Kaip užblokuoti pirkinius programoje „Android“.

Didžioji dauguma „Play“ parduotuvės programų yra nemokamos. Tai nereiškia, kad kūrėjai nori užsidirbti pinigų už savo darbą, todėl turi ieškoti kitų pajamų gavimo būdų. Vienas iš jų yra rodyti skelbimus programoje / žaidime, kurį ką tik atsisiuntėme. Kitas susideda iš pridėti pirkinių programoje programoje, taip pat žinomas kaip „mikrotransakcijos“.

Toks apsipirkimas programose gali būti gana pavojingas, ypač jei dalinamės mobiliuoju su kitu asmeniu, arba jei namuose turime planšetinį kompiuterį, kuriuo naudojasi mūsų vaikai, sūnėnai ar bet kuris kitas vaikas, kurio rankos šiek tiek ilgos. Šiandien pažiūrėsime, kaip išvengti tokio tipo nepageidaujamų pirkinių „Android“, pridėdami papildomi valdymo filtrai.

Kaip išjungti pirkimą programoje mobiliosiose programose ir žaidimuose

Pirmas dalykas, kurį reikia pasakyti, yra tai, kad negalite išjungti programų pirkimo „Android“. Ką galime padaryti, tai suaktyvinti papildomą filtrą, kad kaskart, kai kas nors norėtų apsipirkti „Play“ parduotuvėje (iš aukščiausios kokybės programos ar žaidimo arba pirkinio programoje) turi įvesti mūsų Google paskyros slaptažodį.

  • Atidarykite „Google Play“ parduotuvę ir viršutinėje kairiojoje paraštėje spustelėkite išskleidžiamąjį meniu (3 horizontalios linijos).

  • Spustelėkite meniu "Nustatymai”.

  • Nustatymų meniu slinkite, kol pasieksite skyrių "Vartotojo valdikliai"Ir pasirinkite"Norėdami pirkti, paprašykite autentifikavimo”.

  • Būtinai pažymėkite parinktį "Visiems pirkiniams, įsigytiems per „Google Play“ šiame įrenginyje”.

Tai labai praktiškas „gelbėjimosi ratas“, tačiau jei žmogus, turintis mūsų mobilųjį telefoną, juo naudojasi reguliariai, gali žinoti ir mūsų „Google“ paskyros slaptažodį. Tokiu atveju bus mažai naudos pridėti tokio tipo filtrus. Turime ieškoti papildomo sprendimo.

PASTABA: galbūt jus taip pat domina „Google“ paskyros slaptažodžio keitimas.

Padidinkite saugumą: pirštų atspaudų autentifikavimas

Pirštų atspaudų autentifikavimo aktyvinimas perkant yra galutinis būdas, nes jis užtikrina, kad tik mes galime patvirtinti bet kokį pirkinį, įsigytą iš mūsų mobiliojo telefono.

  • Atidarykite „Play“ parduotuvę ir viršutinėje kairiojoje paraštėje spustelėkite išskleidžiamąjį meniu.
  • Spustelėkite "Nustatymai”.
  • Nustatymų meniu slinkite, kol pasieksite skyrių „Vartotojo valdikliai"Ir pažymėkite langelį"pirštų atspaudų autentifikavimas”.

  • Įveskite savo Gmail paskyros slaptažodį, kad patvirtintumėte aktyvavimą.

Nuo šio momento sistema pareikalaus mūsų piršto atspaudo, kad patvirtintų bet kokio tipo pinigines operacijas „Google“ programų parduotuvėje. Dabar belieka tik pasirūpinti, kad niekas nepasinaudotų tuo, kad mes snaudžiame, kad pavogtume pirštų atspaudus per aplaidumą, palieku tai jūsų rankose!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found