DOOGEE Y6 Piano White, nauja legenda Y6 Piano Black kelyje

Naujausi nutekėjimai atskleidė, kad Apple planuoja išleisti naują spalvą iPhone 7. Tai būtų šeštoji spalva, papildanti esamų spalvų gamą – Jet White. DOOGEE iš savo pusės taip pat išleidžia savo šios naujos spalvos „Piano White“ versiją, ir ketina tai padaryti dabar, numatydamas pačios „Apple“ planus.

Praėjusias 2016 m. Kalėdas DOOGEE pristatė Y6 Piano Black, riboto leidimo Y6 su blizgia juoda apdaila, kuri suteikia terminalui atvirai elegantiško aukščiausios kokybės prisilietimo. Labai sėkmingas dizainas. Tiek, kad, pasak paties gamintojo, į rinką išleisti 3000 vienetų tiesiogine prasme skriejo tarp kompanijos gerbėjų.

DOOGEE Y6 Piano White prieš iPhone Jet White

Matant sėkmę, buvo tik laiko klausimas, kada DOOGEE išdrįs pristatyti naują šio Y6 versiją. DOOGEE Y6 Piano White yra įmonės atsakymas į būsimą iPhone Jet White, kuri pasižymi vienodai patrauklia ir elegantiška blizgia balta apdaila.

Prieš kelias dienas nutekėjo tariamas „Iphone 7 Jet White“ anonsas, kuris davė daug ką kalbėti, tačiau vėliau buvo išsiaiškinta, kad tai ne kas kita, kaip įprastas „iPhone“, suredaguotas su filtru. Kita vertus, mes jums parodysime ne „Photoshop“, o perduotą vaizdą tikras ir apčiuopiamas pavyzdys, koks bus neišvengiamas DOOGEE Y6 Piano White.

Kaip atrodys naujojo Y6 Piano White techninė įranga?

Sakoma, kad naujas Y6 Piano White turės prie vairo naujausia „Android 7.0“ versija, plius 4 GB RAM, 64 GB vidinės atminties, 8 MP priekinė kamera su 88 laipsnių plačiakampiu objektyvu. Likusios specifikacijos šiuo metu nepaaiškėjo.

Šio tipo apdailos mėgėjai atminkite, kad DOOGEE Y6 pianinas juodas vis dar yra įgaliotose internetinėse parduotuvėse, pvz Banggood .

Ką manote apie naujojo Y6 Piano White apdailą? Ar tau tai patinka? Norėdami pasikalbėti šia ir bet kuria kita susijusia tema, nedvejodami apsilankykite komentarų skiltyje!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found