„Xiaomi Mi A1“ apžvalga, „Xiaomi“ pirmasis „Pure Android“

Xiaomi visada pasižymėjo neįtikėtinu savo terminalų kainos ir kokybės santykiu. Dėl mažų gamybos sąnaudų ir reklamos išlaidų šviesmečiais lenkiant kitus konkurentus, pvz Samsung arba Manzana, gali pasodinti savo viršūnę už kiek daugiau nei 300 eurų.

Kalbant apie vidurį, kur kova dar aršesnė, tarkime, nebuvo taip lengva. Viena vertus, dėl „Android“ tinkinimo sluoksnio, kurį standartiškai sudaro visi namo terminalai MIUI. Sistema panašesnis į tai, ką Apple siūlo iOS, ir kad daugelis vartotojų nebaigė įtikinti – kiti tai tiesiog dievina.

Tačiau atrodo, kad tai jau nebepasisekimas, nes naujajame tarptautinės vidutinės klasės žvaigždučių terminale Xiaomi Mi A1, sistema turės versiją Android atsargos, tai yra grynas Android.

Xiaomi Mi A1, gryno Android ir aistras keliančios kameros analizė

„Xiaomi Mi A1“ yra pirmasis rimtas „Xiaomi“ bandymas išgarsėti visame pasaulyje, todėl ji bendradarbiauja su „Google“, kad pasiūlytų jūsų pirmasis terminalas su „Android One“.. Kalbant apie specifikacijas, iš esmės susiduriame su „Xiaomi Mi 5X“., visais atžvilgiais pasižymintis telefonas, o tai visai neblogai!

Dizainas ir ekranas

„Mi A1“ turi ekraną 5,5 colio su Full HD raiška, pikselių tankis 403 PPI ir blizgesį 450 nitų. Geras ekranas terminalui, kuris taip pat turi užapvalintus kraštus, 3 jutiklinius mygtukus priekyje ir pirštų atspaudų skaitytuvą, patogiai išdėstytą gale. Jis buvo pateiktas 3 spalvų: juodos, auksinės ir rožinės spalvos.

Galia ir našumas

Kalbant apie techninę įrangą, „Xiaomi Mi A1“ pristato a Snapdragon 625 Octa Core 2,0 GHz procesorius, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties plečiama 128 GB kortele. Visa tai veikia pagal užsakymus Android One, gryna „Android“ versija, užtikrinanti sistemos našumą ir sklandumą, galinčią išnaudoti visas įrenginio aparatinės įrangos galimybes.

Jei jau turite gerų vytelių, tai, kad naudojate operacinę sistemą, kuri tinka kaip pirštinė, daro rinkinį gerokai pranašesnį už kitus panašių savybių telefonus.

Kamera ir baterija

Kaip mes sakome, tai labai subalansuotas terminalas visais atžvilgiais. Kameros atveju „Xiaomi“ sumontavo 5,0 MP „selfie“ kamerą ir 12,0 MP + 12,0 MP dvigubas galinis objektyvas su f / 2,6 diafragma ir PDAF galintis pasiekti dabar žinomą suliejimo efektą. Fotoaparatas, sulaukęs labai gerų atsiliepimų visame žiniatinklyje ir priskiriamas vienai geriausių dabartinės vidutinės klasės kamerų.

Kalbant apie autonomiją, jame yra 3080 mAh neišimama baterija su greitu įkrovimu.

Kitos funkcijos

„Xiaomi Mi A1“ turi jungtį USB tipas C, Dviguba SIM kortelė (nano SIM), palaiko tinklus 2G / 3G / 4G (CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA), Bluetooth 4.2 ir sveria 165gr.

Kaina ir prieinamumas

Šiuo metu, galime gauti Xiaomi Mi A1 už 206 eurus tokiose parduotuvėse kaip GearBest. „Xiaomi“ jau paskelbė, kad šis „Mi A1“ pasieks daugybę parduotuvių visoje Europoje, Lotynų Amerikoje ir Afrikoje, nors oficiali data ar tiksli informacija apie šalis, kuriose bus „Xiaomi Mi A1“ atvykimas, kol kas nenurodyta.

„Xiaomi“ puikiai sekėsi pasirinkdama „Google“ kaip kelionių kompanioną savo tarptautiniam puolimui, turėdamas visais atžvilgiais stiprų vidutinės klasės išmanųjį telefoną, kuris turi visus balsavimo biuletenius tapti geriausiu sezono pardavėju.

GearBest | Pirkite Xiaomi Mi A1

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found