„Chuwi MiniBook“ oficialiai atvyksta į INDIEGOGO už 399 USD

Itin nešiojamas nešiojamasis kompiuteris Chuwi mini knyga Šiandien, birželio 19 d., trečiadienį, popietę jis ką tik buvo oficialiai parduodamas per INDIEGOGO. Jis buvo pristatytas 2 skirtingomis versijomis: viena su Celeron N4100 procesoriumi ir aukščiausios kokybės versija su galingesniu procesoriumi Core M3-8100Y.

„MiniBook“ su N4100 yra su 8 GB RAM + 128 GB atminties, jį galima įsigyti itin ankstyvas užsakymas už 399 USD kainą. Savo ruožtu standartinis išankstinis užsakymas kainuoja 429 USD, o „specialios kainos“ versija – už 449 USD.

Kalbant apie modelį su 8100Y procesoriumi, tai taip pat yra su 8 GB RAM + 128 GB atminties ir yra prieinama itin ankstyvas užsakymas už 499 USD kainą. Taip pat standartinis išankstinis užsakymas yra už 529 USD, o „specialios kainos“ versija – už 549 USD.

„Chuwi MiniBook“ apjungia mažų įrenginių nešiojamumą, sulankstomą YOGA 360º dizainą, 8 GB RAM, 128 GB saugyklą ir M.2 SSD lizdą, taip pat C tipo USB prievadą ir kitą dominančią informaciją.

Ultra-mini: „Max“ telefono versija

Skirtingai nuo standartinių 300x210 mm nešiojamųjų kompiuterių, Chuwi MiniBook yra 2,5 karto mažesnio dydžio. Galima sakyti, kad jis yra artimesnis didelėms arba „maksimalioms“ mobiliojo / planšetinio kompiuterio versijoms, nei įprastam nešiojamam kompiuteriui, kuris sveria pats, kai nešiojame jį kuprinėje. Galime laikyti „MiniBook“ jūsų kišenėje ar krepšyje ir turėti po ranka bet kokiai kritinei situacijai ar prireikus.

Iki šiol galingiausias Core M3-8100Y

Aukščiausios kokybės „Chuwi MiniBook“ versijos galia ir našumas grindžiamas naujausiu „Intel 8100Y“ procesoriumi, turinčiu 14 nm ++ procesus ir 4 laidų dviejų branduolių, kurių turbo dažnis yra 3,4 GHz. UHD Graphics 615 GPU pasižymi 900 MHz taktiniu dažniu, padedančiu pasiekti 104 cb ir 218 cb balą Cinebench lyginamosios analizės testuose ir 3658 ir 6067 taškus Geekbench 4 testuose.

Pirmasis UMPC su M.2 SSD išplėtimo palaikymu

Be 128 GB atminties, „Chuwi MiniBook“ palaiko dvigubą išplėtimą per M.2 SSD lizdą ir „micro SD“ atminties kortelę, todėl gali pasiekti didesnę nei terabaitų atminties talpą. Taip pat M3-8100Y MiniBook versija turi patobulintą pagrindinę plokštę, kuri palaiko NVMe protokolą su skaitymo / rašymo greičiu, teoriškai galinčiu pasiekti 2000 MB / s.

Greitas įkrovimas PD 2.0 (USB Power Delivery 2.0)

„MiniBook“ taip pat yra C tipo USB prievadas su PD 2.0 greito įkrovimo funkcija ir 26,6 Wh baterija. Be to, randame ir kitų tipų prievadus, pvz., Mini-HDMI, USB 3.0 prievadą arba 3,5 mm kištuką ausinėms prijungti.

Chuwi taip pat paskelbė ribotą pasiūlymą pavadinimu „Rekomenduojamos dovanos“ (Rekomenduojamos dovanos), su kuriuo galime gauti nemokamą EVA apsauginį maišelį, kurio vertė yra 50 USD. Tie, kurie jau padarė rezervaciją, galės jį gauti, jei sėkmingai parekomenduos Chuwi MiniBook vienam iš savo draugų. Jis taip pat bus siūlomas kaip dovana tiems, kurie įrenginį įsigijo pagal rekomendaciją. Tai visai neblogai!

INDIEGOGO | Pirkite Chuwi mini knygą

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found