Kaip nuo pat pradžių gauti Pikachu „Pokémon GO“.

Šį savaitgalį pačioje mano namo svetainėje pasirodė Pikachu. Buvo 22:00 ir mano draugas Roboto man pasakė:Dėdė! Aš matau Pikachu čia pat!!Ir tikrai ten buvo. Blogas dalykas buvo tai, kad mano mobiliajame buvo 0% akumuliatoriaus ir aš turėjau likti su noru. Super FAIL. Galų gale Roboto atsidūrė su juo. Tačiau reikalas tuo nesibaigia. Atlikau keletą tyrimų ir dabar žinau kaip nuo pat pradžių gauti Pikachu „Pokémon GO“. ir... aš jau turiu!

Šiandienos įraše paaiškinsiu, kaip nuo žaidimo pradžios ir be pastangų gauti Pikachu į Pokemon GO. Ar norite sužinoti, kaip aš tai padariau?

Kaip gauti Pikachu nuo pat pradžių

Norėdami gauti Pikachu neprakaituojant Jums tereikia pradėti naują žaidimą su nauju profiliu. Tai yra, jei jau pradėjote žaisti ir jau turite savo pirmąjį Pokémoną, negalėsite užfiksuoti Pikachu tokiu būdu (šiuo atveju eikite į antrą šio įrašo skyrių). Veiksmai, kuriuos reikia atlikti, yra šie:

  • Pradėkite naują žaidimą.
  • Pirmas žingsnis pasirinkus ir įvardijus savo personažą – pagauti savo pirmąjį Pokémoną. Tie patys Pokémonai, iš kurių galima rinktis, visada rodomi visuose žaidimuose: Bulbasur, Charmander ir Squirtle. Nepagauk nė vieno iš šių 3 Pokémonų ir laikykis atokiai nuo jų.

  • Pamatysite, kaip šie 3 Pokémonai yra labai atkaklūs ir vėl pasirodys žemėlapyje, bet vėl ir vėl turėsite jų vengti. Kai jau pabėgai nuo jų 5 ar 6 kartus, kitą kartą vietoj tų pačių 3 pokemonų pasirodys kaip įprasta Taip pat pasirodys Pikachu, tuo metu pasinaudosite galimybe jį užfiksuoti.

Keliose svetainėse skaičiau, kad Pikachu pasirodo po trečiojo „pabėgimo“, bet mano atveju galiu tai patvirtinti Teko dar šiek tiek primygtinai reikalauti ir laukti iki 6 kartų, kol parodys gyvybės ženklus. Bet kokiu atveju nepasiduokite, nes tai atrodys saugu.

Jei žaidžiate „Pokémon GO“ ilgą laiką, bet norite išbandyti šį triuką, visada galite pradėti naują žaidimą naudodami kitą „Gmail“ paskyrą (galite eiti į žaidimo parinktis ir pasirinkti „IšeikArba iš telefono nustatymų ištrinkite Pokémon GO žaidimo duomenis. Nesijaudinkite, nes jūsų pažanga išsaugoma vartotojo paskyroje ir neprarandama).

Kaip gauti Pikachu viso žaidimo metu

Jei jau turite pažangų žaidimą ir užfiksavote daug Pokémonų, tikrai nemėgstate pradėti naujo žaidimo vien tam, kad turėtumėte Pikachu. Tokiu atveju belieka ieškoti ir tyrinėti, kol jis pasirodys. Atsižvelkite į šiuos patarimus, kurie Pokémon GO žaidėjų bendruomenės dėka mums padėjo geriau suprasti, kur vaikšto p. Pika-pika:

Vietos ir akimirkos, kuriose pasirodo Pikachu

  • Ieškokite temstant ar auštant. Mano konkrečiu atveju, vienintelis kartas, kai Pikachu mačiau laisvą kaip vėją, buvo apie 23 valandą nakties.
  • Ieškokite šalia elektrinių. Žmonės komentuoja, kad Pikachu dažniau pasirodys šalia elektrinių. Būna, kad gyvenu visai netoli elektrinės ir galiu jus patikinti, kad tai yra pagrindinės vietos, kur ją pasigauti. Svarbu: žinokite, kad elektrinės yra potencialiai labai pavojingos vietos, todėl niekada neturėtumėte patekti į jų patalpas. Bet kokiu atveju, be to, jokio Pikachu niekada nerasite augalo „viduje“, o aplinkoje (žaidimų programuotojams būtų neįsivaizduojama, kad pokemoną paliktų jo viduje).
  • Ieškokite netoli meno centrų ir muziejų. Sakoma, kad Pikachu taip pat dažniausiai persekioja menui ir mokslui skirtose vietose, ar tiesa? Man nepavyko to patikrinti, bet atlygis vertas bandymo.

Kiti gudrybės norint gauti konkretų Pokémoną

Taip pat galite naudoti kitus įrankius, kurie padeda rasti labai specifinį Pokémoną, pavyzdžiui:

  • Pokemapper: Tai žiniatinklio programa, kurioje Pokémon GO vartotojai iš viso pasaulio nurodo vietas, kur pasirodė tam tikri Pokémonai. Tereikia įeiti ir pamatysite didžiulį pasaulio žemėlapį. Priartinkite, kol pasieksite savo vietą ir galėsite pamatyti, kuris Pokémonas pasirodė, pastebėjimo datą ir vietą.

  • Poke radaras: Tai labai prieštaringa „iOS“ programa, nes netrukus po jos išleidimo „Niantic“ ją uždraudė. Tačiau toli gražu neišnyksta, „Poke Radar“ ne tik išlieka, bet dabar yra ir „Android“ bei žiniatinklio versija. Cha!

  • Poke Radar žiniatinklio versija
  • Atsisiųskite „Poke Radar“, skirtą „Android“.
Programėlė parduotuvėje nerasta. 🙁 Eikite į parduotuvę „Google“ žiniatinklio paieška

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found