WARP, nemokamas neribotas „Cloudflare“ VPN, skirtas „Android“.

Po 5 mėnesių ažiotažo „Cloudflare“ pagaliau pristatė savo naują mobiliojo VPN paslaugą: VEIKIMAS. Iki jos paleidimo šį trečiadienį į laukiančiųjų sąrašą, kad galėtų išbandyti programą, buvo užsiregistravę apie 2 milijonai žmonių, o tai rodo didelę tokio tipo paslaugų paklausą.

Kas tiksliai yra WARP? Ir svarbiausia, kuo jis skiriasi nuo kitų VPN, kuriuos šiuo metu galime rasti „Android“?

WARP, nemokamas VPN, orientuotas į privatumą

Pirmas dalykas, kurį reikia paaiškinti dėl WARP, yra tai, kad jis nėra skirtas paslėpti mūsų IP. Vietoj įrankio, palengvinančio prieigą prie turinio su regioniniu blokavimu, WARP pristato save kaip „VPN žmonėms, kurie nežino, ką reiškia VPN“ (tai yra jo šūkis), o jo tikslas yra apsaugoti mūsų privatumą ir saugumą jungiantis prie interneto.

WARP užšifruoja mūsų teikiamus duomenis ir DNS užklausas taip, kad mūsų operatorius negalėtų žinoti, ką mes darome. Tai, žinoma, taip pat neleidžia mūsų šnipinėti visiems, kurie yra prisijungę prie to paties Wi-Fi tinklo kaip ir mes. Puikiai tinka užtikrinti ryšį, kai esame prisijungę prie viešojo ar atviro Wi-Fi (bibliotekų, barų ir kavinių, oro uostų ir kt.).

Programa yra 100% nemokama ir neribota, tačiau taip pat yra mokama paslauga, vadinama WARP +, kuri siūlo didesnį greitį ir didesnį duomenų šifravimą už 3,99 euro per mėnesį.

Kaip pirmą kartą nustatyti „Cloudflare“ VPN

WARP funkcionalumas yra integruotas į Cloudflare 1.1.1.1 programėlę, todėl dabar ne tik siūlome mums greitesnį DNS, bet ir galime saugiai prisijungti prie interneto su jų VPN paslauga. Programą be didelių problemų galima atsisiųsti tiesiogiai iš „Google Play“ parduotuvės.

Atsisiųsti QR kodą 1.1.1.1: Greitesnis ir saugesnis internetas Kūrėjas: Cloudflare, Inc. Kaina: Nemokamas

Jo aktyvinimas yra labai paprastas. Įdiegę programą, atidarome ją ir spustelėkite mygtuką „Įjungti“, kurį pamatysime ekrano apačioje. Tokiu būdu pateksime į WARP meniu.

Čia tereikia suaktyvinti milžinišką skirtuką, kuris pasirodo pačiame centre, ir spustelėti „Įdiegti VPN profilį“. Taip bus sukurtas konfigūracijos failas, kad būtų galima saugiai prisijungti: priimsime pranešimą „Prisijungimo užklausa“ ir automatiškai pamatysime pranešimą „PRISIJUNGTA“.

Pasinaudokite patirtimi

Ilgą laiką išbandę „Cloudflare“ paslaugą, nustatėme, kad ryšio greitis yra tikrai puikus. Jei tai visada veikia taip, tiesa ta, kad mes susiduriame su tvirtu kandidatu, kuris taps pirmaujančia mūsų mobiliojo telefono programa.

Jei kuri nors programa nesuderinama su WARP ir neveikia tinkamai, sistema taip pat siūlo mums galimybę pasirinktinai išjungti VPN. Norėdami tai padaryti, spustelėkite nustatymų mygtuką ir eikite į "Nustatymai -> Daugiau nustatymų -> Ryšio parinktys -> Išjungti pasirinktoms programoms“, kur galime filtruoti pagal programas.

Mano atveju turėjau problemų su „Google“ nuotraukomis ir man pavyko greitai tai išspręsti.

Privatumo politika: ką „Cloudflare“ daro su mūsų duomenimis?

Kaip ir praėjusią savaitę Turbo VPN, peržiūrėjome programėlės privatumo politiką 1.1.1.1. iš Cloudflare. Kadangi tai yra nemokama paslauga (ir iš esmės gana aukščiausios kokybės), visada patartina peržiūrėti tokio tipo informaciją. Tiksliau, tai yra duomenys, kuriuos jie įrašo apie kiekvieną vartotoją:

  • ID registracija: sistema užregistruoja atsitiktinį identifikatorių, kai įdiegiame programėlę. Teoriškai šis ID naudojamas programos siūlomai persiuntimo sistemai valdyti.
  • Perduoti duomenys: Mes stebime, kiek duomenų suvartojame per WARP.
  • Vidutinis greitis: Kūrėjai taip pat renka gautus ryšio greičius.
  • Pridėtas naudojimas: Galiausiai taip pat galima valdyti srauto kiekį vienoje svetainėje ir regione.

Mane labiausiai gąsdina tai, kad renkama informacija apie mūsų lankomus puslapius, tačiau daroma prielaida, kad skaičiuojama tik srauto apimtis apskritai, o ne puslapiai, kuriuose lankosi kiekvienas vartotojas konkrečiai. Nors atsižvelgus į tai, kad programėlė mus taip pat sieja su ID, ji nenukirs rankos į ugnį sakydama, kad bet kuriuo momentu nepavyks sukryžminti šių dviejų duomenų.

Bet kokiu atveju „Cloudflare“ yra tam tikrą prestižą turinti įmonė, kuri taip pat aiškiai įspėja savo privatumo politikoje, kad jie niekada neparduos mūsų duomenų trečiosioms šalims, o surinkta informacija yra minimali informacija, kurios reikia, kad paslauga tinkamai veiktų. duok mums šiek tiek ramybės.ta prasme. Ką manote apie „Cloudflare“ VPN?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found