„Vernee M5“ analizė: kompaktiškas mobilusis telefonas su 4 GB RAM tik už 100 eurų

Prisimenu, kad pernai tai buvo visi dideli išmanieji telefonai, 5,5 colio ir didesni. Nors tendencija vis dar išlieka su Pixel 2 XL, Samsung Galaxy Note S8 ir tendencijas nustatančia kompanija, panašu, kad po truputį vandenys grįžta į savo vėžes.

Gamintojai vėl atkreipia dėmesį į lengviau valdomus ir šiek tiek mažesnio dydžio išmaniuosius telefonus. Tai yra mobiliojo telefono, kurį šiandien analizuojame, atvejis Vernee M5.

5,2 colio vidutinės klasės ir labai gerai įrengtas interjeras vos už 100 eurų kainuojantį įrenginį. Jei visi 100 eurų mobilieji būtų tokie, tai bent jau pasirašyčiau kur reikia.

„Vernee M5“ apžvalga: nustatykite pigiausios vidutinės klasės vidutinės klasės standartą

Kai judame šiuose kainų intervaluose, beveik visada turime paaukoti kokią nors techninę dalį. Vernee M5 visais atžvilgiais yra sąžiningas ir kruopštus, per daug neišsiskiriant, bet tuo pačiu ir nesukeliant jokių priekaištų. Gera RAM, gera baterija, lengvas ir kompaktiškas. Galbūt galėtume paprašyti geresnio ekrano, bet ten buvome tikri, kad galutinė kaina gerokai padidės. Pažiūrėkime!

Ekranas ir išdėstymas

„Vernee M5“ turi 5,2 colių ekranas su HD + raiška (1280x768p) su 2,5D išlenktais ir lenktais kraštais. Dėklas turi metalinės tekstūros apdailą ir tikrai lengvas, tik 145 gramus. Galimos juodos ir mėlynos spalvos.

Apskritai tai dizainas, kuris man labai primena „Elephone P8 mini“, su paprastu, bet elegantišku stiliumi. Kartkartėmis malonu turėti išmanųjį telefoną, kurį galite nešiotis kišenėje be didelių rūpesčių.

Galia ir našumas

Kalbant apie aparatinę įrangą, turime geriausią 2017 m. vidutinės klasės derinį. Procesorius MTK6750 aštuonių branduolių 64 bitų veikia 1,5 GHz, ARM Mali-T860 GPU, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties plečiama iki 128GB kortele. Visa tai apsaugota „Android 7.0“.

Derinys, kuris užtikrina sklandų veikimą ir leis mums pasinaudoti bet kuria programėle, kurią galime rasti Google Play parduotuvėje. Tai ne išmanusis telefonas, skirtas žaisti + AAA žaidimus, bet to ir nereikia.

Kamera ir baterija

Fotografijos skyriuje didelių staigmenų nerandame. Efektyvi 13,0 MP kamera gale ir dar 8,0 MP asmenukių zonai.

Galiausiai, kalbant apie autonomiją, „Vernee M5“ apima tvirta įmontuota 3300 mAh baterija. Pakankamai talpos, kad galėtume naudotis mobiliuoju telefonu visą dieną, nebijodami užkabinti, kol grįšime namo, ir naudoti jį šiek tiek ilgiau.

Kaina ir prieinamumas

Neseniai buvo išleistas „Vernee M5“, o dabar jį galima įsigyti kitame „TomTop“ „flash“ išpardavime 119,99 USD, iškrapštyta apie 100 eurų. Pasiūlymas bus aktyvus ateinančias 20 dienų. Nepameskite to iš akių.

TomTop | Pirkite Vernee M5

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found