Kaip pašalinti pavadinimus iš „Netflix“ sąrašo „Žiūrėti toliau“.

Galime diskutuoti, ar Netflix serialai ir filmai jie yra geresni ar prastesni nei Prime Video ar HBO, bet neabejotina, kad jie turi milžiniškus kiekius medžiagos. Tai, kad turime tiek daug turinio, reiškia, kad mes nuolat bandome naujas serijas arba žiūrime į daugybę filmų, kuriuos pašaliname po 5 minučių. Neigiamas dalykas yra tas, kad kai tik pradedame juos matyti, „Netflix“ ir toliau primygtinai rodo mus pagrindiniame platformos puslapyje esančiame sąraše „Tęsti žiūrėjimą“. Ar yra būdas juos iš ten pašalinti?

Kaip pašalinti pavadinimą iš „Netflix“ sąrašo „Žiūrėti toliau“.

Laimei, „Netflix“ ką tik įdiegė naują funkciją, leidžiančią pašalinti visą turinį, kurio neplanuojame toliau žiūrėti. Deja, tai būdinga kol kas jis pasiekiamas tik „Android“., nors tikimasi, kad ne per tolimoje ateityje ji pasieks ir iOS įrenginius. Kantrybės, iphone draugai!

Android

Norėdami pašalinti serialą ar filmą iš „Netflix“ programos, skirtos „Android“, sąrašo „Tęsti žiūrėjimą“, atlikite šiuos veiksmus:

  • „Android“ įrenginyje atidarykite „Netflix“ programą.
  • Slinkite naršymo skydelyje, kol atsidursite sąraše „Stebėkite toliau...”.
  • Suraskite serialą ar filmą, kurį norite pašalinti iš sąrašo, ir spustelėkite mygtuką su 3 vertikaliais taškais, kuriuos pamatysite tiesiai po vaizdu.
  • Pasirinkite parinktį "Pašalinti iš eilės"Ir patvirtinkite ištrynimą spustelėdami" Gerai ".

Norėdami sukurti šią mokymo programą, mes taip pat bandėme atkurti tą patį procesą „Android TV“, nors atrodo, kad kol kas jo dar nėra. Todėl, jei turime TV Box ar išmanųjį televizorių, teks palaukti kito programėlės atnaujinimo. Tai arba išbandykite antrąjį toliau pateiktą metodą.

Galbūt jus domina: 200 slaptų kodų, kad pamatytumėte visas paslėptas „Netflix“ serijas ir filmus

Naršyklė (Netflix.com)

Kaip sakome, tai funkcija, kuri šiuo metu pasiekiama tik „Android“. Nepaisant to taip pat yra dar vienas mažas triukas kurį galime naudoti norėdami pašalinti turinį iš sąrašo „Tęsti žiūrėjimą“. Norėdami tai padaryti, turime naudoti kompiuterį arba nešiojamąjį kompiuterį ir atidaryti interneto naršyklę.

  • Įeikite į Netflix.com iš antraštės naršyklės („Chrome“, „Firefox“, „Opera“ ir kt.).
  • Prisijunkite naudodami savo vartotojo abonementą.
  • Užveskite pelės žymeklį ant savo profilio piktogramos (esančios viršutiniame dešiniajame ekrano kampe) ir spustelėkite "Bill”.
  • Slinkite žemyn iki skyriaus "Profilis ir tėvų kontrolė"Ir pasirinkite vartotojo profilį, kuriame norite atlikti pakeitimus.
  • Spustelėkite "Peržiūros veikla”.
  • Čia pamatysite viso turinio, kurį neseniai žiūrėjote, sąrašą. Spustelėkite piktogramą „/“. kurį matysite šalia kiekvieno pavadinimo, kad jį paslėptumėte. Taip jis išnyks iš žiūrėjimo istorijos ir „Žiūrėk toliau”.

Žinoma, atminkite, kad tokiu atveju ištrynimas nėra iš karto ir pavadinimas gali visiškai išnykti iš „Netflix“ pasiūlymų sąrašo per 24 valandas.

Rekomenduojamas įrašas: 10 geriausių „Netflix“ alternatyvų

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės