidutinės klasės. Mašinos centre randame SoC Snapdragon 660 Octa Core veikia 2,2 GHz dažniu, 4 GB RAM ir 36 GB / 64 GB / 128 GB vidinės atminties (be SD galimybės, taip). Šiuo atveju operacinė sistema yra pati naujausia Android 8.1 Oreo -Tai reiškia, kad mes taip pat turime veido atpažinimo atrakinimą.

Veikimo lygmeniu, nors iš pirmo žvilgsnio tai gali neatrodyti, manoma gana svarbus šuolis „Xiaomi Mi A1“ procesoriaus atžvilgiu (Prisiminkime, jis nebuvo prekyboje metus). Norėdami susidaryti idėją, pažiūrėkime, ką sako Antutu lyginamosios analizės įrankis:

  • „Xiaomi Mi A1“ Antutu rezultatas: 78 150 taškų.
  • „Xiaomi Mi A2“ Antutu rezultatas: 134 292 taškai.

Beveik dvigubai. Kitaip tariant, procesorius vis dar priklauso Snapdragon 600 asortimentui: nuo Snapdragon 625 perėjome prie Snapdragon 660. Gerai. Žinoma, grynos ir kietos jėgos šuolis yra neginčijamas. Trumpai tariant, labai sultingas pasirodymas (nors vėliau mobiliuoju naudojamės tik vaizdo įrašams žiūrėti ir kalbėtis, bet tai jau kita istorija...).

Kamera ir baterija

Tai vienas iš „Xiaomi Mi A2“ žvaigždžių, jo kamerų. Idėja yra pakeisti, o tiesa ta, kad už tokią kainą nerasime daug mobiliųjų telefonų, kurie galėtų padaryti jį šiek tiek konkurencingą.

Asmenukių zonai „Xiaomi“ pasirinko vienas 20 MP didelių pikselių 2 μm objektyvas pagamintas Sony (IMX376) su AI portreto režimui (AI Intelligent Beauty 4.0).

Galinė kamera sudaryta iš 2 objektyvų: 12MP + 20MP su f / 1,75 diafragma pagamintas Sony (IMX486 Exmor RS), kurio pikselių dydis yra 1 250 µm, dviguba LED blykstė ir automatinis fokusavimas. Kamera, kuri žada geresnius rezultatus naktinėje aplinkoje (mažas apšvietimas visada buvo didelis vidutinės klasės fotoaparatų priešas).

Galiausiai kalbame apie šio mažo brangakmenio bateriją. Krūva 3010 mAh su greitu įkrovimu per C tipo USB. Baterija, kurios, nors ir atrodo kiek menkai, galiu patikinti, kad ji pasižymi gera autonomija (namuose turiu Xiaomi Mi A1, su beveik identiška baterija ir ramiai laiko daugiau nei parą).

Ryšys

Mi A2 turi dvigubą nano SIM kortelę, palaiko 3,5 mm lizdo prievadą, turi Bluetooth 5.0, WiFi AC ir LTE ryšį.

Kaina ir prieinamumas

„Xiaomi Mi A2“ jau yra išankstinio pardavimo etape, kurio kaina svyruoja 223 eurai (259,99 USD pakeisti) už 32 GB modelį, ir 292 eurus (339,99 USD) už galingiausią modelį su 128 GB vietos.

Terminalai bus pristatyti nuo liepos 31 d., todėl gali būti, kad pasibaigus išankstiniam išpardavimui jų kaina padidės keliais eurais.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mi A2“ yra logiška A1 evoliucija, kurioje įdiegtos geresnės kameros ir pagrįstas našumo padidėjimas. Jei esame fotografijos mėgėjai ir ieškome aukščiausios kokybės vidutinės klasės su gera apdaila, tai yra daugiau nei įdomi alternatyva.

GearBest | Pirkite Xiaomi Mi A2 32GB

GearBest | Pirkite Xiaomi Mi A2 64GB

GearBest | Pirkite Xiaomi Mi A2 128GB

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found