„Pure Chess“ žaidėjai nugali šachmatų didmeistrią „Twitch - The Happy Android“.

Nuo prieš dvejus metus Amazon.com įgytas trūkčioti , jos dominavimas sraute per internetą buvo nenumaldomas ir vargu ar yra naujiena kaip konkurentams, kurie, kad ir kiek kovotų, beveik galima sakyti, kad tai nepasiekiama.

Šaltinis: xboxtavern.com

Didelė dalis kaltės dėl jos sėkmės tenka e-sportui, kuriame buvo rasta puiki gysla. Žaidimai kaip Legendų lygos, Starcraft arba Hearthstone Jie šluoja platformą, nors pastaruoju metu taip pat pastebimas nemenkas populiariausių protinių sporto šakų bumas. Pokeris yra geras pavyzdys ir žaidėjams patinka Džeisonas Somervilis jie jau turi žvaigždės statusą „Twitch“, iš dalies dėl to, kad transliacijos iš jų kanalo „jcarverpoker " po jų seka gerbėjų legionas. Šachmatai, kurie vis dar neturi tiek daug traukos, stengiasi neatsilikti, o jų pramonė stengiasi paaštrinti savo išmonę, kad būtų taip pat matoma.

Veiksmingas rinkodaros planas

Atrodo, kad tai padarė kelių platformų šachmatus Grynieji šachmatai , kuris praėjusį penktadienį, 9 d., paskelbė įdomią reklamą naujausio pavadinimo išleidimo proga, ir dėl to jie griebėsi vieno iš populiariausių kovų, kurių liudininkais Twitch ne kartą matėme. Šia proga ir nuo iššūkio Twitch vs Pure Chess Grandmaster, buvo leista sujungti tūkstančius žiūrovų ir žaidėjų į akistatą su šachmatų didmeistriu Simonas Williamsas , kuris savo žinias pasitarnavo žiūrovams ekstremaliausiose jų akistatos situacijose.

Šaltinis: streamernews.tv

Maždaug 6000 žmonių nenorėjo praleisti progos susitikti su šachmatų žvaigžde, balsuodami už kitą žaidimo žingsnį, kad nugalėtų britus. Užduotis nebuvo lengva, o pirmajame žaidime Williamsas dominavo situacijoje su mokumu ir laimėjo po dviejų valandų žaidimo.

Antroji akistata prasidėjo nuo kurioziško didmeistro negalios, kad jis turėjo žaisti užrištomis akimis, pasitelkdamas tik savo protą, kad išlaikytų judesius, kuriuos darė darbuotojas. Ripstone žaidimai. Nepaisant savo lygio ir varžovų noro jį nuversti, jam pavyko vėl prisimesti ir iškovoti pergalę antroje šio žaidimo akis į akį.

Neįmanoma pergalė

Tai įvyko trečiajame susidūrime, kai Simonas Williamsas nebegalėjo suvaldyti tūkstančių vartotojų, kurie įsitraukė į mūšį per „Twitch“, traukos ir galiausiai užleido tašką dėl to, kad nepavyko iškovoti pergalės. Galbūt psichinis nuovargis po žaidimo valandų išbalansavo pasiduoti varžovams, kurie ateityje galės pasigirti įveikę ant lentos nei daugiau, nei mažiau nei šachmatų didmeistris.

Be asmeninio pasitenkinimo dėl savo žygdarbio, kiekvienas iš tūkstančių dalyvių, kurie bendradarbiavo sprendžiant iššūkį, buvo apdovanoti įvairia Ripstone medžiaga, pavyzdžiui, žaidimais Grynieji šachmatai, Grynas kakas ir Pure Hold 'Em.

[iframe src = »// player.twitch.tv/?video=v88409672 ″ plotis =» 100 % »aukštis =» 500 ″]

Štai visas žaidimo kūrimo pakartojimas (šaltinis: „Twitch“)

Panašus įvykis jau įvyko 1999 m Garis Kasparovas Tuo pačiu formatu jis susidūrė su dideliu oponentų būriu. Ta proga jo oponentai už judesius balsavo žinutėmis, nors ir tai nepadėjo nugalėti Rusijos čempiono. Be jokios abejonės, dabartinis metodas yra daug efektyvesnis ir nepaprastai patrauklus plačiajai visuomenei, nesvarbu, ar jis specializuotas, ar ne.

Apskritai, puikus rinkodaros triukas per „Ripstone Games“ paleidimui Pure Chess Grandmaster Edition, naujausia Pure Chess saga, kurioje jau yra daugiau nei 2,5 milijono žaidėjų. Šis naujas pavadinimas jau parduodamas nuo 9 d Garai ir Xbox One, Už kainą 12,99€.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found