Kaip atsisiųsti „YouTube“ vaizdo įrašus naudojant „YouTube GO“ – „Happy Android“.

Gali būti keletas priežasčių, kodėl mums reikia atsisiųsti „YouTube“ vaizdo įrašą „Android“.. Paprastai tai darome, kad vėliau galėtume matyti tiek kartų, kiek norime, neleisdami duomenų ar neprisijungdami prie „WiFi“. Kodėl prie kiekvieno vaizdo įrašo, „YouTube“ programoje ar svetainėje, nėra mygtuko „atsisiųsti“?

„YouTube“ vaizdo įrašų atsisiuntimas „Android“ su „YouTube Go“.

Tai funkcija, kurią jau kurį laiką siūlo kitos vaizdo įrašų platformos, tokios kaip „Netflix“, tačiau oficialioje „YouTube“ programėlėje vis dar prašoma. Tačiau ketinimų yra, ir tai yra svarbiausia, tiesa?

„YouTube“ atveju šie ketinimai kristalizuojasi programėlės pavidalu. „YouTube Go“ yra „Google“ sukurta programa, skirta „Android“., labai panašus į YouTube, turintis tą patį turinį, bet turintis didelį unikalumą: leidžia atsisiųsti vaizdo įrašus, kad galėtume žiūrėti juos kada tik norime. Kaip tik to trūko „YouTube“.

Norėdami atsisiųsti „YouTube“ vaizdo įrašą iš „YouTube Go“. tereikia rasti vaizdo įrašą ir jį spustelėti. Tada pasirodys langas su 2 parinktimis:

  • Pagrindinė kokybė.
  • Standartinė kokybė.

Mes pasirenkame norimą kokybę ir spustelėkite "parsisiųsti“. Kaip paprasta.

Atsisiuntę tereikia eiti į skirtuką "Atsisiuntimai"Norėdami peržiūrėti atsisiųstus vaizdo įrašus. Šiuos vaizdo įrašus galima žiūrėti neprisijungus iki 29 dienų, tada turėsime juos sinchronizuoti dar kartą (tai aš perskaičiau „YouTube Go“ pagalbos puslapyje).

Būkite atsargūs, programa vis dar yra beta versijos

Tiesa ta, kad „YouTube Go“ nėra bloga, tačiau turite tai turėti omenyje tai programa, kuri vis dar yra beta versija -kiek žinau, bent jau nuo praėjusių metų. Praktiniais tikslais tai reiškia, kad jis vis dar neveikia visose šalyse ir ne visuose įrenginiuose. Oho, jame vis dar yra klaidų.

Jei norite išbandyti „YouTube Go“., galite atsisiųsti iš „Google Play“ arba iš šią nuorodą APK veidrodyje ir patys įvertinkite šį „YouTube“ bandymą pasiūlyti atsisiunčiamą turinį visiškai teisėtu būdu.

Registracija QR kodas YouTube Go Kūrėjas: Google LLC Kaina: Bus paskelbta

Visi žinome tūkstantį ir vieną būdą, kaip atsisiųsti „YouTube“ vaizdo įrašus, bet jau žinome, kad juk dauguma jų nėra visiškai legalūs – nevadinti visų tiesiogiai „piratilomis“, todėl oficialios iniciatyvos, tokios kaip „YouTube Go“, gali. nebūkite daugiau nei laukiami.

Asmeniškai tai atrodo puiki idėja, bet kol kas man dar nepavyko jos įjungti jokiame savo terminale. Prakeikta beta fazė!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found