Xiaomi Mi 9, aukščiausios klasės su Snapdragon 855 ir triguba 48MP kamera

Aukštos klasės mobilusis telefonas susidurs su ilgalaike problema. Panašu, kad gamintojai vis dažniau bando ieškoti naujų būdų, kaip vartotoją „kardo“. Neseniai pasiekėme simbolinę 1000 eurų viršūnę su naujausiais „Samsung“ ir „Apple“ asortimento dangteliais, o dabar atėjo eilė sulankstomiems ekranams. Kai kurie terminalai, pvz Samsung Galaxy Fold ir Huawei Mate X, kurie pakelia kartelę virš 2000 €. Vis dėlto „Xiaomi“ tęsia savo veiklą, todėl ką tik pristatė savo naują flagmaną „ Xiaomi Mi 9.

Lei Jun vadovaujama įmonė išlaiko tokią pat dinamiką kaip visada – siūlo terminalus su tikrai maža pelno marža, kad įgytų prestižą ir maksimaliai padidintų pardavimus. Kažkas, kas leidžia parduoti tokį išmanųjį telefoną kaip „Xiaomi Mi 9“ už vos 450 eurų siekiančią kainą.

„Xiaomi Mi 9“ apžvalga, liečiantis dangų su „Snapdragon 855“ 7 nm ir žvėrišku 48 MP + 16 MP + 12 MP objektyvu

„Xiaomi Mi 9“ pristatomas kaip logiška ankstesnio „Xiaomi Mi 8“ evoliucija. Kadrai buvo dar šiek tiek sumažinti, o kamera, kuri ir taip buvo gera, padarė pastebimą kokybinį šuolį. Yra tam tikras pilkas taškas, pavyzdžiui, baterija, kuri buvo sumažinta, bet negalime ignoruoti, kad esant galios lygiui tai yra geriausia, ką matysime ilgą laiką.

Dizainas ir ekranas

Projektavimo lygmenyje randame terminalą, kuris montuojamas 6,4 colio Full HD + AMOLED ekranas, kurio pikselių tankis 403ppi ir 600 nitų ryškumas. Visa tai naudojant „Sunlight 2.0“ režimą, siekiant pagerinti kontrastą ir spalvas lauke. Čia gamintojas, užuot pasirinkęs perforuotą ekraną asmenukės kamerai įstatyti, pasirinko tęsti įpjovą. Įpjova, kuri jau buvo „Xiaomi Mi 8“, tačiau dabar užima daug mažiau vietos, todėl priekinė dalis labai panaši į „Redmi Note 7“. Apskritai, tikrai elegantiškas terminalas, lenktais kraštais ir gana „Premium“ prisilietimu. įvykdytas.

Pirštų atspaudų jutiklis yra integruotas į ekraną, o kaip smulkmeną paminėti, kad ausinėms vis dar nėra 3,5 mm įvesties, nors mobiliajame telefone yra USB C adapteris, skirtas mini lizdui. Tačiau sistemos dėka garsiakalbis yra daug galingesnis nei ankstesnis modelis DMS dinaminis stiprinimo valdymas.

Jo matmenys yra 15,75 x 7,47 x 0,76 cm, o svoris - 173 g. Galima įsigyti juodos, mėlynos ir vidutiniškai violetinė.

Galia ir našumas

Veiklos lygyje mes susiduriame su tikru rudu žvėrimi. Jei ankstesnis Mi 8 jau buvo apie 270 000 taškų Antutu, „Xiaomi Mi 9“ pakyla iki 372 tūkst gerai žinomu lyginamosios analizės įrankiu.

Šis rezultatas paaiškinamas, kai matome prietaiso žarnas. Čia randame naują 7 nm Snapdragon 855 patobulinus AI, veikiančią 2,84 GHz dažniu, 6 GB / 8 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties. Visa tai su „Android 9 Pie“ prie sistemos vairo.

Kamera ir baterija

Kamera yra vienas iš aukščiausių „Xiaomi“ naujausios aukščiausios klasės asortimento taškų. Galinėje dalyje randame trigubą AI optimizuotą kamerą: 48 MP pagrindinis objektyvas su f / 1,75 diafragma kartu su 2 papildomais 12MP (2X teleobjektyvo priartinimas) ir 16MP (117 laipsnių plataus kampo objektyvas). Kita vertus, asmenukių srityje turime daugiau nei teisingą 20 MP priekinę kamerą su grožio režimu.

Baterija yra bene silpniausia šio gnybto vieta: 3 300 mAh baterija su 27 W greitu įkrovimu ir 20 W belaidžiu Qi įkrovimu. Tai nėra blogas akumuliatorius, priešingai, tačiau, palyginti su konkurentais, gali atrodyti šiek tiek trumpas.

Ryšys ir kitos funkcijos

Jame yra dviejų SIM kortelių lizdas (nano + nano), dviejų juostų kintamasis WiFi, MiMO ir Bluetooth 5.0. Jame taip pat yra NFC ir „Android Pay“. pirkdami mobiliuoju telefonu.

Kaina ir prieinamumas

Didžioji „Xiaomi Mi 9“ trauka neabejotinai yra jo kaina. Šiuo metu viena iš vietų, kur galime jį rasti geresne kaina amazonėje, kur mes jį rasime galima tik už 449,00 eur.

Tai yra jūsų išankstinio pardavimo kaina šių eilučių rašymo metu. Rytoj, vasario 28 d., jis bus oficialiai parduodamas, todėl gali būti, kad šiuo atžvilgiu bus pokyčių, susijusių su dabartine kaina.

O apie Xiaomi Mi 9 galime pasakyti šiek tiek daugiau. Puikus išmanusis telefonas ieškantiems aukščiausios kokybės terminalo, neprarandant kainos ir kokybės santykio, kuris yra žinomos Azijos kompanijos bruožas. Taip pat yra geresnių telefonų, tačiau tokių, kurie gali pasiūlyti šią specifikacijų pakuotę už mažiau nei 500 eurų, nėra daug. „Xiaomi“ yra vienas iš jų.

Amazon | Pirkite Xiaomi Mi 9

GearBest | Pirkite Xiaomi Mi 9

AliExpress | Pirkite Xiaomi Mi 9

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found