„Tinder Select“, „Tinder“ elitui egzistuoja – „The Happy Android“.

Visiems žinoma, kad elitas žaidžia visai kitoje lygoje nei mes, mirtingieji.

Jei pažvelgsite į tai, pamatysite, kad įžymybės ar pinigų turintys žmonės visada susitinka su žmonėmis, turinčiais tokias pačias savybes. Priežastis labai paprasta, jie juda tais pačiais ratais ir pabaigoje ateina rungtynės.

„Techcrunch“ portalas tai atrado Tinderis tai jau turėjo omenyje ir nenori, kad žinomi ar turtingi žmonės kabinėtųsi su minia, todėl paleido „Tinder Select“. .

Vienintelis būdas prieiga prie „Tinder Select“ yra su kvietimu, taigi ne, mes neįėjome. Atrodo, kad sąsaja yra daug atsargesnė nei paprastiems žmonėms skirta versija „Tinder Select“ logotipe dominuoja mėlyna „S“ raidė „Select“.

Ar norite sužinoti, ar esate tarp elito? Jei nesate žinomas, milijonierius, modelis, elitinis sportininkas ar kažkas panašaus, ne, jūs negalite patekti.

O gal taip...

Atrodo, kad vienintelis būdas įeiti ignoruojant tai, ką komentavome anksčiau, yra būdamas „labai patrauklus“, tai yra, tu trenkiesi „Tinder“.

Atrodo, kad „Tinder“ turi balų sistemą Visiems naudotojams jis matuoja, kaip gerai veikia programa, ir tik sėkmingiausi turi raktą į V.I.P. rojų.

Tai reiškia, kad mūsų turi būti daug Rungtynės ir savo ruožtu neduoti Kaip viskam, kas juda, tu mane supranti.

Ką daryti, jei „Tinder Select“ vartotojas nori prisijungti prie įprasto „Tinder“?

„Tinder Select“ vartotojai gali perjungti sąsajas ir taip prisijungti prie dabartinės versijos „Tinder“ vartotojų. Jie gali naudoti abi „Tinder“ versijas, žinote, priklausymas elitui turi savo privalumų.

Ši programa bus viena iš nedaugelio, kuri nematys šviesos ir net jei matytų, negalėtume jos naudoti. Manome, kad jis niekada nebus paskelbtas plačiajai visuomenei dėl daugiau nei akivaizdžių priežasčių.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found