„Khadas VIM 2 Max“ apžvalga: „Raspberry“ stiliaus atvirojo kodo TV dėžutė

Šiandien mes kalbėsime apie visiškai kitokia TV dėžutė į viską, ką iki šiol matėme televizoriaus „išmaniosiose dėžutėse“. Jei mums patinka koncepcija Atviro kodo ir galingas padažas su mūsų TV Box komponentais ir konfigūracija Khadas VIM 2 Max tai prietaisas, kurį reikia atidžiai sekti.

„Khadas VIM 2 Max“, „pasidaryk pats“ atviro kodo televizoriaus dėžutė, analizė

Televizorių dėžutės leidžia įprastą televizorių paversti išmaniuoju televizoriumi arba daugialypės terpės centru. Paprastai jie dirba su „Android“, su visais gerais ir blogais, kuriuos tai reiškia.

Kita vertus, ši unikali TV dėžutė yra arčiau a Raspeberry Pi, tiek koncepcijos, tiek naudojimo požiūriu. Galime sumontuoti Android ir naudoti kaip įprastą TV priedėlį arba galime įdiegti Ubuntu arba OpenELEC / LibreELEC ir eik dar vieną žingsnį. Neabejotina, kad mes susiduriame su atvirojo kodo įrenginiu, su kuriuo galime žaisti ir gauti tiek rankų, kiek norime.

Dizainas ir pristatymas

Khadas VIM 2 Max pristatomas originalioje knygos formos dėžutėje. Viduje randame tokį įrenginį, kuris yra sumontuotas skaidrus korpusas, atidengdamas prietaiso „vidus“. Taip pat turi 3 fiziniai mygtukai maitinimas, atstatymas ir funkcija.

Techninės specifikacijos

Kalbant apie aparatinę įrangą, šis „Khadas VIM 2“ turi procesorių Amlogic S912 aštuonių branduolių 1,5 GHz, Mali-T820 GPU, 3 GB DDR4 RAM ir 64 GB vidinės atminties.

Kalbant apie ryšį, jis turi 2 USB 2.0 prievadus, C tipo USB įvestį įrenginiui įkrauti, SD lizdą, HDMI išvestį ir LAN prievadą. Jo matmenys yra labai maži 9,20 x 6,60 x 2,20 cm ir svoris tik 70 gr.

Čia yra lyginamoji lentelė tarp Khadas VIM 2 ir Raspberry Pi 3B:

Ką galiu padaryti su „Khadas VIM 2 Max“?

Tiesa ta, kad popieriuje daugybė dalykų, kuriuos galime padaryti su šiuo Khadas VIM 2, yra labai patrauklūs:

  • Palaiko Ubuntu 16.04 ir aukščiau, Android 7.1, Dokeris, Buildroot ir OpenELEC / LibreELEC.
  • Wake on Lan (WOL) nuotoliniu būdu įjungti įrenginį iš mobiliojo telefono ar kompiuterio.
  • RSDB (Real Simultaneous Dual Band), siunčiant ir priimant duomenis per dvi juostas vienu metu.
  • MCU baterijos suvartojimo valdymui, EEPROM pritaikymui ir įkrovos įrenginio konfigūravimui (SPI flash arba eMMC).
  • Palaiko tinklus WiFi 802.11a / b / g / n / ac.
  • Reprodukcija 4K vaizdo įrašas.

Akivaizdu, kad tam, kad visa tai veiktų tinkamai, mums reikės gero forumo, palaikymo ir programinės įrangos saugyklos, kurią galėtume turėti savo žygdarbiams su Khadas. Laimei, prietaisas turi labai aktyvią bendruomenę, su forumu, kuriame galime pasikonsultuoti ir atsisiųsti viską, ko mums reikia.

Kaina ir prieinamumas

The Khadas VIM 2 Max šiuo metu taikoma nuolaida 109,99 $, keisti apie 93 eurus, GearBest. Jei norime jį gauti, taip pat galime pasinaudoti šiuo nuolaidų kuponu, kuris galioja nuo rugpjūčio 20 iki 29 d., kad sumažintume gerą žiupsnelį:

Kupono kodas: GBVIM2MAX

Kaina su kuponu: 99,99 USD, apie 84 eurus.

Kita vertus, nuo rugpjūčio 21 iki 29 d., kiekvieną dieną nuo 09:00 (UTC), parduotuvėje bus parduodami 5 įrenginiai už 49,99 USD, šiek tiek daugiau nei 42 eurus. Jūs tiesiog turite žinoti ir, kaip visada, būti greičiausias ir tiksliausias (9:00 UTC atitinka 11:00 Ispanijos laiku).

Be viso to, pirmieji 300 vnt. pultelį galės pridėti už 0 eurų (nagi, jis nemokamas) į savo užsakymą.

GearBest | Pirkite Khadas VIM 2 Max

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found