Pandora's Key 5s apžvalga, savadarbė arkadinė mašina su 2 vairasvirtėmis

Retro žaidimų gerbėjai džiaugiasi keliais auksiniais metais. Turiu draugų, kurie po gabalo bandė sukurti savo arkadinę mašiną, bet tai man per didelė kompanija. Laimei, yra tokių sprendimų Pandora's Key 5S namų arkadinis aparatas su dviguba vairasvirte, mūsų šiandieninės analizės objektas. Mes pradėjome!

Pandora's Key 5s apžvalga, 2 žaidėjų aparatas su 999 klasikiniais arkadiniais žaidimais

„Pandora's Key 5s“ pranašumas neabejotinai yra jo kaina. Už mažiau nei 200 eurų su šia mašina ir geru ekranu galime pastatyti gana gražią namų pasažą. Kas daugiau, turi HDMI jungtį, pagrindinė detalė, kad žaidimais būtų galima mėgautis iki galo.

Konsolės išdėstymas

Pandora's Key 5s sukurtas kaip klasikinio arkadinio mašinos skydelis su valdikliais 2 žaidėjams. Tai įeina 2 vairasvirtės su 6 mygtukais (A / B / C / D / E / F) + 2 papildomi mygtukai (Leisti / pristabdyti ir grotuvas 1/2) kiekvienam žaidėjui. Tai yra, iš viso yra 14 mygtukų. Lėkštė dekoruota Street Fighter V motyvais, jos matmenys – 66,00 x 22,50 x 6,50 cm, o svoris – 3 220 kg.

Konsolės gale randame ryšio prievadus. Pandora's Key 5s turi HDMI prievadą, VGA išvestį, maitinimą, vidinį garsiakalbio garsumo valdiklį ir 2 USB prievadus. Pastarieji yra gana įdomūs, nes palieka atviras duris galimiems mašinos plėtiniams ir pritaikymams ateityje.

Kaip paskutinę įdomią detalę pakomentuokite tai skydelyje yra LED apšvietimas, kuri padeda sukurti labiausiai putojančią atmosferą aplinkoje, kurioje mažai šviesos.

Techninės specifikacijos

„Pandora's Key 5s“ viduje randame aparatinę įrangą su šiomis savybėmis:

  • Konsolės skydas pagamintas iš polikarbonato.
  • Android operacinė sistema.
  • Mažo energijos suvartojimo dizainas.
  • 999 iš anksto įdiegti žaidimai.
  • Plug and Play.
  • anglų arba korėjiečių kalba.

Tai yra bendra informacija apie šią arkadinę mašiną. Tačiau šiek tiek pasigilinus pamatysime, kad jame yra pagrindinė plokštė Xiyangyangs2_V55dRX maitinamas procesoriumi Allwinner A13 Arm Cortex A8 kartu su 256 MB (2 Gbit) DDR3 SKhynix H5TQ2G63GFR. Jame taip pat yra 3 HC245 lustai, STMicro STM32F103C8T6 Arm Cortex M3 MCU ir pora papildomų HC245 lustų.

Vidinei saugyklai pasirinkome 16 GB „micro SD“ kortelė, kurioje saugoma programinė įranga ir iš anksto įdiegti žaidimai. Visa tai valdo Android kaip operacinė sistema.

Visa tai – žaidimo pradžioje šiek tiek abejingi duomenys. Kai paleisime šį namų arkadinį įrenginį, pamatysime tik Pandora išankstinio įkėlimo ekraną ir pateksime tiesiai į žaidimo pasirinkimo meniu, kaip ir bet kurioje kitoje panašioje arkadoje. Ir ar tai veikia su Android? Efektyviai!

Turėkite omenyje, kad mes tvarkome keletą metų senumo retro žaidimus ir šioje srityje tiek aparatinė įranga, tiek operacinė sistema yra daugiau nei patenkinti. Be to, tai, kad ji naudoja išimamą SD kortelę kaip programinės įrangos saugojimo įrenginį, dar kartą atveria duris galimoms modifikacijoms ir įvairiems „padažams“.

Kokie žaidimai yra iš anksto įdiegti?

Tai mus domina. Kokius žaidimus galime rasti „Pandora's Key 5s“? Gera žinia ta, kad nerasime klasikinių NES ar MegaDrive žaidimų. Įtraukta beveik 1000 žaidimų arkados klasika iš legendinių 80-ųjų, 90-ųjų ir 2000-ųjų arkadinių žaidimų. Be to, praktiškai visi jie yra vaizdo žaidimai 2 žaidėjams.

Kai kurie į šią gausią antologiją įtraukti pavadinimai yra „King of Fighters 2001“, „Metal Slug“, „WWF SuperStars“, „Ms PacMan“, „RoboCop 2“, „Ninja Baseball Bat Man“, TMNT, JoJo's Bizarre Adventure, Super Street Fighter 2, SonSon, Windjamf Masters, Neo Turf Masters. , OutRun ir Tetris The Grand Master 2, tarp daugelio kitų legendinių retro žaidimų.

Kontroliuokite atsaką ir žaidimo lygį

Iš to, ką mačiau keliuose vaizdo įrašuose, įkeltuose į internetą apie šį arkadinį gražuolį (pažiūrėkite, yra tikras šios mašinos sekėjų legionas), tiek vairasvirtės, tiek mygtukai yra daugiau nei priimtinos kokybės. Valdikliai reaguoja, o žaidimai veikia greitai ir sklandžiai.

Taip pat skaičiau, kad kai kurie žaidimai gali rodyti tam tikrą atsilikimą tam tikrais labai konkrečiais žaidimo momentais, tačiau tai patvirtinsiu po kelių savaičių, kai gausiu Pandora’s Key 5s ir pamatysiu tikrąjį jo veikimą. Manau, kad taip atsitiks bet kuriuo atveju su naujausiomis žaidimų aikštelėmis, nes atsižvelgiant į daugumos žaidimų, į kuriuos jis įtrauktas, amžių, neatrodo, kad tai turėtų turėti didelių komplikacijų šiuo atžvilgiu.

Kaina ir prieinamumas

Pandora's Key 5s kaina yra labai pakoreguota 158,99 USD, keisti apie 130 Eur, GearBest. Tikrai gera kaina, jei pagalvotume, kiek mums gali kainuoti visavertis arkadinis aparatas su visais jo komponentais.

Bet kokiu atveju, prieš išdrįsdami jį nusipirkti, rekomenduoju gerai pažvelgti į arkados mašinos versiją, nes yra versija anglų kalba, o kita - korėjiečių kalba.

Nuomonė ir galutinis Pandoros rakto 5 įvertinimas

[P_PERŽIŪRA post_id = 10952 visual = 'pilnas']

Ar verta pirkti „Pandora's Key 5s“ kaip namų arkadinį arkadinį įrenginį? Mano nuomone, atsakymas yra tvirtas TAIP. Jei esame retrožaidimų mėgėjai ir norime vėl žaisti mitinius žaidimus iš vaikystės, taip pat pulte su valdikliais 2 žaidėjams, ši namų arkada yra nebrangus ir gana patrauklus sprendimas. Bet ką aš jums pasakysiu, kad rašydama šią apžvalgą galiausiai nusipirkau ją kaip ištvirkęs gerbėjas.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found