Kaip pakeisti PS4 standųjį diską

Kada nors galite savęs paklausti pakeiskite PS4 standųjį diską nes baigėsi laisvos vietos diske arba jums gali nepasisekti, kai kietasis diskas sprogsta ir jūs neturite kito pasirinkimo, kaip tik jį pakeisti. Abiem atvejais nesijaudinkite: tai lengva.

Playstation 4 standžiojo disko keitimo vadovas

Pirmas dalykas, kurį turėtumėte žinoti, yra taipakeitus konsolės standųjį diską garantija negalioja (Žinoma, jei nesulaužysite jokių vidinių komponentų). Šiaip ar taip, turėkite omenyje, kad prieš keisdami standųjį diską, jei jis nepažeistas, turėsite pasidaryti išsaugotų žaidimų kopiją. PS4 nėra galimybės išsaugoti daugiau duomenų (nuo 2015 m.), todėl pakeitus diską turėsite iš naujo įdiegti visus žaidimus.

Savo ruožtu aš rekomenduoju, kad naujas albumas, kurį ketinate įdiegti, būtų 5400 aps./min. ir 9,5 mm. Didesni diskai netilps, o didesnių sūkių turintys diskai gali perkaisti konsolę.

Veiksmai, kurių reikia imtis norint pakeisti PS4 standųjį diską

  • Atsisiųskite operacinę sistemą iš //es.playstation.com/ps4initialise/ (atsisiunčiamas failas vadinamas „PS4UPDATE.PUP“) ir nukopijuokite jį į laikmeną, esantį aplanke „UPDATE“, o šį aplanką „UPDATE“ – į savo laikas įdėti jį į kitą aplanką, pavadintą "PS4". Svarbu, kad laikiklis būtų suformatuotas FAT32, kad konsolė jį atpažintų.
  • Nuimkite blizgų juodą galinį dangtelį, nustumdami jį pirštais. Bus parodytas korpusas, kuriame yra standusis diskas.
  • Žvaigždiniu atsuktuvu atsukite varžtą, kuriame yra PlayStation mygtukų piešinys (apskritimas, kvadratas, X ir trikampis). Išimkite standųjį diską.
  • Atsukite dėžutę, prie kurios prisuktas standusis diskas. Yra 4 varžtai, po 2 kiekvienoje pusėje.
  • Įdėkite naują standųjį diską ir įsukite jį į dėžutę.
  • Įdėkite standųjį diską į jo ertmę ir įsukite atgal tuo kietu varžtu, kurį ištraukėte pradžioje.
  • Dabar tereikia įdiegti operacinę sistemą naujame standžiajame diske. Prijunkite nešiojamąjį diską ten, kur jį išsaugojote, ir paleiskite konsolę saugiuoju režimu, 7 sekundes paspaudę maitinimo mygtuką, valdikliu, prijungtu kabeliu prie PS4.
  • Saugiame režime pasirinkite paskutinę parinktį: Inicijuoti PS4 (iš naujo įdiegti sistemos programinę įrangą)

Šiame vaizdo įraše Mark The Geek parodo, kaip atlikti visą procesą.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found