Kaip gauti pranešimus ir SMS iš „Android“ iš „Windows“ – „Happy Android“.

Kas būtų šaunu, kad galėtum siųsti / gauti SMS ir tvarkyti pranešimus kurie mus pasiekia mobiliuoju telefonu iš mūsų kompiuterio ekrano? Pushbullet yra programa, skirta Android ir ios kuri užtikrina, kad mūsų telefonas ir stacionarus kompiuteris „gali susikalbėti“ vienas su kitu.

Gaukite visus pranešimus iš savo mobiliojo kompiuterio kompiuterio ekrane

Įdiegę programėlę išmaniajame telefone ir asmeniniame kompiuteryje, gavę pranešimą savo terminale, gausime tą patį pranešimą. kompiuterio ekrane.

Nors iš pradžių gali atrodyti kitaip, tai labai naudinga priemonė, neleidžianti mums kas 5 minutes tikrinti savo mobilųjį telefoną, ar negavome naujo pranešimo (nesijaudinkite, jei norite pabėgti iš darbo, visada gali eiti išgerti kavos ar sugalvoti kokį kitą keistą pasiteisinimą).

Siųskite ir gaukite SMS bet kuriam mūsų kontaktui iš pačios Windows, tai labai praktiška!

Nors SMS yra mažiau madinga nei bet kada (ačiū, whatsapp!), tai vis dar yra programa, kuri vis dar plačiai naudojama, daugiausia darbo aplinkoje.

Su Pushbullet galime perkelti SMS valdymą į kitą lygį, leidžiantį SMS siuntimas ir gavimas tarsi tai būtų tik dar viena „Windows“ programa, kurios privalumas yra galimybė rašyti pranešimus iš klaviatūros, kaip liepia Billas Gatesas.

Dalijimasis failais, vyšnia ant torto

Siekdama užbaigti visišką tarpusavio ryšį, Pushbullet pridėjo naują funkcijąkeistis failais tarp įrenginių belaidžiu ryšiu. Tiesa ta, kad tai įrankis, kuris puikiai dera su kitomis programėlės komunalinėmis paslaugomis ir yra visada vertinamas.

Galų gale, viskas yra apie bandymą šiek tiek palengvinti, ir manau, kad čia Pushbullet pasiekia savo tikslą. Paprasta ir intuityvi programa, puikiai įvertinta bendruomenės (4,5 žvaigždutės sistemoje „Google Play“) ir daugiau nei 1 mln. atsisiuntimų sistemoje „Android“. Tikrai verta pažiūrėti.

Atsisiųskite QR kodo Pushbullet – SMS į kompiuterį ir daugiau Kūrėjas: Pushbullet Kaina: Nemokama +

Panašu, kad prieš kelias dienas „Samsung“ pradėjo kataloguoti šią programą kaip kenkėjišką programą. Galbūt tai susiję su Pietų Korėjos įmone, bandančia iš naujo paleisti „Sidesync“, programą, kuri iš esmės daro tą patį, kaip „Pushbullet“ ...

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found