„GearBest“ priims saugius mokėjimus internetu (PSE) Kolumbijoje

GearBest ką tik tai paskelbė Priims saugius mokėjimus internetu (PSE, EBAX) kaip mokėjimo būdą savo platformos vartotojams Kolumbijoje. Ši nauja mokėjimo internetu forma pridedama prie esamų, tokių kaip PayPal, Visa, Mastercard, Amex, Elo, Hipercard, Diners Club arba mokėjimas dalimis.

Tiems, kurie dar nėra su tuo susipažinę, PSE yra centralizuota ir standartizuota sistema leidžia įmonėms pasiūlyti vartotojui galimybę atlikti mokėjimus internetu, prieiti prie savo išteklių iš finansų įstaigos, kurioje jie yra. PSE yra ACH COLOMBIA, JAV Nacionalinės automatizuotų kliringo namų asociacijos nario, paslauga.

Trumpai tariant, internetinis mokėjimo įrankis, panašus į kitas paslaugas, tokias kaip PayPal, kuri nuo šiol taip pat gali būti naudojama perkant per GearBest.

Švęsdami PSE atėjimą su išskirtine 8% nuolaida

Tie, kurie lankėtės šios gerai žinomos internetinės parduotuvės svetainėje, žinote, kad tokio tipo naujienos dažniausiai yra puikus pretekstas pradėti nedidelę reklamą ar kampaniją šiuo klausimu. Tokiu atveju GearBest pasiūlys išskirtinę 8% nuolaidą visiems, kurie pasinaudos šiuo kuponu:

KUPONO KODAS: PSE8% nuolaida

Be to, ji taip pat išleido daugybę nuolaidų kuponų tokiems terminalams kaip Oukitel K10, Xiaomi Redmi Note 5A, Xiaomi Redmi 4X, ultrabook CHUWI Hi10 Pro, arba TV priedėlį M96X, tarp kitų. Likusius įrenginius ir kuponus galite pamatyti toliau LINK.

„Flash“ pasiūlymai aukščiausios klasės terminaluose ir planšetiniuose kompiuteriuose

PSE patekimo į „GearBest“ įvykį užbaigia daugybė tikrai įdomių „flash“ pasiūlymų, kuriuose yra keletas pažangiausių šiuo metu įrenginių. Didelės nuolaidos išmaniesiems telefonams, tokiems kaip Titan „One Plus 5T“, „Elephone S8“. arba Leeco Le Pro3 Elite. Planšetinis kompiuteris Teclast P10 Taip pat per kelias ateinančias dienas jo kaina bus sumažinta, taip pat Teclast F6 Pro, labai patrauklus nešiojamasis kompiuteris, kuriame yra 8 GB RAM, „Intel Core M3“ ir 128 GB SSD.

GearBest | Peržiūrėkite visą saugių mokėjimų internetu reklamą

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found