Originalaus „Xiaomi Router 3G“ analizė: specifikacijos, kaina ir nuomonė – „The Happy Android“.

Jau kurį laiką norėjau pakeisti savo seną maršrutizatorių į naujesnį ir galingesnį ir apžiūrėjau keletą įdomių maršrutizatorių. Šiandienos apžvalgoje mes kalbame apie Originalus Xiaomi Router 3G, atnaujinta originalaus „Xiaomi Router 3“ versija, įrenginys, kaip beveik viskas, ką Pekino įmonė pateikia rinkai, pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Originalaus Xiaomi Router 3G techninės specifikacijos

„Xiaomi Router 3“ įpėdinis Tai optimizuota pirmtako versija su geresne RAM ir judresniu bei stabilesniu procesoriumi. Vienas dviejų juostų 4 antenos maršrutizatorius su tokiomis specifikacijomis kaip:

  • Greitis iki 867Mbps 5GHz juostoje ir 300Mbps 2,4GHz dažnių juostoje.
  • 4 antenos geresnei aprėpčiai visame name.
  • MT7621A MIPS dviejų branduolių procesorius 880MHz.
  • 128MB Nand Flash vidinė atmintis.
  • 256 MB DDR3-1200 RAM.
  • 802.11ac protokolo palaikymas, be 802.11a, 802.11b, 802.11g ir 802.11n.
  • Dvi dažnių juostos vienu metu (5 GHz + 2,4 GHz).

Be to, mes taip pat galime naudoti „Xiaomi“ programą valdyti maršrutizatorių iš mūsų išmaniojo telefono („Android“ / „iOS“). Labai naudinga programa, leidžianti valdyti prie WiFi tinklo prijungtus įrenginius ir tinklo konfigūraciją.

Atsisiųsti QR kodą Mi Wi-Fi Kūrėjas: Xiaomi Inc. Kaina: Nemokamas

Naujojo Xiaomi maršrutizatoriaus kaina

Originalus Xiaomi Router 3G ką tik buvo pristatytas ir vis dar yra išankstinio pardavimo etape, tačiau jo jau galima užsisakyti iš GearBest svetainės. Pradinė jo kaina yra 59,99 USD, keisti apie 53 eurus.

Jei panaudosime ir toliau pateiktą nuolaidų kuponą, jo kainą galime sumažinti iki 54,58 USD (apie 48 eurus).

Kupono kodas: GBCNA

Originali Xiaomi Router 3G apžvalga

Tiesa ta, kad susiduriame su labai išbaigtu maršrutizatoriumi, kuris, be tikrai elegantiškos apdailos ir dizaino, pasižymi labai sultingomis savybėmis. Atrodo aktualu pabrėžti antenų vaidmens svarbą: kai norime didesnės ir geresnės signalo aprėpties, ieškokime maršrutizatoriaus su bent 3 ar 4 antenomis.

Dviguba juosta taip pat yra labai įdomus veiksnys ir praverčia įvairinti tinklo perkrovas kai turime kelis įrenginius, prijungtus prie to paties belaidžio signalo.

Vienintelis minusas, kurį galiu įdėti – tai kiniška maršrutizatoriaus versija, o tai reiškia, kad pradinę konfigūraciją teks atlikti Google vertėjo pagalba. Bet kokiu atveju tai paprastas procesas, nereikalaujantis daug komplikacijų. Tada tinklą galime valdyti iš „Xiaomi“ programėlės ir ji yra anglų kalba, tad didelių problemų neturėtų kilti.

Trumpai tariant, patobulinta dabartinio „Xiaomi Router 3“ versija, atitinkanti pastabą. Universalus ir pilnas maršrutizatorius už tikrai patrauklią kainą ir stilizuotas estetiškiausias dizainas.

GearBest | Pirkite originalų Xiaomi Router 3G

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found