UMI Z analizė: laukinis terminalas su Helio X27 CPU ir 13 MP asmenukėmis

UMI jau pradėjo ruošti naują terminalų partiją bendrovės aukščiausios kokybės linijai. Jei neseniai buvome labai maloniai nustebinti nauju UMI Plus E, dabartinė UMI asortimento viršūnė dėl jos 6 GB RAM, šiandien turime pakalbėti apie kitą pagrindinį 2017 m. namo terminalą UMI Z. Šis mobilusis telefonas išsiskiria kitu ne mažiau lemiamu komponentu: procesoriumi. Pristatydamas a 10 branduolių Helio X27 procesorius, mes susiduriame su vienu iš sezono didžiųjų, kuris taip pat apima a nuostabi priekinė kamera su rezoliucija 13 megapikselių, retai matoma šiose vietose.

Šiandienos apžvalgoje analizuojame UMI Z, galingas terminalas, kuris mums siūlo daug už labai mažai.

Dizainas ir ekranas

Dizaino lygmeniu UMI Z yra išmanusis telefonas, labai panašus į UMI Plus. Vieno korpuso metalinis korpusas suapvalintais kraštais ir a tikrai stilinga premium apdaila. Šiuo atveju galinė kamera buvo perkelta iš centro į kairę pusę, tačiau likusi dalis lieka nepakitusi. Jei tai veikia, kam jį keisti?

Ekranas yra 5,5 colio ir turi FullHD raiška (1920 x 1080 pikselių). Kokybiškas ekranas su 2.5D arkinis skydas, po kuriuo rasime fizinį mygtuką, kuris kartu pasitarnaus ir kaip pirštų atspaudų detektorius.

Galia ir našumas

Našumas yra viena iš UMI Z stipriųjų pusių. Jis turi geriausią „Mediatek“ procesorių šiandien, Helio X27 dešimties branduolių, veikiančių 2,6 GHz dažniu. Prie šio galingo procesoriaus buvo įtrauktas UMI 4 GB RAM, taip išgaunant didelį našumą, kuris leis terminalą išspausti maksimaliai.

Be to, jis apima 32 GB vidinės atminties mūsų dokumentams, nuotraukoms ir vaizdo įrašams Android 6.0 rūpinasi, kad visa įranga būtų vietoje. Atkreipkite dėmesį: telefonas taip pat gaus atnaujinimą Android 7.0 per OTA.

Kamera ir baterija

Kamera yra dar vienas iš UMI Z privalumų, o tiksliau – priekinės kameros, pagamintos Samsung. Tai turi 13 MP skiriamąją gebą, kuri leis mums priimti kai kurios daug aukštesnės kokybės asmenukės likusiems konkurentams. Galinės kameros skiriamoji geba yra tokia pati kaip 13 MP nei priekyje, pridedant, taip, dvigubas fokusavimas ir Keturių LED blykstė dėl geresnių nuotraukų.

UMI visada pasižymėjo tuo, kad savo įrenginiams suteikia gerą autonomiją, ir nors šis terminalas nepasiekia UMI Plus 4000 mAh, jis yra labai arti dėl geros nešiojamos baterijos. 3780 mAh talpa ir pagamino Sony.

Kaina ir prieinamumas

Atsižvelgiant į UMI Z charakteristikas, galėtume tyliai kalbėti apie telefoną, kuris kainuotų apie 250 eurų. Vietoj to, UMI nusprendė parduoti šį terminalą labai konkurencinga kaina 199 € (keisti 219,99 USD).

Terminalas bus pradėtas pristatyti tik sausio 31 d., tačiau jį jau galima rasti adresu kitas GearBest blykstės išpardavimas . Terminalas, kuris žada būti daugelio mėgstamiausias 2017 m. Geras kainos ir kokybės santykis, o našumas gerokai viršija vidutinį.

GearBest | Pirkite UMI Z

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found