Geriausias iš 11.11 „GearBest“ Ispanijoje: „Huawei Honor 9“, „Xiaomi“ telefonai ir daug daugiau!

Mes įsibėgėjome 11.11, taip pat žinomas kaip Kinijos juodasis penktadienis. Jei per šias dienas suteikėme jums visą informaciją apie pasiūlymus, privalumus ir žaidimus, kuriuos GearBest pristatė šiam renginiui, šiandien turime pakalbėti apie jo ispanų skyrių. Matote, kad parduotuvės ispaniškas sandėlys buvo aprūpintas nemaža atsargų įvairove, o tai leido pasiūlyti tikrai platų pasiūlą šioms šventėms.

Kampanija su daugybe puikių pasiūlymų, įskaitant skirtą „Huawei Honor 9“.

Tarp daugybės „GearBest Spain“ pasiūlymų šiai lapkričio 11 d. rasite svarbių „flash“ pasiūlymų už pusę kainos ir nuolaidų kuponus iki 50%.

Tačiau vienas įdomiausių blykstės pasiūlymų yra skirtas „Huawei Honor 9“, kurį galima įsigyti tik už 314,36 € -Pakeisti apie 365 USD, tai yra mažiausia kaina, kurią šiuo metu galime rasti už šį trokštamą išmanųjį telefoną. Pigiau nei AliExpress ar bet kuri kita panaši svetainė.

Kalbant apie kitus „flash“ pasiūlymus, randame svarbų nuolaidų katalogą daugybė terminalų iš „Xiaomi“ namų: Mi Max 2, Redmi Note 4X, puikus Xiaomi Mi 6, Redmi 4X ar Xiaomi Mi Note 3. Jeigu mums patinka šis gamintojas, tai neabejotinai tuo metu išryškiname platų jo modelių ir įrenginių įvairovę.

Lucky Bag: garsieji laimingi siurprizų krepšiai

Tai žaidimas, apie kurį kalbėjome neseniai ir kuris dabar yra ir ispanų GearBest svetainėje. Tai susideda iš staigmenų krepšio įsigijimo, daugiau ar mažiau žinant, kokio tipo prietaisas tai yra, bet nežinant tikrojo jo turinio.

Pavyzdžiui, laimingą krepšį, kuriame yra TV Box, galime nusipirkti už 19,99 euro, tačiau nežinome, kokios tai TV Box markės ir modelio. Vienintelė konstanta yra ta, kad visi įrenginiai turi didesnę vertę nei krepšio kaina.

Be atitinkamų skyrių, skirtų TV dėžučių, dronų ir buitinės elektronikos pasiūlymams, verta pabrėžti valymo robotams skirtą erdvę su įdomiais pasiūlymais, tokiais kaip ILIFE V7, ILIFE V7S Pro ir ILFE V5S Pro.

Visa tai su pranašumu perkant GearBest Ispanijos sandėliuose: greitesnis pristatymo greitis, be muito mokesčių ir 2 metų garantija.

GearBest | Karnavalas 11.11 GearBest Ispanijoje

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found