„Super Mario Run for Android“ dabar galima atsisiųsti – „The Happy Android“.

Žinojome, kad diena jau visai arti. Pranešimai, raginantys iš anksto registruotis „Play“ parduotuvėje, pranešė apie daugiau nei neišvengiamą „Mario“ pasirodymą „Android“, ir po kelių mėnesių laukimo ši diena pagaliau atėjo. „Super Mario Run for Android“ dabar galima atsisiųsti.

Jei nenorite toliau skaityti, aš tai puikiai suprantu. Dar daugiau, štai tiesioginė Super Mario Run atsisiuntimo nuoroda kad galėtumėte pradėti tai išbandyti jau dabar:

Atsisiųsti QR kodą Super Mario Run Kūrėjas: Nintendo Co., Ltd. Kaina: Nemokamas

Ta pati dinamika ir žaidimo režimai kaip ir iOS

Įdiegę ir išbandę žaidimą patikriname, ar išlaikomi tie patys 2 žaidimo režimai, kaip ir anksčiau išleistoje „iPhone“ ir „iPad“ versijoje: pasauliai susideda iš 4 fazių su pilimi gale, karjeros kurioje galime konkuruoti su kitais vartotojais, ir patobulinimai, kuriuos atrakinsime, kai tik atliksime tam tikrus veiksmus iššūkius.

Tiek grafika, tiek garsas primena naujausias Mario versijas, skirtas Wii ir Wii U, ir tai rodo, kad susiduriame su žaidimu, kuris skleidžia labai panašų aromatą. Fazės yra puikiai suprojektuotos ir jie reiškia kokybę, kaip galėtų būti kitaip, nes tai pirmasis puikus „Nintendo“ žvaigždės personažo mobilusis žaidimas. Niekas nebuvo paliktas atsitiktinumui: kiekvienas blokas, kiekvienas priešas ir kiekviena moneta įdedama šveicarišku laikrodininko tikslumu.

Kita svarbi detalė, be paprastumo valdikliuose (žaisdami mums reikės tik vienos rankos), yra ta labai tikėtina, kad tą patį ekraną turėsime žaisti daug kartų Ir vis dėlto mums vis dar sunku išmokti visas smulkmenas ir šokinėti mintinai. Atviras kvietimas žaisti pakartotinai.

Super Mario Run yra pirmasis oficialus Mario žaidimas, skirtas Android įrenginiams, pagrįstas "begalinės lenktynės" žaidimo dinamika. Kaip ir iOS, pirmasis žaidimų pasaulis yra nemokamas įsigykite, kad atrakintumėte likusius 5 pasaulius (Mums nepavyko to atsikratyti, ne).

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found