Ne tik mobilieji telefonai: kitos „Xiaomi“ programėlės ir įrenginiai

Xiaomi Tai yra išmaniųjų telefonų etalonas. Aukščiausios kokybės terminalai ir labai priimtinos kainos padarė „Xiaomi“. veidrodis, kuriame daugelis įmonių norėtų matyti save atspindėtą. Šiuo atžvilgiu įmonė iš Lei Jun nuo pat pradžių buvo aišku, kad norint iš tikrųjų pasisekti, neužtenka vien sukurti gerus telefonus. Šiandien „Xiaomi“ yra tiek plataus vartojimo elektronikos, tiek mados srityje, ir mes netgi galime rasti nešiojamieji kompiuteriai, PC įrenginiai arba maršrutizatoriai su namo logotipu.

Taigi šiandienos įraše trumpam pamiršime mobiliuosius telefonus ir šiek tiek apžvelgsime naujausius „Xiaomi“ įrenginius ir programėles. siekdami turėti globalesnę visų klubų viziją, kuri pastaruoju metu yra bene sėkmingiausia Kinijos įmonė.

„Xiaomi Mi Android TV Box“.

„TV Box“ rinka nenustoja augti ir yra daug įmonių, siūlančių įrenginius, skirtus „Android“ prijungti prie bet kurio televizoriaus, kuriame yra HDMI įvestis. Šiuo atveju „Xiaomi“ iš konkurentų išsiskiria minimalistinio dizaino TV Box, kuris atpažįsta balso komandas per „Bluetooth“ per nuotolinio valdymo pultą. Įrenginys, palaikantis 4K rodinius, Dolby ir DTS garsą, Cortex-A53 procesorių ir 2 GB DDR3 RAM vienam kaina neviršija 80 USD , keisti apie 72 eurus.

„Xiaomi Mi R1D AC WiFi“ maršrutizatorius

The Mano R1D tai hibridinis maršrutizatorius, nes Be belaidžio maršrutizatoriaus funkcijų, jame yra 1TB kietasis diskas todėl jis yra tinklo saugojimo įrenginys. Puikus derinys, užtikrinantis „WiFi“ ryšį mūsų namų tinkle ir tuo pat metu turėti failų, vaizdų ir vaizdo įrašų saugyklą, kurią galima pasiekti iš bet kurios vietos. Maršrutizatorius yra AC tipo, tai yra skleidžia pagal 802.11ac standartą, ir turi 1167Mbps galią. Jo kaina, 129,99 USD (apie 117 eurų). 

Xiaomi MK01 mechaninė klaviatūra

The mechaninės klaviatūros skirtingai nuo standartinių membraninių klaviatūrų jų tarnavimo laikas yra daug ilgesnis, o kokybė yra ypač geresnė, be to, suteikia natūralesnį riešo ir pirštų pulsavimą. „Xiaomi“ taip pat turi savo mechaninę klaviatūrą su elegantiška baltas dizainas, galinis apšvietimas ir mikro USB jungtis. Mechaninių klaviatūrų kainos paprastai siekia apie 100 eurų, tad nenuostabu, kad 74.99$ Šios Xiaomi klaviatūros yra galimybė, į kurią reikia atsižvelgti, jei norite kokybiškai pagerinti savo kompiuterio klaviatūrą. Turint omenyje, kad taip, tai yra angliška klaviatūra, todėl, deja, joje nėra raidės "ñ“(Galite pakeisti konfigūraciją, bet tai vis tiek trukdo).

Be klaviatūrų, „Xiaomi“ taip pat turi rafinuoto ir atvirai patrauklaus dizaino pelė , labai atitinka tai, ką galime rasti tokiuose prekės ženkluose kaip Apple.

Xiaomi Mi Smart tinklo garsiakalbis

Negalime paneigti, kad tai yra aukštumai, tai geras gamintojo dizaino skonis, ir tai atkreipia dėmesį, kai kreipiame dėmesį į juos. Belaidžiai garsiakalbiai. Kalbant apie technines specifikacijas, šie garsiakalbiai turi ryšys per bluetooth, WiFi, pagalbinę liniją arba per programėlę. Kas daugiau, turi 8 GB išplečiamos vidinės atminties, kad būtų galima atsisiųsti muziką į įrenginį ir klausykite jo neprisijungę.

Mes galime turėti tokius Xiaomi Mi Smart tinklo garsiakalbis mūsų namuose už 112,12 $, keisti apie 101 eur .

Xiaomi hibridinės ausinės

Galiausiai, nenorėjau baigti šios apžvalgos nepakalbėdama apie šiuos šalmus. Mes susiduriame su aukštos kokybės į ausis įstatančiomis ausinėmis, su grafeno vibruojanti diafragma (Pagaliau pradedame pastebėti, kad ši – jau beveik mitinė – medžiaga naudojama kasdien!). Jie turi gana originalų dizainą ir kainuoja 25,99 USD, tačiau šio kupono dėka galime jį gauti šiek tiek pigiau (24,99 USD) .

Kupono kodas: LHXMPR

Atlikdami bendrą apžvalgą matome, kad įrenginiai, kuriuos „Xiaomi“ pristato ne mobiliosios telefonijos šakoje, išlaiko tą pačią dvasią kaip ir jų išmanieji telefonai: našumas viršija vidutinį Kinijos gaminių savo aplinkoje ir specialiai įkvėptas dizainas. Nors tiesa, kad kai kuriais atvejais jų kainos gali būti šiek tiek didesnės nei vidutinės Azijos kilmės, jos vis tiek gerokai lenkia savo Vakarų konkurentus.

Be čia paminėtų, „Xiaomi“ taip pat turi galingą nešiojamieji kompiuteriai, internetinės kameros arba robotas dulkių siurblys, rodo, kad jie nori pasiekti paskutinį vartotojo namų kampą. Ir ką tu galvoji? Ką manote apie „Xiaomi“ įrenginius ir priedus?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found