Geriausios „Android“ klaviatūros Nepamirškite! - Laimingas Android

Mobiliojo telefono klaviatūra Tai tarsi automobilio vairas: kad ir kur eitumėte, privalote nuolat su juo susisiekti. Todėl svarbu, kad klaviatūra, kurią naudosime kasdien, būtų sklandi. Tai lemiamas įrankis patenkinama vartotojo patirtis. Žinoma, gera klaviatūra visada pasikeis!

5 geriausios virtualios klaviatūros, skirtos „Android“.

Nors „Android Play“ parduotuvėje yra daug klaviatūrų, tiesa yra tokia tie, kurie tikrai šviečia savo šviesa ir vystyti mikrokosmoso turinį klaviatūros juos beveik galima suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų.

Gboard

Atnaujinta ir pripažinta „Google“ klaviatūra yra turbūt pati išsamiausia ir universaliausia „Android“ klaviatūra šiuo metu. Be to, kad ji yra nemokama, ji turi keletą funkcijų, dėl kurių ji yra puiki virtualioji klaviatūra.

Balso atpažinimas, integruotas žiniatinklio paieškos variklis, apima „Google“ vertėją, GIF paieškos variklį ir žodžių atpažinimą gestais – tiek atskirus, tiek užbaigtus sakinius.

Atsisiųskite QR kodo Gboard – klaviatūrą iš Google Developer: Google LLC Kaina: Nemokama

Swiftkey

Jau daugelį metų „Swiftkey“ buvo tokia pat populiari arba populiaresnė nei klasikinė „Google“ klaviatūra, ir net šiandien galime rasti ją iš anksto įdiegtą daugelyje planšetinių kompiuterių ir mobiliųjų telefonų.

„Swiftkey“ stiprioji pusė yra jos vadinamasis „fluency engine“ – metodas žodžių numatymas kad iki šios dienos jokiai kitai „Android“ skirtai klaviatūrai nepavyko įveikti.

Nuo 2014 m. ji tapo nemokama, ir tai yra klaviatūra, kurią galėjome matyti daugelį metų iš anksto įdiegta visuose aukščiausios klasės Samsung terminaluose.

Atsisiųskite QR kodo klaviatūrą Microsoft SwiftKey Kūrėjas: SwiftKey Kaina: Nemokama

Swype klaviatūra

Swype klaviatūra tai klaviatūra, kurią iš pradžių įvedėte teksto įvestis gestais „Android“ skirtų klaviatūrų pasaulyje sklandžiai ir natūraliai.

//youtu.be/3OI9L3vOOXc

Tai ypač rekomenduojama klaviatūra aklieji ir silpnaregiai, nes jis sklandžiai integruojasi su Atsakytiir tyrinėjimas liečiant (apibūdina turinį, kurį liečiate arba suaktyvinate balso pranešimais).

„Swype“ „Google Play“ kainuoja 1,13 euro, tačiau turi ir nemokamą bandomąją versiją.

Programėlė parduotuvėje nerasta. 🙁 Eikite į parduotuvę „Google“ žiniatinklio paieška Programėlė parduotuvėje nerasta. 🙁 Eikite į parduotuvę „Google“ žiniatinklio paieška

Fleksy

Klaviatūra, kuri ypač išsiskiria aukštu pritaikymo lygiu, palyginti su kitomis tradicinėmis klaviatūromis. Jame yra 30 temų ir 3 skirtingų dydžių ir dar ne taip seniai tai buvo vienas iš nedaugelio, kuriame buvo integruotas GIF paieškos variklis.

Ji taip pat turi gestų rašymą ir gali pasigirti esanti greičiausia klaviatūra. Pastaruoju metu ji labai išaugo ir jau rodoma daugiau nei 5 mln. atsisiuntimų „Google Play“.

Atsisiųskite QR kodo „Fleksy Ergonomic Keyboard 2020“ – GIF jaustukų klaviatūrą Kūrėjas: Thingthing Ltd Kaina: Nemokamas

Kika

Tiesiog žiauriai. Daugiau nei 100 milijonų atsisiuntimų Google Play parduotuvėje ir labai teigiamas bendruomenės įvertinimas. Jo stiprioji pusė yra jaustukai- Tūkstančiai jaustukų, lipdukų ir GIF nuolat atnaujinamoje bibliotekoje.

Galima daugiau nei 60 kalbų ir su klasikinėmis braukimo ir išmaniojo tikrinimo funkcijomis.

Atsisiųskite QR kodo „Kika“ klaviatūrą – jaustukai, GIF Kūrėjas: „Kika AI Team“ Kaina: Nemokamas

Ar bandėte kurią nors iš šių klaviatūrų? Kas tavo mėgstamiausias?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found