Mano 10 mėgstamiausių 2018 m. filmų – laimingas „Android“.

Šiandien turime šiek tiek retrospektyvos. Jau porą dienų bandau prisiminti ir negaliu patikėti, kad 2018-ieji buvo tokie vidutiniški, kalbant apie filmus. Bet aš net stengiausi rasti 10 filmų, kurie, mano manymu, yra to verti! Labai liūdna, tikrai.

Taip pat žinau, kad mano skoniui būdinga mokslinė fantastika, trileris ir nuotykių filmai, todėl mano regėjimas visada bus ribotesnis nei gero sinefilo su monokliu ir sąsiuviniu. Be to, yra daug filmų iš tų, kurie šiemet atsiduria visuose TOP sąrašuose (Roma, The KKKlan Infiltrator, Mandy), bet aš jų dar nemačiau, todėl dėl akivaizdžių priežasčių – ir apgailėtinų – jie yra liko iš mano „Geriausių hitų“, skirtų šiems 2018 m.

Ta, kurią mačiau, buvo „Aklai“, o kokia netvarka, draugai... jau galima sakyti, kad tai buvo geriausia „Netflix“ premjera istorijoje, kuri man ir toliau atrodys kaip ta pati sena istorija su scenarijus be staigmenų ir kaip įprasta pavargusi Sandra Bullock.

Be to, mes einame su mano konkrečiu geriausių metų vaidybinių filmų podiumu.

Mano 10 mėgstamiausių 2018 m. filmų

  1. Žmogus-voras: nauja visata
  2. Sunaikinimas
  3. Keršytojai: Begalybės karas
  4. Paruoštas žaidėjas vienas
  5. Bandersnatchas
  6. Rami vieta
  7. Godzilla, Monstrų planeta
  8. Busterio Scruggso baladė
  9. Ritualas
  10. Errementari

Pastaba: šis sąrašas yra visiškai subjektyvus ir asmeninis. Nedvejodami pažeminkite mane komentarų srityje pasidalindami savo mėgstamiausiais šių metų filmais.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found