TOR „Android“ – laimingasis „Android“.

Jei esate įpratę naršyti staliniame kompiuteryje per TOR tinklą, tikrai pagalvojote ir apie galimybę naudoti saugų ryšį savo Android įrenginyje.

Iš tiesų, TOR yra prieinamas ir išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių naudotojams, o jo įdiegimas ir naudojimas yra tikrai nesudėtingas.

Kad galėtumėte naršyti per TOR tinklą „Android“, turėsite įdiegti 2 APP:Orbotas"ir"Orweb“. Abi programas galite atsisiųsti iš PlayStore nemokamai.

Veikia

Įdiegę dvi programas, turite atlikti šiuos 2 veiksmus:

  • Paleiskite „Orbot“.: Ši programa yra ta, kuri prijungs jus prie TOR tinklo. Tai vienintelis jos tikslas. Norėdami prisijungti prie TOR, paspauskite ir keletą sekundžių palaikykite centrinį maitinimo mygtuką, kol jis pasirodys toks, koks yra paveikslėlyje.
Kai „Android“ pakels rankas, būsite prijungti prie TOR
  • Atidarykite „Orweb“: Tai yra naršyklė, leidžianti vaikščioti per tinklų tinklą su visišku privatumu. Prisijungę prie „Orbot“, atidarykite „Orweb“ ir galėsite naršyti po TOR skėčiu.
Orweb yra šiek tiek ribotas, bet puikiai tinka naršyti

Atminkite, kad kai norėsite nustoti naršyti TOR, turėsite tai padaryti iš naujo atidarykite „Orbot“ ir išjunkite jį, taip pat, kaip aktyvinote anksčiau, spustelėdami programos maitinimo piktogramą, kol robotas nuleis rankas ir taps pilkas.

Jei norite sužinoti daugiau apie TOR tinklą, peržiūrėkite šį straipsnį internete: Kas yra TOR ir kaip jis veikia?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found