Classic Retro Game Console, NES Classic Mini + 620 žaidimų klonas

Paleidimas NES Classic Mini iš Nintendo praeitais metais buvo gana varginantis nemažai gerbėjų. Dėl atsargų trūkumo daugelis žmonių negalėjo nusipirkti konsolės, nes ji buvo išparduota parduotuvėse net nuo pirmosios pristatymo dienos. Kinai, kurie yra labai protingi ir visada turėjo gerą akį į šią imitaciją, nelaukė. Šiandien mes kalbame apie vieną iš šių klonų Klasikinė retro žaidimų konsolė. Ar stebėsime tai?

„Classic Retro Game Console“ – puikus NES Classic Mini su daugiau nei 500 iš anksto įdiegtų žaidimų

Didelis šio tipo klonų ar konsolių pranašumas yra neįtikėtina kaina. Jei „NES Classic Mini“ jau turėjo nedidelę kainą – nors dabar paieškoję internete pamatytumėte, kad jo kaina pakilo į viršų ir daugelyje pardavimo vietų padaugėjo iš 4 – tokie įrenginiai kaip ši „Classic Retro“ žaidimų konsolė patraukia tortą: mažiau nei 20 eurų (20,99 USD).

Atvirkščiai, ir kaip kitaip negali būti, panaudotų medžiagų kokybė neprilygsta originalioms – nors pastaruoju metu jos gerokai patobulėjo ir apskritai tokio tipo įrenginių apdaila visai nebloga-. HDMI jungties taip pat neturėsime. Todėl patirtis yra daug kaimiškesnė ir arti to, ką galėjome atsidurti 90-aisiais. Tikra retro patirtis, draugai!

Kokius žaidimus galime rasti šioje konsolėje?

Klasikinės retro žaidimų konsolės funkcijos iš viso 620 iš anksto įdiegtų žaidimų iš anksto. Klasikinio stiliaus žaidimai, priklausantys 8 bitų Nintendo Entertainment System, su tokiais pavadinimais kaip Super Mario Bros., Donkey Kong, Mega Man, PacMan, Contra, Double Dragon ir kt.

Techninės specifikacijos

Štai techninės įrenginio detalės:

  • 620 iš anksto įdiegtų žaidimų.
  • 2 valdikliai.
  • AC 110-250V įvestis.
  • DC 5V 500mA išėjimas.
  • TV signalų sistema: PAL-D.
  • TV būsena: AV.
  • Svoris 0,1450 kg.
  • Matmenys: 22,00 x 16,50 x 7,50 cm.

Kaina ir prieinamumas

Klasikinė retro žaidimų konsolė Jo kaina yra 20,99 USD, apie 17,49 euro, GearBest. Jei norime įsigyti šią retro konsolę, vis tiek galime šiek tiek pakoreguoti jos kainą naudodami šį nuolaidos kuponą:

KUPONO KODAS: AFFMPP02

Kaina su kuponu: 16.99$

Kupono galiojimas: 400 vienetų

Jei jums patinka klasikiniai platforminiai žaidimai, šaudymas, lenktynės ir, trumpai tariant, klasikinis 80-ųjų ir 90-ųjų pradžios Nintendo katalogas, tai viena pigiausių ir įdomiausių alternatyvų, kokią galime rasti šiandien.

GearBest | Pirkite klasikinę retro žaidimų konsolę

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found