9 išskirtinės „Android“ programos, kurių niekada nerasite „iOS“.

Daugelis žmonių, kurie pasirenka Android tai daro dėl paprasto patogumo. Ne tik todėl, kad jie yra pigesni įrenginiai nei kiti Manzana, bet ir visas jo siūlomas galimybes. „Android“ ekosistema pasiekė tokį tašką, kad „visą gyvenimą trunkančių“ „iPhone“ ir „iPad“ vartotojų, nusprendusių įšokti į konkurenciją, yra ne vienas.

Priežastis? Jie gali būti keli. Nuo minėto ekonominio aspekto iki įgimto Cupertino prekės ženklo prestižo, kuris nekompensuoja visko, ko turėtų. Arba paprastas faktas, kai supranti, kad „Android“ „nėra gudruolis“.

Išskirtinės (ir kokybiškos) programos, skirtos Android, kurių vargu ar pamatysime iOS

Turiu porą draugų, kurie pastaraisiais mėnesiais nusprendė pereiti prie „Android“, kai reikia atnaujinti savo terminalą, ir abu sutaria dėl to paties: „Oho, nėra taip blogai, kaip maniau“. Tai nebus tiesa!

2 buvo gana nustebinti „Android“ skirtų programų įvairove ir kokybe. Nors dauguma mobiliųjų programų turi versijas abiem operacinėms sistemoms, „Google“ vis dar turi kai kurias Išskirtinės aukščiausios kokybės programos, kurias galite dėvėti su pasididžiavimu.

Cerberis

„Cerberus“ yra viena iš išsamiausių apsaugos nuo vagysčių programų. Jis siūlo nuotolinio valdymo pultą, leidžiantį užrakinti įrenginį, nustatyti ir sekti, fotografuoti vagį vagystės atveju, įrašyti garsą iš mikrofono, valdyti SMS žinute ir daug daugiau.

Atsisiųskite QR kodą Cerberus Phone Security (apsaugos nuo vagystės) Kūrėjas: LSDroid Kaina: Nemokamas

Datališkai

„Datally“ yra „Google“ sukurta programa, kuri iš esmės skirta taupyti mobiliųjų duomenų suvartojimą. Sukurkite savotišką VPN, kuris valdytų telefone įdiegtų programų duomenų naudojimą. Visa tai su gera sauja papildomų funkcijų (WiFi tinklo paieškos sistema, metrika, rekomendacijos), skirtų interneto ryšio suvartojimo optimizavimui.

Atsisiųskite „QR-Code Datally“: duomenų taupymo programą, kurią sukūrė „Google“ Kūrėjas: Google LLC Kaina: Nemokama

Xposed Framework

„Xposed Framework“ yra įrankis, leidžiantis įdiegti naujų funkcijų mūsų Android telefone arba planšetiniame kompiuteryje. Tai ne pati programa, o tiltas, leidžiantis įdiegti naujus modulius, kuriuose yra šių naujų funkcijų.

Tarp populiariausių modulių ar funkcijų randame „One Tap Video Download“, „Gravity Box“, „Zoom for Instagram“ arba „AC Display“. Reikia root teisių. Jei norite įdiegti „Xposed Framework“, peržiūrėkite šį įdomų „AndroidPit“ straipsnį.

Žalinti

Greenify yra dar viena iš tų programėlių, kurių, atsižvelgiant į jų aktyvumo laiką, šiuo metu vargu ar pamatysime iOS. Su Greenify galime siųsti visas tas programas, kurių nenaudojame, užmigti per centralizuotą valdymą. Puikus įrankis taupyti akumuliatorių „Android“.

Atsisiųskite QR kodą Greenify Kūrėjas: Oasis Feng Kaina: Nemokama

„Nova Launcher“ (ir bet kuri kita paleidimo priemonė apskritai)

Paleidimo priemonės ar paleidimo priemonės yra negirdėtos iOS sistemoje. Šio tipo programos yra vienas didžiausių „Android“ tinkinimo eksponentų. „Nova Launcher“ yra vienas populiariausių, tačiau jų yra dešimtys, kiekvienas turi savo dorybių ir ypatumų. Naudodami gerą paleidimo priemonę galime pakeisti savo telefono sąsają ir 100% prisitaikyti prie mūsų poreikių. Tinkinimas gryniausia forma.

Atsisiųskite QR kodo Nova Launcher Kūrėjas: TeslaCoil programinė įranga Kaina: Nemokama

Virusinis (ir bet koks kitas piktogramų paketas apskritai)

Piktogramų paketai gaunami iš paleidimo įrenginių. Jei ketiname pakeisti darbalaukį, pranešimus ir mobiliąją navigaciją, taip pat norėsime pakeisti tas nuobodžias piktogramas, kurios yra standartinės „Android“. Kad galėtume įdiegti tokio tipo programas, turime turėti anksčiau įdiegtą paleidimo priemonę. Iš ten „Google Play“ parduotuvėje yra daugybė mokamų ir nemokamų piktogramų paketų, tokių kaip šis Virusinis – nemokamas piktogramų paketas.

Atsisiųsti QR kodo virusą – nemokamas piktogramų paketas Kūrėjas: DrumDestroyer temos Kaina: Nemokamas

Tasker ir Macrodroid

Makroroidas ir Taskeris yra 2 „Android“ skirtos programos, leidžiančios kurti automatizuotas užduotis, makrokomandas ir suplanuotus veiksmus. Tikrai naudingas programos tipas pažengusiems vartotojams, kurių šiandien neįmanoma pamatyti švariose iOS versijose (be Pabėgimas iš kalėjimo).

Parsisiųsti QR kodą MacroDroid – Kūrėjų automatizavimas: ArloSoft Kaina: Nemokama Atsisiųskite QR kodą Tasker Kūrėjas: joaomgcd Kaina: 3,59 €

Substratas

Substratas yra variklis, kuris mums leidžia kurkite „Android“ temas įsišaknijusiuose įrenginiuose. Galime pakeisti pranešimus, garsus arba tinkinti klaviatūrą. Jei esame įpratę naudoti paleidimo priemones, bandyti naujas piktogramas ir dar daugiau, tai yra galingas įrankis, suteikiantis mums naują giją, iš kurios galime traukti ir paleisti savo vaizduotę.

Atsisiųskite QR kodo substrato temos variklį Kūrėjas: Projekt Development Team Kaina: Nemokama

Emuliatoriai

Jei mums patinka klasikiniai vaizdo žaidimai ir ką tik pasiekėme „Android“, mums tikrai bus įdomu sužinoti, kad „Google Play“ parduotuvėje yra oficialios emuliatorių versijos, pvz., SNES9X, Nostalgija NES ir panašiai. Įdomu (ypač jei turime Android TV Box).

Atsisiųskite QR kodą Nostalgia.NES (NES emuliatorius) Kūrėjas: Nostalgia Emulators Kaina: Nemokamas

O ką jūs sakote, kokios yra jūsų mėgstamiausios išskirtinės programos Android kataloge?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found