Suicide Squad: Hell to Pay (2018 m.) – apžvalga be spoilerių – laimingas „Android“

The Savižudžių būrys Tai buvo praktiškai nežinoma grupė, kol Warner nusprendė lažintis dėl jų kino teatruose, dar 2016 m. Nuo tada matėme naujas komiksų kolekcijas, prekes iki kaskoporo ir visokių bandymų suburti komandą net į sriubą. Naujausioje animacinėje DC premjeroje pagrindinis veikėjas yra antiherojų grupė. Ar jiems šį kartą pavyks tai paslysti mums?

Savižudybių būrys: mokėti už pragarą pakartoja tą pačią formulę, naudotą ankstesniais atvejais: Amanda Waller ji užverbuoja piktadarių grupę ir, iškilusi grėsmei, priverčia juos dirbti jai labai pavojingoje abejotinos moralės misijoje. Ta pati sena istorija, bet šį kartą su naujais trečiarūšiais piktadariais, kuriuos budintis scenaristas nedvejodamas pašalins pačiu žiauriausiu būdu, kad parodytų, jog mūsų laukia labai šaunus ir bjaurus antiherojų filmas.

O kalbant apie tariamai bjaurius personažus Harley quinn, kaip visada stereotipiškai ir su tuo paprastu humoru, kuris, atrodo, veda visus iš proto. Na, bet ne viskas šiame filme yra blogai. Bent jau piktadarių rinkinys, su kuriuo turi susidurti būrys, yra gana įdomus. Ten mes turime Profesorius Pyg pateikė Grantas Morrisonas, kai kurie perdarymai Killer Frost ir Sidabrinė Banshee kad nėra blogai ir net išvaizda Atvirkštinė blykstė ir Vandalas Savage'as Jie visada įdeda šiek tiek druskos.

Vaidybiniame filme gausu gana juokingų pokštų, bet dažnai jūs tiesiog juokiatės, kokie jie apgailėtini. Filmo pradžioje yra scena, kur savižudžių būrys įsiskverbia į vyrų striptizo klubą, o vienas iš veikėjų tiesiogine prasme komentuoja „Pažiūrėkite į jo turimus biliardo kamuoliukus“. Negalėjau neprisiminti pokšto, kad „Atleiskite, ponia, ar biliardo kamuoliukai turi plaukus? ”,„ Ne “,„ Ką jūs turite omenyje? Ei, biliardas! Ateik čia ir parodyk kamuoliukus šiai panelei!”.

Pasirodo, kad Likimo daktaras Jis buvo striptizo šokėjas ir jie turėjo jį apklausti (?). Tada taip pat matome stambiu planu, kaip vaikinas su bokseriniais šortais įbrėžė kiaušinį. Ar dar nesupratote, kad tai politiškai nekorektiškas filmas? Na tai. Kiaušinių kasymas.

Galų gale randame tipiškas išdavystes ir kerštą, o herojus dirba kaip komanda, kad nugalėtų priešą. Žinoma, visa tai išbarstyta mirtimis, todėl tai rodo, kad reikalas rimtas. Bet kokiu atveju, kiekvienas DC animacinis pilnametražis filmas eina į savo balą ir nėra jokio tęstinumo, todėl eik į jūrą.

Trumpai tariant, gana smagus filmas, kurį galima praleisti, bet daugiau mažai. Nieko bendro su kitais daug brandesniais ir įdomesniais animacijos kūriniais, tokiais kaip „Betmenas: pirmieji metai”, “Betmenas: Tamsos riterio sugrįžimas„Arba bet kuris iš klasikinių Bruce'o Timmo kūrinių.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found