Atraskite naujas WhatsApp grupes naudodami šią „Android“ programą

Ispaniškojo IRC pokalbio ir mitinio „Terra“ pokalbio laikais daug žmonių lankėsi šiuose momentinių pranešimų forumuose, kad surastų panašaus skonio žmones. Buvo visokių pokalbių: gamtos mylėtojų, technologijų pokalbių, žmonių iš jūsų miesto, automobilių entuziastų ir pan. Nors žmonės juos daugiausia naudojo flirtui! Kokie niekšai!

Šiandien tokio tipo platformos praktiškai išnykusios – Chatroulette tęsiasi, tačiau jos paskirtis visai kita – ir jos nebėra tokios populiarios kaip prieš 15 metų. Dabar artimiausios tokio tipo pokalbiams yra „WhatsApp“ grupės: draugai iš darbo, mokyklos, kolegos, mamų ir tėčių grupė mokykloje – kaip man sakė, tokio tipo grupės yra tikra beprotybė – ir panašiai. Tačiau visos šios grupės turi vieną bendrą bruožą: dažniausiai tai yra žmonių grupės, kurias pažįstame asmeniškai.

WhatsApp grupės: programa, skirta rasti ir prisijungti prie jus dominančių teminių grupių WhatsApp

Jei norime susitikti su naujais žmonėmis ir pasikalbėti įvairiomis temomis, yra keletas „Android“ skirtų programų, kurios leidžia pasiekti tūkstančius „WhatsApp“ grupių ir tiesiogiai prisijungti.

Dauguma jų yra anglų kalba, bet yra skambutis „WhatsApp grupės“(Daugiau nei 1 mln. atsisiuntimų, o tai reiškia, kad jis turi daug vartotojų), kad jis yra tik ispanų kalba.

Atsisiųskite QR kodo „WhatsApp Groups“ kūrėją: G.M.E. Kaina: Nemokama

Programėlės veikimas labai paprastas. Grupės suskirstytos pagal temas, kuris labai padeda palengvinti paieškas. Suradę mus dominančią grupę, tereikia spustelėti ją ir pasirinkti "Prisijunkite prie WhatsApp”.

Mūsų „WhatsApp“ programa bus automatiškai atidaryta ir mes galėsime prisijungti prie grupės gavę momentinį kvietimą. Grupių tematika labai įvairi: maistas, humoras, žaidimai, politika ir naujienos, santykiai, pirkimas ir pardavimas, menas ir fotografija ir daug daugiau. Kai kuriose grupėse yra nedaug narių, bet kiti turi šimtus vartotojų. Galiausiai, programa taip pat suteikia mums galimybę sukurti ir paskelbti savo teminę grupę.

„WhatsApp Groups“ yra nemokama programa, bet per dieną galėsime prisijungti tik prie 6 grupių. Iš ten turėsime palaukti 24 valandas, kol praeis – arba sumokėti kažką panašaus į vieną eurą – kad galėtume patekti į daugiau grupių.

Taip pat turime nepamiršti, kad įeidami į šias grupes kiekvienas narys gali matyti mūsų telefono numerį ir profilio nuotrauką. Nepamiršk to!

Kitos programos, skirtos „WhatsApp“ grupėms rasti

„Google Play“ turi nedidelę programų, skirtų „WhatsApp“ grupių paieškai, ekosistemą. Be to "WhatsApp grupės"Turime kitų programų, tokių kaip"Kas yra grupės"Arba"Grupės prisijungia prie „Whatsapp“.“. Nors jie turi šiek tiek aukštesnį įvertinimą, tiesa ta, kad jie yra anglų kalba ir turi mažiau aktyvių vartotojų.

Programėlė parduotuvėje nerasta. 🙁 Eikite į parduotuvę „Google“ žiniatinklio paieška Atsisiųskite QR kodo grupę Prisijunkite internete - Grupės nuoroda - 60000+ naujų grupių Kūrėjas: Karma Info tech Kaina: Nemokamas

Bet kuriuo atveju, jei jums patinka „WhatsApp“ ir norite pakalbėti apie savo pomėgius ar susipažinti su naujais žmonėmis, čia yra nemokama ir paprasta alternatyva pokalbiams iš savo mobiliojo telefono.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found